Je mi jasné, že je to spíš takový zoufalý pokus, ale náhoda je blbec..... nevyskytoval se někdo z Vás v sobotu 20.8. odpoledne čirou náhodou u Deštného v Orlických horách (ve sjezdu ze Sedloňova do Deštného) a nenašel dámské bílé cyklorukavice???
:-(
Než ses těch pár metrů vrátila, tak je někdo stačil sebrat ?
Já teda co najdu, to seberu. Tady jsem ale teda nebyl :-)
To bys mi moh nakulit moje drahý a šik dálkový brejle. Zapomněl jsem je na začátku Kasárenský u Smědavy, když jsem tam před osmi lety měnil duši.
Tam jsem byl předloni. Brýle jsem tam nenašel :-)
Taky jsem ztratil rukavice - V Kroměříži u železničního přejezdu při příjezdu od Kotojed jsem čekal na manželku, která nám dělala support s autem, abych ji navigoval do cyklokempu a čekaje na ni vsedě jsem si rukavice sundal a položil vedle sebe do trávy k dopravní značce.
Ten den už se kolmo nejelo a druhý den na mě padl los s řízením auta, tak jsem rukavice postrádal až 60 km dál.
Tak kdyby někdo jel kolem... :-D
PS: Rukavice byly černo-šedo-bílé ETAPE, parádně mi padly, měl jsem je barevně vyladěné k dresu a kolu a firma už tento design bohužel nedělá... :-(
To máte z toho, že v rukavicích jezdíte. Já žádné rukavice nepoužívám a jak tak koukám, ušetřím si tím mnohé starosti :o)))
A navíc nemám na rukách cykloopálení :o)))
Já si gelovky pořídila hlavně ze zdravotních důvodů ... dřív jsem je taky nevozila, tak jsem si ani neuvědomila, že je nemám a než mi to došlo, tak byl nějaký lapka rychlejší ...
Jak už jsem psala, to co si chceš korektovat rukavicemi, lze korektovat vhodnými gripy.
Teda kromě ochrany rukou při silničním lišeji :o)))
Tohle asi platí jen pro někoho, myslím, že mám dost dobré a kvalitní gripy, ale bez rukavic bych mohl jet tak nějvejš do lesa na houby nebo pár metrů na koupaliště, ale určitě ne na několikahodinovou namáhavější jízdu a už vůbec ne do terénu, kde i mírnější posun ruky může nadělat dost problémů.
A jake gripy volis proti zime? A proti sipkovym kerum?
O zimě nehovoříme - tam si na zapomenuté rukavice velmi rychle vzpomeneš.
A mezi šípky holt musím jezdit tak, abych si ručky nepodrápala. Musím ale říct, že v trní jsou na ráně spiš ramena než ruce. Kolikrát mám podrábnutý ruce nad lokty, u prstů nikdy.
Pujcim Ti na sraze kolo a uvidis, co budes mit podrapane...
A jéje, zase nepoměr zábradlí x nezábradlí :o)))
Srovnávat můžeš jen srovnatelné a výchozí zadání bylo, že se jezdí na zábradlí a aktuálně jde o bezprsté rukavice.
Až ztratíš rukavice na leháči, tak si založ téma :o)))
Kdysi mě mrzelo, že když si vezmu ke kraťasům vyšší pohorky do hor, udělá mi to nepěkné bíle onuce na nohách.
A pak zase, že rukavice mi udělají bíle pařátky.
Tak to teď střídám, jednou do hor v pohorách, jednou na kolo v rukavicích. Ať to mám aspoň souměrné na všech okončeninách.
Jj, dá to fušku, to opalování:-))
Chtěl jsem tím tak trochu vyprovokovat ostatní...
Tak šup! Kdo ještě ztratil rukavice? :-D
PS: Já bez rukavic ani ránu. Potí se mi ruce a pak to nebezpečně klouže... :-)