Ahoj, mám problém, koupil jsem si první nášlapy,namontontoval,povolil podle kufru - orientován správně podle návodu.Jenže při nastupování mi nechce bota zacvaknout,jednou za padesát pokusů se mi to povede,ale vůbec netuším jak,a už jsem z toho otrávený když za 3 hodiny učení to tam dostane párkrát.zkoušel jsem to na místě i šlapat,nemáte nějaké rady,jak šanci zvýšit?pedály jsem povolil,nohu se snažím dávat rovně ... moc díky
Soude podle toho ze tam tu tretru prece jenom obcas zacvaknes jsi snad vsechno namontoval spravne a mela by to byt jenom otazka cviku. Mozna proste opravdu potrebujes na rozdil od zbytku populace par hodin na nauceni :o)
Pokud je prece jenom problem v montazi, tedy v umisteni kufru na podrazce tretry, pak nejde radit na dalku a nekdo by to mel videt. Napis sem kde bydlis a urcite bude nekdo z blizko se vyskytujicich zkusenych NaKolaku tak ochotny a mrkne se ti na to.
mě to zaboha nešlo nacvaknout, dokud jsem ty kufry fakt hodně moc nepovolil tím štelovacím šroubkem. Povolil jsem je fakt hodně! Když jsem pak získal trochu cviku s nacvakáváním, zase jsem je trošinku utáhl, protože na začátek jsme je měl fakt moc volný. Ale na to anučení, to bylo nejlepší. Pro mě...
ahoj v pohode,s tema naslapama jsem to pochopil,to je ten problem,mam je uplne povoleny,kdyz to zkousim normal v ruce,tak to na ten kufr polozim a stejne to na nej silou nezacvaknu,musim to trochu natocit,zkousel jsem to upravit na ty bote te kufr,ale porad to nejak nejde...jsem spis myslel zda na to nemam blbej grif,ze se to ma zacvaknout,nohu mit natocenou jak,napred nacvakat jakoby predek atd :)...
rukama to jde hůř, ale nohou bys měl při uplně povolenejch vzatlačit jakkoli a zacvakne se to samao. Ale i rukou to jde, když je máš fakt uplně povolený docela sndno...
Nevím, asi bych to musel vidět, podle toho, co píšeš by ti to nemělo dělat to, co ti to dělá :-)