Najdou se zájemci, kteří by se s námi chtěli projet po Orlických horách ? S Lelkem máme projetou a vyšperkovanou jednu moc pěknou trasu (a dál vylepšujeme), vedenou asi nejhezčími místy Orlických hor. Vede od Rychnova napříč přes hřeben, má cca 80 km, nastoupá se asi 2000 m, povrch je hodně různorodý. Po hladkém asfaltu se jede jen malý kousek, zbytek je hrubý lesní a pak od šotoliny přes kameny po louku i sjezdovku. Téměř všechno se dá vyjet i sjet, asi jen na 20 metrů padáku s balvany jsme si netroufli. A jsou tam i dva brody a několik dalších míjíme. Zkrátka takový menší drtič :-)
Pokud by byl zájem, dořešili bychom termín, případně i to, jestli by jsme se slezli ráno a odpoledne rozjeli, nebo bychom se tady koukli po ubytování (večer pokrafat a druhý den se třeba ještě někde projet).
A nehlaste se všichni :-)) Tady, nebo obálkou.
Záleží na termínu... V týdnu od 8.8. se chystám na pár dní někam vyjet (na "polotěžko").
Proto jsem to nepsal do akcí, protože tam to po mě chtělo konkrétní termín. Na něm bychom se ale domluvili podle počasí a časových možností. nemusí to být v tuhle dovolenkářskou dobu. Co někdy okolo půlky srpna ?
Víkend 13. - 14. 8. bych asi dle všeho mohl...
No, základ máme - a může se vyjednávat :-))
13.-14. můžu - teda jestli 12.8. udělám zkoušku...
Shoda termínu u dvou, takže je to hotovo... ;-)
Tak nevím, zda mám vůbec říkat, že se mi naskytla možnost v sobotu 13.8. vyfičet na dovolenou do Německa...
Ale vlastně, odjezd klidně můžu odložit až na neděli :o)))
Takže shoda u dvou stále platí :o)))
Zde vidíš(te) názornou ukázku "demokracie" v praxi. Termín je prostě potřeba oznámit a nikoho se na nic neptat ;-)
Tak presne tohle jsem si rikala take :o)))
Kdepak demokracie, ta je jen na obtiz :o)))
Jenze kdo ma porad tahat z rukavu ty osviceny tyrany, ze? :-) A monarchove postupne vymiraji...
Monarchove dnes uz nic neznamenaji ale nejakeho tyrana bychom si tady vychovat mohli :o)))
Tak dobře. Ještě dneska stanovím termín, ale zároveň taky časový limit pro dojezd. A nebude to žádná společenská projížďka polabím... :-)
Ááááá sakra... Mě se asi začíná dělat špatně...
Budete čekat na brzdy?!?
Ne ! Ty pojedou napřed, cyklobusem...
Ale to se mi to začíná líbit :o)))
Tak fajn, budeš držet místa na otočce v hospodě. Ještě nějaký dobrovolník ? :-)
Na obrázku je větší část profilu, chybí tam zhruba uprostřed asi 12 km a nějaká ta stovka nastoupaná.
Nohavicův alkoholický kopec??
:))
I Tak by se to dalo pojmout. Dřina, ale i několik napajedel cestou je (Lelek včera testoval)... :-))
Byla to sice dřina, ale obětoval jsem se a odzkoušel jsem všechna napajedla a mohu potvrdit, že jsou způsobilá, v každém teče trochu něco jiného a všechno je dobré :-)
Tak jsme se dohrabali k tomu zmapovat i zbytek profilu. Horác zrovna nebyl k dispozici, tak jsme ten ďolík prohopsali na trekách. Asfaltu tam bylo jen pár metrů, ale dalo se to :-)
Ten střed je tam vsazenej jen narychlo a neumětelsky, ale je docela v poměru, výškovým i vzdálenostním.
Nebo takhle vypadá celý profil z jiného zařízení a trasa má 75 km.
Božíčku, to je krásný obrázek! Ty barvičky! A k čemu jsou ta čísílka vlevo a dole?
8-)))
Ta čísla budou asi jen nějaký grafický značky, na jejich smysl jsem ještě nepřišel, takže si jich ani nijak moc nevšímám, hlavně před jízdou a po jízdě jsem tak šťastný, že jsem ve zdraví dojel, že už mě jsou celkem jedno :-)
Tak moje účast se snižuje na 50% a rozhodně za to nemůže zveřejněný profil. Ten by mě, paradoxně, naopak lákal.
Jak jsem včera zjistila, je moje dovolená v okolí Berlína vázána na další cestující a aktivity, takže si momentálně nemohu zvolit odjezd dle vlastní libovůle...
Zatím ale ještě koumám nad možnostmi...
Tak ještě jednou zkusím od-mokření (de-mokra-cii) :
Podle toho, co se tu sešlo a taky jak jsem koukal do svého diáře :-) , tak srpen bude evidentně děsně krátkej.
Takže navrhuju (určuju :-) sobotu 27.8.2011.
Řekl bych, že to asi bude nejvíc vyhovovat.
Dny už budou krapet kratší, takže bude potřeba vyjet (rozumně) dřív, aby byl dostatek času na "focení", kochání, rozhlížení a doplňování ionťáků...
Tak si pak rozmyslete, jestli přijedete až v sobotu, nebo už v pátek. A jestli se pak posedí do neděle, nebo se rovnou rozjedete. Kouknul bych tady po přiměřeným ubytování.
Yo tak na tenhle termin teda slysim.
Takze za ma ANO !!!
Ja bych prijuchla v patek, ale ted ti teda nereknu, zda bych vyficela v so na noc nebo v ne rano - to bude zalezet na opotrebeni mych ostatku.
Tak já to musím zrušit i v tomto termínu - kamarádka slaví 50tiny a jsme mezi pozvanými.
Zvažovala jsem zajet jen na jeden den, ale zpátky do Práglu to do šesti prostě nestíhám...
Takže já holt někdy příště...
Pokud by se u mě něco změnilo, tak prostě přijedu jen na tu sobotu.
Tak já to tedy beru šéfe!
Vidím to, že bych dorazil již v pátek večer.
Co se týče odjezdu, tak bych viděl jak ostatní, pokud bych zůstával do neděle, tak bych rád vyjel i v neděli. Pokud by se v neděli nevyjíždělo, tak bych razil dom ještě v sobotu.
Termín se kvapem blíží, tak to tady zamknu a dávám to do akcí a vyjížděk.
To jsem z toho teda srnec... Vyrobil jsem nový téma ve srazech a vyjížďkách, takovou jsem si s tím dal práci (kus jsem tam teda překopíroval :-) , pak mě to ještě zbuzerovalo kvůli formátu času, ale nakonec jsem to odeslal a - nikde nic... :-(
Máte někdo potuchy, jestli tahle rubrika podléhá nějakému schvalování, že by se to objevilo nějak pozdějc ? nebo mám začít smolit rovnou znova... :-/