Zdravím všechny tady,mám dotaz na miminkovník do Croozeru.Dostali jsme starší vozíček Croozer 1 cca 4 roky starý,a chtěl jsem do něj koupit miminkovník,jenomže jsem objednal vložku na novější typ,půjde tam upevnit?Máte s tím nějakou zkušenost?nebo jsem objednal špatně?
Podle http://www.velofiala.cz/croozer/nejrozsahlejsi... to k sobě nepasuje. Ale jedna zbytečná vložka do staršího croozeru nám tu překáží ve skříni, kdybyste měli zájem, pošli mi obálku (já to zatím proberu doma) a třeba se domluvíme;o)
Podle toho, co jsem na fotce viděla, jak miminkovník vypadá (je to jen takové látkové lehátko-houpačka na zavěšení), tak to bohužel nepůjde-z důvodu, že na starých typech Croozerů není ta přední část vyvýšená. Museli byste pořídit ten Weber-ten je vlastě výlisek z poliesrternu jako klasická autosedačka, ale s tím je ve vozíku také potíž-musí se ve přední části podkládat něčím měkým (existují na to i spešl nafukovací váleček, mi podkládali dekou) a visí tam tak jen napůl-ale zas se dá použít i mimo vozík-podobně jako autosedačka, já třeba lehátko kurtovala ke klasické židli a krmila jsem v něm ještě nesedící mimčo-vozík totiž s ním nelze složit a musí se vyjmout..
S tím miminkovníkem do nových vozíku si myslím, že by snad i ten vozík s tím šel složit a nemuselo by se bto pořád nandavat a vyndavat?-Docela opruz, zvlášť s mimčem kdesi, že..
Možná by šlo ale vymyslet, jak by šel ten miminkovník do statarého croozeru namontovat-třeba by tam šla dopředu nějak přivařit nebo přidělat nějaká trubka, na níž by se to pak zavěsilo, ale to jen takový nápad, který vůbec nevím, jak by se realizoval.
jinak mi teď od 10ti měsíců jezdíme s vložkou Baby Supporter (vlastně jsem ji vkládala i do toho webru, protože se mi zdál pro miminko takový tvrdý a nechtělo se mi kupovat ještě tu novorozeneckou vložku, když už jsme měli toto) a vždy jsme měli problém, že hlava dítěte ve vozíku přepadávala při spánku dopředu i v této pěkně mastné vložce, ale po té, co už jsem odvozila 2 přepadávající děti, mě u třetího napadlo me vynadat ten vrchní díl a problém je fuč, dítě ve vozíku konečně spinká tak, jak má :-)