Prázdniny se blíží ke konci, počasí na draka a malí piráti neví coby? Právě pro ně tady mám jednu námořní trasu na ostrov divé zvěře uprostřed polního oceánu, který byl letos poprvé otevřen i nám, zvídavým námořníkům. 16 kilometrů upádlují i ti menší plavčíci a holt se občas přenese loď přes malý…
Tak to se ti povedlo. Za prve výbornej tip na vejlet a za druhý bezvadně a originálně napsaný. Velikánská pochvala. ;-)
Díky, tak to dopadá, když mě chytne "kreativní" nálada a ještě k tomu poslouchám Gogol Bordello :-)
Pekne! Na me teda Gogol Bordello ma uplne jine ucinky :-) Jeste bys mohl pro nas technokraty prilozit mapku. Prestoze jsem popsanymi misty nekolikrat jela, musela jsem chvili premyslet, kde ze to tam vlastne je :-)
Nad mapou jsem přemýšlel, ale budu ji muset nějak vytvořit :-)
Ještě bych měl upozornit, že pro fanoušky zlatavého moku nám připravili na Buštěhradě překvapení a v pátek otevírají pivovar Taschenberg. Dokonce mají i vlastní whisky :)
http://www.taschenberg.cz/
Hm, asi si budu muset udelat nejaky naucny vylet po okoli: Unetice, Bustehrad... :-)
Ideální trasa Praha (třeba u Koní na Vratislava nebo někde prubnout Suhdolského Jeníka) - Únětice - Buštěhrad - Slaný - Kladno - Chýně (a vést kolo do prahy) :-D