Tuto sobotu 17.9.2011 bude puštěn vlek na Jedlové od 12:00 do 17:00 hodin pro downhill. Přijďtě si zajezdit! Ostatní dny bude vypnutý.
http://www.sport-jedlova.cz/downhill.asp
S vlekem to dokáže každý kdo umí brzdit, ale co takhle kdo si chce zajezdit, tak ať si to taky vyšlápne a ne pouštět vleky a nechat tam jezdit auta s vlekama.
Moje slova. Kopec je pro mě to, co vyjedu a né to co sjedu. Ale DH-čkáři jsou trochu jiná kategorie :o)
Jo, já jim to neberu, klidně ať si jezdí jak umí a kdo to umí, tak je to pěkný, ale štve mě, když se na takový uzounký a hodně strmý cestě přes tebe cpe s autem a kolama a jsou nervózní, že tě nemůžou předjet když do takovýho krpálu kličkuješ a jsou schopný tě vytlačit z cesty a ještě se tvářej pohoršeně, že je zdržuješ.
Počkej, tady je řeč o lyžařském kotvovém vleku. DH trať vede po okraji sjezdovky,
Ale je pravda, že terénním autem s vlekem tam nahoru vozí kolobrndy :o)
Vlekem ať si nahoru jezdí jak chtějí, ty mi nevadí, ale štvali mě tam ta auta s DH kolama co si vozili nahoru, vlek nejezdil.
Po jejich trati mezi stromy jsem dolů nejel, ale po regulerní lyžařské sjezdovce dolů jsem si to zkusil a byl to docela šupec :-)
hele co kdyby to někdo zkusil s lehokolem, ať je pořádný video