Je obecně známo, že pro hluboce věřícího muže Talibanu je smrtelným hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho vlastní.
Jakmile by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat sebevraždu.
Vyzýváme tímto všechny ženy, aby v sobotu 11. 6. 2011 přesně ve 14 hodin vyšly nahé na ulici. Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí teroristy.
Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl dostatečný antiteroristický efekt.
Zároveň vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a položili se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy.
Prokáží tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban, a dokáží tím svou odvahu dívat se na nahé ženy, i když to nejsou jejich vlastní.
Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého antiteroristického postoje.
Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem všem
děkuje za pomoc v boji proti terorismu.
Je Tvou vlasteneckou povinností šířit tuto výzvu dále!!!
A mohu se zúčastnit na lehátku s oroseným pivem bez vlastní ženy na ulici ?
Rád prokážü, že nepatřím k talibanu
Bojovala jsem proti Talibanu v neděli 5.6. u zatopeného lomu u Ejpovic. A nebyla jsem jediná bojovnice. Vzhledem k tomu, že se v okolí žádný mrtvý muž nenašel, asi tam žádný příslušník Talibanu nebyl.
8-))
Jenomže to nesmíš tutlat, že jdeš bojovat to se musí veřejně vybubnovat :-)
Jak to mají ženské talibanky? Mě pivo moc nejede, tak že bych se když tak svlékl, abych troškou pomohl ke světovému míru.
Nevím, jak Burísek, kdoví kde bude bude polehávat na lehátku, ale my s Burajdou budeme přebarvovat modrou značku na červenou, mohly bychom u toho být zcela nahé a pak pojedeme proti nebo po proudu nějaké řeky u Plzně nebo je podmínka jen chodit v okolí domu, to by nás totiž dost omezovalo, že jo? :-)
Fuj, už jsem se lekla, že se nám Jířa připálil na sluníčku :o)))
Ale asi vystrčím před dům taťku s pivem - jemu to na lehátku půjde určitě lépěji. Já se zavazuji, že mu budu chladivý mok v pravidelných dávkách podávat :o)))
Jdu do toho!
Nahá, s pivem v ruce, na lehátku u nás na zadním dvorku.
Prověřovaní mužové, ať jsou přiváděni ve skupinkách.
Jen se trochu obávám, že mi to prověřování dlouho nevydrží a v rámci sebevražedného atentátu budu brzy z lehátka vystřelena do nebes.
Dost dobrý téma :-)))
Já teda nejsem žena, ale předevčírem - v úterý - jsem si taky zabojoval: odpoledne jsem na kole dorazil z práce domů, horko bylo, doma nikdo, tak jsem ze sebe všechno shodil a bez plavek a bez mých dioptrických brýlí skočil venku do bazénu. Po 10 minutách jsem vylez, už naprosto v pohodě, vyrovnaný se vším... zved jsem ruce nad hlavu a řval jsem, že život je krásnej a do toho jsem občas zakokrhal - to docela umím. Pak jsem se shýbnul pro ty brýle, dal je na nos - 7 metrů ode mě na mě přes plot celkem vytřeštěně zírala nějaká mladá holka, pak otevřela pusu a zeptala se mě, jestli jsme napojeni na zemní plyn, že pro nás má zajímavou nabídku... :-)
Přežila? Tak je prověřena.
Při čtení poslední věty jsem malinko strnula, očekávala jsem, že bude znít:
...pak otevřela pusu a zeptala se mě, jestli jsme napojeni na nejbližší buňku talibánu, že pro nás má zajímavou nabídku... :-)
السلام يكون معكم. الله الله
http://revue.idnes.cz/ulicemi-manchesteru-se...
Hmm, hmm...
.. policie nikoho nezatkla...
...počet sebevražd v Manchesteru se nezvýšil...
Že by to na kole nefungovalo?
S tím pivem se toho boje zúčastním. A rád :).
Jo a to pivo má být v ruce každého muže anebo v každé ruce každého muže?
http://life.ihned.cz/knihy/c1-52054900-hlasujte...
Jak koukám na aktuální výzvu z Ruska (http://zpravy.ihned.cz/svet-rusko/c1-52333340... tak musím konstatovat že u talibanské akce byla zásadně podceněna příprava a propagace...