Bláááázni:-))))
Ať vám to šlape!!!
díky všem! :)
sice jsem trochu změnila kolo, ale šlape nám to zatím báječně :) tedy, když zrovna neležím v nemocnici ;oP však víte jak...
Dobře si to rozmysli! Neuspěchej to! POřád ještě máš čas si to rozmyslet...
myslím, že už ne, už je to dost rozjetý, leda bych řekla ne ;oD
Tak to si to NE dobře natrénuj aby ses náhodou nespletla :-)
Tak hlavně nezapomeň napsat až budeš ta slaměná. Jsem první v pořadí.
Ale fuj, tohle se přece řeší neveřejně.
Zaspals dobu, dědouši, jednak to sama nevěsta naznačuje a jednak je to tady už norma (burajda, z druhé strany bazénový exhibicionista airline).
Na první případ mne od doma sice nepustili, ale příště to musí vyjít.
Jak nepustili?! Schopnej praktit si s něčím takovým dokáže poradit. Takto to beru, že jednoznačně preferuješ mladší ročníky. A přitom tady veřejně (a opakovaně) hlásáš, jaké přednosti mají zralé ženy. To jen potvrzuje názor radky, teoretiku.
8-))
Já za to nemůžu, že to mám teď, co sou děti pryč, doma přísný.
Než na to dojde, cami taky bude zralá.
Doufám, že sem dáš i odkaz na nějaké fotky ze svatby. Ať vidím(e), koho sis to vzala.
8-)
Chlapa si vzala, ale jaké měla šaty, to mě zajímá :o)))
Svatební woe ne asi:-D
Tsss, evidentně tomu nerozumíš :o)))
Děvče, kdy ses naposled vdávala? Musej bejt svatební.
Já jí říkal, že jsou to zbytečně vyhozený prachy, že jí stačí ty kytičkatý, co pod ně v létě nenosí … ale to je jedno, prostě prý musej bejt svatební a přes to nejede ani šnélcuk.
Naposled?!? Ještě že jsi mi to připomněl, ve čtvrtek to bude 27 let :o)))
A tehdy se teda svatební šaty držely :o)))
Jo, někdo je skladuje dodneska a pak si je dcera bere na "Projektový den - Rodina", když místo toho aby se učili matiku si ve škole hrají na svatbu.
šaty hezký a Bětce to sluší, ale že si hrajou na svatbu ve škole mě skoro děsí. Ale to bude asi tím, že mě vůbec svatby děsí :-D :-D
No copak že ona, ale že ten kluk je ochotný :o)))
je ještě malej a nechá sebou manipulovat.
A až bude velkej, nechá sebou od ženskejch taky manipulovat.
Já byl taky ženatej´a většího odpůrce svateb než jsem já jsme zatím nepotkal...
Slzy jsou nesilnější a nejpodlejší ženská zbraň.
Hele mě to taky děsí a u vlastních dětí ještě víc.
Navíc si myslím, že by se mohli věnovat něčemu užitečnějšímu, asi už jsem starej.
Ve vesnici to byl pěkný poprask, protože se toho účastnila celá škola (29 dětí) a přišlo se na Obecní úřad podívat i spousta čumilů. Měli to i s kadeřnicí, historickým autem pro "novomanžele", slavostním obědem ve školní jídelně, pohárem v restauraci.
Oddávající starosta i matrikářka prý nehnuli ani brvou.
Klukovi to nevadí, oni jsou děti vycvičené z divadelního kroužku se furt někde předvádět.
Ty jo, tak to je teda síla. Já teda musím říct, že když někdo řekne "projektový den", skoro se osypu, protože to je vždycky festival ztraceného času, vzdělávací efekt minimální a body pro školu v nějakejch pitomejch papírech pro zřizovatele. Ale projektový den, jaký tady popisuješ, to bych si šel rovnou hodit mašli. :-)
Já to rozdejchal teprve za dva dny, protože jsem nějak získal pocit, že zbytečných projektových dnů přibývá.
Hele, kdyby šli fotit kytky, dělat seznam křížků v polích nebo něco takového, byl by to také "ztracený" den, ale tohle bylo trochu moc. Naštěstí je to naše dítě na zdejší škole posledních 14 dní, tak to se skřípěním zubů beru, že to měli páťáci jako rozloučení před odchodem.
Kdyby šli fotit kytky nebo dělat seznam křížků, a bylo to opravdu dobře připravený tak, aby to byla práce žáků a nikoli 3 dětí a 10 učitelů, pak bych neřekl ani ň. To by mohlo být užitečnější než sezení v lavicích.
Bohužel to je většinou jen zbožné přání. :-( Skutečně dobré vzdělávací projekty se dají dělat vpodstatě jen načerno, protože se už z podstaty nevejdou do kolonek stostránkových zpráv o průběhu, a taky do nesmyslných bezpečnostních předpisů...
Příště si třeba budou hrát na funus, taky pěkný.
Prostě jsou věci na který by se asi hrát nemělo.
Clovece, ta myslenka funusu se mi vazne zamlouva... 8-)
Před pár lety v Maďarsku uspořádal nějaký herec svůj pohřeb, aby si to užil.
To bylo i v Rusku.
http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/chapete-to...
V mým rodným městě si vedoucí Mototechny, známej žertéř, nechal vyrobit vlastní parte a vylepil ho ve výloze. Já si zatím před usnutím přikládám na hrudník pytlíky s hlínou. Ale vrtím se, tak jsem si ušil takovej postroj, aby mi nepadaly. Dobrej trénink, ale Nebeská to nerada vidí.
Dost tvrdej humor :-)
Mě to přijde ulítlý, kdyby se vrátili radši k tématu.
Jako kdyby si ty děti hrály na funus, jestli by daly do rakvičky tu učitelku, na ní věnečky se stuhama Vzpomínáme. Nebo některý to dětátko malý dát do rakvičky a pan učitel by byl jako velebníček.
ostatně:
http://www.youtube.com/watch?v=4Ro29_5R4co
takhle by sis to ve škole představoval?
http://youtu.be/utHmeN31RT0
takže přátelé, je to tady :)
po návratu ze svatební cesty jsem se konečně dostala ke slíbenému zveřejnění malé ukázky fotek z celého dne a malinko i z následné cesty :) omlouvám se za kvalitu, ale použila jsem zmenšené fotky, které jsem rozesílala přátelům mailem... kdybych měla dělat nový výběr, dokopala bych se k tomu tak kolem Vánoc :-P
http://monika-lukas.rajce.idnes.cz/svatba/
Krásný fotečky, cami.
Jako nejlepší vidím ty, jak jseš v bazénu naznak a tu z vířivky... :-)
Ty lumpe, ta z vířivky je moje - mám už jí od neděle na ploše a říkám, že je to moje kamarádka.
PAMÁTKA NA CO ???!!! :-)
Jediný možný vysvětlení je, žes po shlédnutí té fotky přestal umět číst. Prej se to stává.
Čistě mezi náma - podle mě tam na té fotce na sobě plavky nemá.
A víš, žes to uhád?! Fakt jsem to přečetl a v tu chvíli mi přišla návštěva, takže jsem to psal a mluvil současně - vyšla z toho ta "památka", omlouvám se.
Ale zpět k tématu: mezi náma - si to myslim taky :-)