Takže po několika dotazech: "Ne opravdu chatky nejsou" :-) Ubytování je zajištěno v kempu Pálava, a to ve dvou až čtyřlůžkových pokojích v ubytovně. Sraz začíná v úterý 27.9.2011 příjezdem do kempu v odpoledních hodinách. A bude končit v neděli 2.10.2011. Trasy zveřejníme taktéž zde. Budeme se na Vás těšit.
Případné dotazy ke srazu poprosím obálkou anebo zde. Děkujíííííííííííííí! :-)
ja se uz delsi dobu hlasim,
ale pocitac mi jde mene,nez kolo,
tak kterou obalkou??????
dnes uz podruhe.......dvoupokojak pro wilu se segrou a omlouvam se za neustale dotazy.....
jo a prijedeme az ve ctvrtek....
dekujemeee Jana
Pokoje budeš přidělovat ty?!?
Já jen, že bych prosila uložit do nějaké příjemné společnosti nocležníka/nocležníků, abych pak nemusela večer do kina :o)))
To jsem zvědavá, kdo vyfasuje pokoj č. 14.
8-)))
P.S. Prosila bych pokojík někde dále od "14". Děkuji.
No počkej, počkej, 14ctka je snad zajištěna, ne?!?
Nahlašuji do sekce "maminky a děti" 1+1 a dvoulůžkový pokoj v ubytovně. Příjezd asi čtvrtek - do neděle a bude hodně záležet, jaké počasí Burajda objedná a jestli bude Štěpán fit.
a štěpán je tvoje dítě nebo tvoje maminka? :-)
Na Štěpána maminku si možná pamatuješ, byla s námi na Mácháči ještě s kamarádkou a spaly s Jéňou v chatce, dodnes vzpomíná, jak Jéňa strašně chrápal :-) No a já jsem taková skoro "babička" a první slovo, které Š. uměl říct bylo "kolo" tak to je hezké ne? bude z něho doufám správný biker.
Uživatelská mapa oblasti (kmz) pro Garmina:
http://www.ulozto.cz/10121379/vychodni-horni...
A nejaky proprietarnejsi format bys tam nemel? 8-)
Q: Co je na formatu KMZ pro Garmina specifickeho?
A: Neni s nim compatible.
Do Colorada, Oregona, Dakoty i těch nejnovějších 62/78 to dát jde, i to umí zobrazit ;-)
No jo, tak ja pojedu jinam, no. Hrabosh mne laka na snih a vy mi zatajujete trasy... Hmm... 8-(
Máš mít navigaci, ne vykopávku podle které se orientýroval už Žižka.
Zacinam uvazovat o tech Alpach. Takhle mne urazit! 8-(
A pro tebe už dva měsíce schovávám čutňáka. Komu já ho teď dám?!?
To si děláte srandu, ne??
Hlavně že byla změna termínu ohlášená dostatečně včas, ne všichni mají možnost šoupat s dovolenou o den či dva sem nebo tam, jak se jim zlíbí.
Děkuji mnohokrát za zjebání všeho, co se zjebat mohlo.
Já to chápu tak, že termín nebyl změněn, pouze prodloužen :-))))
V původním vlákně figuroval termín 29.9., pokud se nepletu.
Ale ono je to vlastně víceméně jedno.
Ano, prodloužil jsem to. Je ale na každém kdy dojede. Zatím je nás na středeční vyjížďku deset. Většina lidí dorazí ve čtvrtek. Takže ty hlavní věci jsou nachystány na pátek a sobotu. Ty dva dny navíc jsou spíš bonus, páč mi zbylo hafo dovolené. Takže proč je nestrávit s Vámi všemi? :-)
Termín: 28.09.2011, 15:00h - 02.10.2011, 18:00h
Místo: Mikulov, Nové Mlýny
Nějak mi hlava nebere co máš za problém s tím, že organizátoři jsou připraveni začít o den dříve.
Míra asi myslel tohle, původně to bylo od 29.9. chápu ho, mají asi služby a je jedno jestli je svátek nebo víkend. Někdo si hold může vzít dva dny dovolené a někdo jen jeden. a využití svátku uprostřed týdne se nabízí jako den navíc.
Termín: 29.09.2011
Místo: Mikulov
Přijměte pozvání na podzimní sraz pod Pálavou, do kraje vína a slunce.
Těšit se na Vás budou:
hekynen - zasloužilý Mistr sportu a tvůrce tras
crow75 - logistika a sběrač raněných
malej-jarda - vedoucí odboru péče o děti
Stejně ale nemohu pochopit, proč mu zjebalo všechno co se zjebat dalo rozhodnutí, že se někdo sejde dříve. Nic mu nebrání dorazit od 29, tedy v původním termínu.
Přesně tak. "Hlavní" trasy se pojedou v pátek a v sobotu. Středa a čtvrtek bude bonusový materiál ;-).
Bonusový materiál, než dorazí hlavní voj bezšiškařů :-)))
P.S. A teď to zase schytám za svojí drzost, jdu si dobrovolně kleknout do kouta :-)
To abychom na středu nachystali nějakou trasu s šiškama... ;-)
Nejenom s šiškama!!!
Inspirace: http://jdem.cz/qxem6
Ne, ne, nic takového, pěkně trasu pro normální cyclisty, páč to móooooc dobře známe - bikeři se zase přes noc unaví a ve středu nevstanou a my se pak díky nim budeme celý den drncat v šiškách, že jo :o)))
Bez blondýn prosím :-)
Už jsem se chtěla urazit, ale naštěstí mi došlo, že není blondýna jako blondýna :o)))
To mi připomíná, že bych se měl po nějaké začít shánět :-)
To bys teda měl! :-)))
Tak tebe si už do chatičky nevezmu, ty totiž děsně chlastáš a máš na mně špatný vliv :-))))))))
P.S. to není z mé hlavy, to mi říkala maminka a tu já poslouchat musím.
A já si musim dát pozor na vás všechny, protože si pak připadám jako alkoholik :-D
Tak takhle to je! Takže jelikož JÁ strašně chlastám, tak TOBĚ je pak celej den tak špatně, že z chatky vylezeš pouze na záchod a někdy nedojdeš ani tam????
Tož pozdravuj maminku a že jí mám taky rád:-))))
Tak když mám rozpis směn na září hotovej vpodstatě od poloviny srpna,tak to zrovna dvakrát nepotěší, ale ona to byla vlastně jen taková tečka za letošní dovolenou, docela mi to usnadnilo rozhodování, prostě když se daří, tak se daří.
Nemá cenu to dál řešit.
Co je to za novoty? Já myslel, že sraz je až od čtvrtka!?
Doufám, že půjdeme i na bobovku v Němčičkách a minigolf tamtéž :-D
Jinak se hlásím, ale nevím najisto, jestli pojedu v úterý nebo ve středu... Kdyby jel někdo se mnou, můžu vzít i auto :-)
Náčelníci a pojedeme se podívat i na závody bromtnů 1.10. v Lednici???
Pro ty ještě váhající sem dám pár fotek, ať už se konečně rozhodnou a přihlásí se! -)
Tož a kolik že je přihlášených?
Se skutečnou nehranou lítostí musím bohužel říct, že nejedu. Ten můj prů.er s ucpanou nohou trvá a docela mám obavu, že bude trvat až do konce roku. Dost krutá daň za týden - byť skvělé - dovolené. Je to poprvé, co nejedu na offiko nakolácký sraz. Mějte se tam fajn, přeji krásné počasí a spoustu společných zážitků :-)
A co si vzít příklad ze mě a jet jako autosekce!!!
Já už takhle sraz absolvovala 2x!!!
No jo - ale auto už víceméně není. A abych se tam celý dny někde jen tak "poflakoval", když vy v deset vyjedete a vrátíte se vpodvečer - to nějak ne.
Ještě o tom fest popřemýšlím - čím víc se blíží termín, tím víc na to myslím a přiznávám - jsem z toho dost mimo.
Poprosím ještě jednou Ty, kteří mi ještě nenapsali o ubytování a chtějí dojet na sraz. Tak ať mi napíšou na mail [email protected] Děkuji
Ty si to ale dukladne jistis. 8-)
Yjo. V diskusi se přihlásilo docela dost lidí,že by jelo. Tak bych chtěl vědět kolik opravdu dojede. :-)
Ahoj, Michale :-), mám jeden dotaz: V pondělí 26. 9. jdu na sonografii s tou nohou. Když to dopadne ok, tak pojedu na sraz - domlouvám se s pro - pou. Ale seženu tam takhle na poslední chvíli vůbec ubytování? Dík za odpověď.
já přijedu. V úterý večer. Na mail jsem ti nenapsal...
Stačí tady? Zarezervuješ mi ubytování?
Od kdy do kdy?
no přijedu někdy v úterý večer a stan zas sbalím někdy v neděli.
Teda pokud mě nenaserete, to bych odjel dřív :-)
Tak si prostě ulevíš v nasíracím tématu. Je jich ze několik... :-)
jen pro jistotu, aby nedošlo k omylu, ubytovat chci ve stanu. Do chatky mě ukecali na lehosraze a nikdy víc...
Počkej, já si to ráno pamatuju a sám jsi prohlásil, že bys radši do chatky, když takhle prší, pak jsi něco řekl o stáří a pak jsme začali řešit ceny :-D
ukecávat nás začali večer.
Ráno jsi měl kecy o stáří ty, ty ksichte! A ještě to veřejně zopakuješ, místo abys byl rád, žes ty poznámky přežil ve zdraví...
No a jelikož jsem byl spaní v chatce neznalý, tka jsem chtěl klukům vyjít vstříc a souhlasil s tím, že půjdem k nim do chatky. Jelikož jsem pak na klíče a tedy i možnost se osprchovat a najíst čekal jeden den přes tři hodiny a druhej asi hodinu a půl, v půl druhý ráno poslouchal chrápání atd. atd. myslím, že je prostě mnohem lepší stan...
Zvažuju účast, je ještě nějaká volná ubytovací kapacita ?
Yjo něco se najde. Napiš kdy dojedeš a budem s tebou počítat.
Tak jednoduchý to zase není ;-)
Varianta 1: přijedu xx.9 po ose, věci a jedno kolo mi někdo vezme autem. Odjedu yy.10
Varianta 2: přijedu xx.9 komplet autem. Odjedu yy.10
xx - nejlépe 27
yy - nejlépe 02
Protože nemám odvoz tak nevím jak to dopadne..
jen pro info a abyjste se měli na co těšit.
tohle chci vzít s sebou
http://www.youtube.com/watch?v=Yab_UA0ERZY
a půjčím to každému, kdo si bude chtít rozbít kokos :-D
Kokos si dokážu rozbít i na kole, ale na tomhle by to mohlo jít zajímavěji. -)
Nepujcuj to Lelkovi! 8-)
Tolik nadšení a odvahy ani v sobě nemám a natlouct si umím i bez tohodle zajímavého nesmyslu :-)
Koukám, že kromě koláče si přibalím ještě obinadla, náplastě a fáče :o)))
JODISOL
odkdy propaguješ konkurenční značky?!?
a kde ho mám teď sehnat, když mám zásoby tee tree oilu JUST?!? :o)))
To musíš správně oddělit.
Jodisol je pro okamžité použití:
1) jako trest za chybu a pád (pálí to jak sviňa)
2) jako ochrana před další nečistotou
aplikaci provádíš ihned.
Jakmile to doma umeješ, tak aplikuješ právě to jediné správné TT :-)
a bere někdo tohle, nebo to už je standard a přijede tak většina...? http://www.youtube.com/watch?v=FpNslE5J3tI
BTW, očekává se ode mne něco, když jsem se přihlásila jako účastník akce? já se tady v tý pavučině nevyznám, takže směr sklep, dál se uvidí... a mám si brát kolo?
Přihlášená jsi. Jen nevím kdy dojedeš a jestli chceš ubytování :-)
ahoj, fajn, díky za info. Přístřešek ocením, ale ještě nevím odkdy. Do konce týdne se rozhodnu a budu věřit, že se místo najde, nebo někde v okolí... zatím tak, dík za organizaci! ikdyž najít info je pátračka. Proč jsou dvě paralel.vlákna, každé v jiné sekci, z toho jedno na zámek, to je nějaká hra?
Protože téma bylo skoro plné a nepřehledné,tak jsem ho zamknul a vytvořil nové. :-)
...to byl rozhodně rozumný nápad!, takže mohu být ráda, že jsem našla svoji odnož dřív, než se to tady zase zapečetí.
ok, na mě je to pořád ještě moc daleko a nejsem s to, potvrdit to či ono. takže z ohleduplnosti vůči ostatním, nechci nikomu nic, někomu něco zbytečně blokovat.
Jenom se zeptám, kolik je ještě oficiálně volných míst pod střechou a zda existují nějaká neoficiální místa pod střechou? (nevím, co to znamená, ptám se), abych věděla, zda hrozí stan. - to bych si asi radši vzala obytný kolo.
takjo, dík, jsem zvědavá, jestli ten můj dotaz někdo někdy najde...
Nevím, jestli jsem přehlédl, ale už jste nastínili páteční a sobotní trasu? Abych věděl, kolik si mám koupit Alpy :-)))
Také bych se přimlouval za zveřejnění plánů opd středy. Podle toho bych se rozhodnul, jestli sbalit kola dvě, nebo jenom jedno.
Ď. :-)
Nebo zkusit v okoli najit nejakou vhodnou cervenou...
Popřípadě zasněženou, ne ?? ;o)))
to sou starosti, hlavně nesmí být moc bahno jinak je mi to jedno
Pár lidí se ptalo jak je to se snídaní? Takže, snídaně, kdo bude chtít, se bude řešit formou obloženého talíře, kafe,čaj. To vše za 50,- Sprchy jsou nakonec troje. Lednice je ve společné kuchyni na ubytovně. Kdo si bude chtít vařit, není problém. Kolárka je dost veliká pro nás všechny a kdyby ne, dostanem klíče od country baru. Zatím se mi přihlásilo 45. lidí na ubytování. Nepočítám stany a spaní v autech. Ceník ubytování: 200,- kč osoba/noc
70,- kč osoba/stan
Parkování, sprchy jsou v ceně. Na děti bude nějaká sleva. Prý podle věku a výšky. :-)
Tak doufám, že to bude za takový prachy luxusní ubytování :-D
Ty jedeš taky? :-P
Fajn, beru stan a 2 spacáky :-D
Zatím zůstávám v sekci "Mladí a Nerozhodní". Mám to totiž celkem daleko (tak jsem předběžně domluvenej s Kominíkem) a navíc jsou trochu komplikace s časem a potřebuju v neděli zas jet jinam (což ještě nevím, jestli jemu takový návrat vyhovuje)... Tak se ještě ozvu.
Trasa středa - Rakousko-Uherská (přes Soutok): http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail...
Trasa čtvrtek - Trasa tří jezer (odpočinková:): http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail...
Trasa pátek - silniční Vrhy přes tři vrchy (Nikolsburg-Falkensteinburgruine-Feldsberg): http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail...
Trasa sobota - burčáková: http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail...
Krásný, už se moc těším.
Na ten burčák? :-)
Jistěěěě, a když zbyde čas, tak i na to kolo:))
Tak nezapomeň na hrušku.
V kraji zdejším máme i jiné druhy ovoce vhodné ke zkapalnění. Ale nevím, nevím, pančelko, aby nás měl kdo vést:)))
Nejak takhle?
http://www.dailymotion.com/video/x90tmi_amarula...
Opice s opicou... :-DD
http://www.youtube.com/watch?v=aaWpvxYHwXU&...
spíš asi takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=mYwx8Iy5NPg
Nelze mu upřít vytříbená technika jízdy na kole, bikerovi:))
připomněl mi kámoše :-)
Jel jsem na bruslích z hospody dom do vedlejší vsi. Proti sem potkal kamaráda na starý skládačce, kterej odcházel dřív a vezl svůj nový objev domů na nosiči a teď se vracel. Kombinace alkoholu a zamilovanosti byla vražedná :-)
Nakonec jsem seděl na krajnici, pozoroval ho a řechtal se, protože ten tydýt vždycky vylezl ze škarpy, nasedl na kolo a chvíli to šněroval a pak skončil ve škarpě naproti. Než ke mě přes les dojel vzal každou asi třikrát. Dost u toho sakroval, ale ještě víc se řechtal. Ve chvíli, kdy zrovna jel, tak zpíval.
Já smíchy slzel :-D :-D
Dneska by to pro auta asi nepřežil, ale tehdy tam celou noc většinou nic nejelo. Maximálně jinej z nás z hospody :-)
no některé piktogramy vypadají zajímavě :-) třeba MTB a velmi těžká. To asi zdechnu
V klidu. Cykloserver dává "těžká" skoro na všechny MTB trasy... ;-)
Terénu jako takového prakticky nebude (a to "prakticky" uvádím čistě alibisticky), spíše bude až skoro nezdravě asfaltu, občas nějaká ta šotolinová cesta.
Bohužel se mi nepodařilo sehnat korečkové velkorypadlo, abych tady pod Pálavou vyrobil kopii Beskyd... :-D
Do Beskyd až příští rok... ;-)
Doufam, ze to hodnotis jako Zdenek Smid v Proc bychom se nepotili aneb Jak se chodí po horach:
=============================================
Jste vysokohorští turisté… pro něž napsali vysokohorského průvodce Július a Arno Andrášiové. Podle nich vykonáváte čtyři druhy túr:
Bez ťažkostí, to je postup bez pomoci rúk.
Veľmi ľahké, pomoc rúk slúži len na udržanie rovnováhy.
Ľahké, pomoc rúk slúži už na ďaľší postup.
Trocha ťažké, pomoc rúk při postupe je pravidlom a nutnosťou…
Leč běda! Andášiové jsou horolezci! Pro normálního smrtelníka jsou jejich túry bez ťažkostí provázeny značným množstvím ťažkostí. Túry veľmi ľahké jsou ve skutečnosti veľmi ťažké. Túry ľahké jsou ty, ze kterých se zdravý člověk vrací roztřesen, potlučen a k smrti znaven. A na túry trocha ťažké se vydávají jen sebevrahové, šílenci a Němci…
==============================================
Tesim se na ty trocha ťažké vyjizdky! 8-)
Nevím jak to bude s mou cykloučastí. Včera jsem prodělal čelní srážku s protijedoucím vozidlem a ležím ve špitále v JH. Naštěstí mám jenom pár šrámů, jelita od pásů a kurevsky mě bolí hrudník. A mám totální výpadek paměti po otřesu mozku.
Uvidím, kdy budu propuštěn a jak se budu zotavovat. Na sraz přijedu každopádně.
První, co mě napadlo, jak moc to odneslo to auto, ptž ty nejsi žádný věchýtek a pokud tě dostalo do nemocnice, tak to musela být hrozná šlupka...
Ale jinak je dobře, že ti je dobře a když ti bude dobře, můžeš být autosekcí (a přibrat třeba airlina) :-)
Hlavně se uzdrav :-)
Auto je na odpis, mi Honza psal.
Ale hlavní je, že je jakžtakž celej.
To není pravda, mě psal, že jsou použitelný zadní dveře :o)))
Na těch se dost blbě jezdí!!:))
Detailistko...:))
Nesly by vyuzit jako wakeboard?
http://www.vodniadrenalin.cz/fotogal/wakeboard...
No nevim, při rozměrech tý zadní výklopný stěny...:)
http://miral.rajce.idnes.cz/Sraz_Nakole_Babylon...
Připoutaný jsem byl :)))
http://kominik.rajce.idnes.cz/Crash/
Ruskej námořník! :-D
Sakra, jestli tě to bude bolet jako moje natlučení, tak ti to nezávidím. Přeji brzké uzdravení a doufám, že do srazu budeš natolik zdráv, že pojedeš normálně na kole. Popřípadě bych ti mohl zapůjčit lehokolo, abys mohl pokračovat v rekonvalescenci vleže ;o)))
Zlomená hrudní kost asi bude nějakou dobu srůstat. Většinu lidí tady bolí něco konkrétního, ale mě bolí úplně všechno. Od palců u nohou až po hlavu. Takže at´ se jakkoliv pohnu nebo otočím, ozve se nějaká část těla :))
Dokud tě něco bolí, tak je to dobré. Stále totiž ještě žiješ... ;-)
Prej to tak po autonehodě je (Leona to zažila na vlastní tělo), bolí všechno, ale po pár dnech se to zlepší...
Hlavně, aby byly vpořádku všechny vnitřní orgány.
JJ vím o čem mluvíš, padl jsem na bok, ale bolí mě od hýžďových svalů do půlky zad a najednou člověk zjišťuje, jaké všechny svaly jsou třeba na blbé otočení z boku na bok nebo jenom na zvednutí se ze sedu.
S tou prasklou kostí je blbé, to asi za pár dní nesroste,nicméně pojizdnou postel anýbrž VeloGauč mám k dispozici, ale chápu, že to asi nepůjde. Hlavně že to nedopadlo hůř. Drž se.
Koukám, jak fotky přibývají...
"Slušná" práce...
Ještě že tam ta autobusová zastávka byla...
Hele a kde se to vlastně stalo?!?
Bylo to někde zde, přesné místo nevím, nepamatuji se na to.
http://www.mapy.cz/#q=jind%C5%99ich%C5%AFv...
Ahoj bratře Kominíku, při pohledu na ten vrak mi běhá mráz po zádech. Jsem moc rád, že jsi celej. Nevím, jak je s tím nahoře, páč jsem ho nikdy neviděl, ale já bych řekl, že jsi měl, ke fší smůle, kliku z prdele. Možná ti tam ještě kouká a proto se nemůžeš na posteli votočit:-))) Souhlasím, že by ses měl na chvíli zastavit a v klidu rozmyslet o tom, kde a s kým ty své nové narozeniny oslavíš. Na zvedačky to asi nebude, že??? Tak se koukej rychle svěřit do péče slečně Úžasné, ať si rychle fit.
až z pozdějších komentářů a z fotky jsme pocopil, že ses dasrazil s autem v autě. Nejdříve jsme se lekl, že nakole...
To by bylo asi horší. I když z vlastní zkušenosti nemůžu mluvit, naštěstí jsme nezažil ani jedno. Já zažil jen čelní srážku auto versus chodec (byl jsme chodec)
Chápu, že to, že je auto v prdeli nepotěší, ale jsme rád, že je v prdeli auto a ne ty. Kdyby to bylo obráceně, tak auto bych nemohl obejmout, pokecat si s ním a ani ho nemám rád. Budu se na tebe těšit na srazu, držím ti palce a budu se snažit posílat ti uzdravení.
PS: zkus to využít.
Já se snažím brát nemoc jako varování od Boha. Jako čas darovaný mi k usebrání se, k přemýšlení o tom, co dál a a jestli nejdu blbým směrem.
jak mi psala jedna moc fajn dívčí: "je potřeba občas zpomalit a počkat na svou duši"
Kominíkovi: Každá velká rána, která dobře dopadne, chtěla něco říct. Tak zkus na pár dní vypnout a nechat věcem dojít. Pak teprve plánuj dál. A není špatný poděkovat svýmu ochránci, zjevně ho máš a zafungoval dobře :-)). A přeju všechno dobrý.
Jurimírovi: Napsals to skvěle.
A k mojí účasti: Přijedu autem protože bych se s vámi rád zase viděl. Budu spát v autě tak si s ničím nelamte hlavu, ale ještě nevím jestli i s vílou ani který dny přesně. Byli jsme hodně dlouho pryč a je toho teď po návratu moc najednou.
Jurimíre, dávám palec:))
a není blbý dát mi palec za to, že tě cituju? :-D
Hezky píšeš.
P.S. Kdybych za to chtěla sbírat palce, tak se nestydím to napsat sama. Možná jsem zbytečně skromná:)
Stydlivá...
Úžasná.
Pánové děkuji, hezky se to čte...ale já výrazně zdurazňuji, že požaduji p a l c e a přípustné jsou pouze ty nahóru.
...změna je život, končím se stydlivostí, skromností... úžasnost si zatím dovolím ponechat:))
skoro to vypadá, že nad tebou někdo držel ochraný štít. přeji rychlé uzdravení a je dobře, že to odneslo víc auto, než ty, plechy se poskládají. Pohnožděniny jsou pěkné a věřím, že každý pohyb bolí, ale mladé tělo se neuvěřitelně rychle regeneruje, tak doufám, že na sraz se přijedeš podívat. mám zkušenost jen se zlomenými žebry a bolelo to dost dlouho, tak ať tě tělo moc nebolí.
Doufám, že nám Burajda objedná na sraz lepší počasí, aby nebylo na Novomlýnských nádržích tak veselo jako dnes
http://www.novinky.cz/krimi/244964-vitr-na...
Ty si bereš na sraz jachtu? A že ses nepochlubila dřív.
Hele, neodváděj pozornost, dobře víš, že jde o ten vítr. Na vinných stezkách jedeš proti větru i za úplnýho bezvětří, pokud by foukal takovýhle uragán, tak by to teda byl hnus fialovej...
Ani nemluv, dneska jsem jel od Znojma, proti větru, skoro 90 km. No mám toho opravdu dost!
Vítr? No, trošku pofukovalo, to je pravda, ale zas až tak že by to vybočovalo z místního standartu? :-)
Ještě že tam nejedu :-) Celý den dupat do pedálů jak debil, protože placka, a ještě k tomu pořád proti větru... ;-)
Holt budeme muset jezdit v pelotonu a střídat se na špici.
8-))
Děláte jak kdyby tam nebylo dost sklípků. Když bude foukat, tak se ukryješ do podzemí.
Tak ke komu se ještě vsocknu do auta? Jinak pokud bychom byli alespoň tři, tak bych mohl vzít auto zase já :-) Jo z Prahy a blízkého okolí :-)
tam jedu s Radkou, zpátky zatím nemám jak (bude mít už víc lidí a jede dřív nebo co), tak kdybys jel, rád bych se k tobě aspoň na zpáteční cestu přifařil.
Alespoň bychom si mohli dopovědět, co nestihnem při vyjížďkách :-D :-D
Stručný textový popis tras:
doc: http://www.ulozto.cz/10322070/20110919...
pdf: http://www.ulozto.cz/10322134/20110919...
Nechystáte se někdo přijet na sraz vlakem?
V úterý odpoledne se chystám zajet pozdravit první dorazivší do kempu. Takže bych mohl v případě zájmu počkat někde na nádraží (Břeclav, Podivín, Zaječí, příp. Mikulov) a dělat doprovod.
Platí i pro středu, trošku jsem si musel upravit program.
tak nevím, jestli dorazím nebo ne...
Popíšu vám to tady i když to spíš patří do vtipů...
Ráno jsem se sprchoval. Když jsem byl celej namydlenej, přestla jít ve vsi a v několikakilometrovým okolí elektřina a tím pádem přestala týct voda. Tak jsem šel do přízemí, že bych tatíkovi sebral nějakou minerálku, abych to mejdlo nějak smyl. No a ty mokrý a namydlený nohy mi na schodech ujeli a já je z patra do přízemí nesešel, ale sjel. :-(
Takže mám za sebou chirurgii v Říčanech, chirurgii ve Vinohradský v Praze a ortopedii tamtéž. CTčko, , kapačky, několik rengenů a vejlet rychlou... až na ten rentegen všechno novinka :-)
Naštěstí tedy nemám nic zlomenýho, ale báli se nějakýho vnitřního zranění, jelikož jsem začal zvracet a omdlívat.
Sumasumárum ale kromě modřin a potlučení mám pravou ruku od lokte po konce prstů širší než rambo jak je nateklá a jinak snad dobrý. Teď na kolo nemůžu a v pátek jdu na kontrou tak uvidím, jak rychle to bude splaskávat a kdy se ta ruka bude dát používat. Blbý je, že je to zrovna pravá a na tý mám řazení :-(
Ty si záviděl Kominíkovi, že jo :o)))
Ale bez legrace - teď si přečti 2x nebo radši 3x, co jsi Kominíčkovi psal. Platí to toiž i na tebe!!!
A kdyby si chtěl posílit v autosekci Airlina, tak můžeme jet v úterý večer a ve čt večer tě zase můžu vrátit zpátky, protože jedu na otočku do Prahy.
však už od rána přemýšlím proč...
je to už potřetí během pár měsíců, co se rozhodnu, že do toho teda jdu, že budu hubnout, cvičit, běhat atd.
No a pokaždý se do dvou tří dnů něco stane, co mě vyřadí z činnosti minimálně na dny či týdny. myslíš, že s emi Bůh snaží říct, že mám být tlustý a líný?
........možná, třeba, abys byl normální a nežral šeřík :-)))))))
Jinak nekecáš, proud nešel ani u nás v Modleticích. Tou dobou jsme však my dělníci dávno u stroje. Takže jsme se místo padání v klidu váleli.
No ty to tedy vedeš, uklouzla jsem jen jednou ve sprše a myslela jsem, že je po mě. Naštěstí jsi měl asi zase z pekla štěstí, že jsi nebyl doma sám. hele na to je docela pravdivá statistika, nejvíce úrazů se stává doma a v koupelně zvlášť. tak se brzy rozpohybuj, abys mohl přijet.
Ty vado, nám přestala jít voda v sobotu. Kdybych věděl jak je to nebezpečný, ještěže jsem nespadl třeba do studny, když jsem sháněl vodu alespoň na splachování. Tak se hlavně dej dohromady :-)