Ahoj,chci si koupit riditka ritchey wcs, ale vaham mezi lesklou nebo matnou cernou, nevidel je nekdo nazivo? :) Ktere by jste si koupili? A co se tyce velikosti, ted mam riditka dlouhe 600 mm, ale co jsem koukal, vetsinou se prodavaji siroke 580 mm, ty 2 cm snad nehraji zadnou roli, nebo se pletu? Díky ;)
Lesklá - tmavá, to snad je otázka osobního vkusu. U řiditek jsou dva cm dost znát, taky záleží na jakém kole to máš a po jakých cestách se stím potloukáš.
na horaku, tak 60% na silnici, 40% teren. Jen dodam, ze mam carbonovej predstavec, tak prave nevim, jak se to k tomu bude hodit..
Matné k matnému, jinak to dost tluče do očí. Já mám radši matné věci, neblejskají se, nejsou na nich vidět fleky od mastnoty a potu a prachu.
Na horáka jsou pro mě lepši široká řiditka, mám asdi 70 cm, líp se mi kolo drží ve stopě, zvlášť v těžším terénu, je lehčí manévrování.
Lesklá či matná, slipy nebo trenky, Být či nebýt, vodku nebo fernet, kámo já nevím, ale když se ptáš na takové věci, jak řešíš dilema s jídelním lístkem v restauraci?
Jinak 2 cm nehrají žádnou roli. Zeptej se kterékoliv ženské.
Na dvou cenťákách jim nesejde, pokud uvěří, že tohle
/-----------------------------/ je 20 cm...
Jo, a pak aby jim clovek kupoval parkovaci asistenty...
Ale no tak, vy pořád myslíte na techniku. Buďte trochu romantici.
Co je na m*dání romantickýho?
Nevím. Já jsem vždycky tak ožralý že jsem rád, že se mi vůbec postaví.
Hmmm, domníval jsem se, že jste dospělí. A zatím: puberta ...
8-(
Tzv. "dospělost" je jen administrativně stanovená věková hranice. Navíc je v různých kultůrách různá. A jiná je pro právní úkony a jiná biologická. Dokonce u každého jedince je to jinak...
Třeba ve Vatikánu je 12 let:
http://streda.blog.idnes.cz/c/119501/Zvlastni...