Zdravím,
odpadl mi parťak na cestu pod Grossglockner. Měli jsme vyjíždět z Brna přes Laa k Dunaji, podel Dunaje do města Enns. Odtud po Ennsradweg k Flachau, kde se dá napojit na Taursradweg, která vede k Zell am See. Odtud nahoru po grossglocknerské vysokohorské silnici na Edelweissspitze a vyhlídku France Josefa. Zpátky už mi to je celkem jedno, buďto stejnou cestou, nebo vlakem nebo po taurské stezce a směr Passau a např. Vyšší Brod a vlakem domů.
Pod Grossglockner jsem počítal s cca 600 km, počítal jsem, že cesta tam zabere asi 6 - 7 dní (s rezervou). Spaní pod stanem na divoko, pod Grossglocknerem v kempu ve Fuschu, aby se nahoru dalo jet na lehko. Výlet by měl být nízkonákladový (jídlo na Varu, zásoby v obchodech s potravinami). Denně bych chtěl ujet tak 90 - 150 km (podle reliéfu). Tempo po rovině cca průměrná rychlost 20 km/h.
Jsem student z Brna, je mi 22 let. Jezdím na těžko po ČR a předloni jsem jel na těžko Amsterdam > Praha. Ozvěte se kdokoli, kdo má rád kolo a na cestu si troufne. Na pohlaví a věku mi nezáleží.
Termín: mám čas odteď (23.7) do 7.8. takže výjezd nejpozději cca 27.7. nebo další možnost konec srpna, cca 14. srpen - x Podrobnější informace rád sdělím na [email protected] nebo Tel : 728 304 382. Zdraví
Zdeněk Šilhan