potřebovala bych poradit, chystám se koupit na inzerát Authora basic SX z roku 2001, což zní dost hrozně, ale podle slov prodávajícího i podle fotek vypadá skoro nejetý. Až na jednu věc-připadá mi, že to kolo muselo mít zlomený rám, protože u zadního kola je ten rám příšerně navařený. Prodejce říká, že to není možné, ale já se toho docela bojím. Bydlí 100km od nás, a tak se mi tam nechce jet pro kolo zbytečně. Mohli byste prosím prosím, pěkně koukám někdo mrknout do mailové schránky [email protected], heslo je basic. Dala jsem tam ty fotky, co mi prodávající poslal. Poznali byste, jestli byl zlomený rám? Díky moc všem
ne nic tomu neni vypada to podivne ale mam novotu Reflexe SX je svarovan uplne stejne... BTW: celkove je to dobra volba.
Takhle vypadají svarové housenky (navařená patka k trubkám) už od výroby - u duralových rámů je to běžné. Zajdi se podívat do krámu na nová kola a uvidíš.
Basic je pěkné kolečko se slušným vybavením, mělo by sloužit dobře. Opatrně jen s tou vidlicí (pokud vím, je tam nějaké Mozo, což je nic moc). Ale je to na inzerát, vybírat moc nejde, že jo...
Ahoj Evo, sváry vypadají na originál, dokonce i lak není nijak poškozený, také tedy původní.
tak vám všem děkuju, teď už mi to taky nepřipadá tak zlý, když na to koukám. Já sama mám Mystic SX od Authora a ta Mozo vidlice je tam taky. Já s ní problémy nemám, ale taky nemám přes stovku, jako přítel, pro kterého basic SX bude. No uvidíme. Ale už se těším , jak si toho fešáka(kolo:),) povezem domů.
Necitlivejsi mista na authorackych crossech jsou uz nekolik let vidle, naby a hlavova slozeni tohle vse ti odejde nejdriv ale stim se musi pocitat odejdou az po case namahani. Na renovaci je cas jinak je to paradni kolecko doporucuji...
s tím počítám, že když bude vidle zlobit, půjde z domu, aspoň mu budu mít co dát k Vánocům:). Jinak tohle není cross, mělo by být obyčejné horské.
jo spletl jsem si to s classikem kazdopadne na ty cenove nizsi modely jak crossy tak horaly montovali a pokud vim montuji stale proste mene odolnejsi doplnky ale ramy jsou kvalitni...