Tak to může být i zkrácená šlacha. Nějaká křeč Tě ještě nepotkala??? Pokud ne, tak bud´ rád chvátej k doktoru. Se mi to stalo ráno, když jsem se probral a na kole jsem vůbec neseděl. Od té doby musím cvičit rehabilitační cviky na protahování.
Já protahuju na kole. Nijak to nebolí, spíš to je nepříjemné.
S doktory mám takové zkušenosti, že bych je raději vynechal.
Na kole máš mít i v nejnižší úvrati nohu stále mírně pokrčenou. Na kole tedy tímto neprotáhneš nic. A doktory bych v tomto konkretním případě nevynechával - to by se mohlo zle vymstít.;-( ...to není kašel nebo rýma.
Zkusím si to mazat opodeldokem, jako Švejk.
Lepší máš doktora, jinak bys mohl mít taky na dlouho po kole... A když ti tvůj neseděl tak si najdi jinýho.
Akorát bych teda asi vynechal dr. Grünsteina... ;-)
A co Jack Kevorkian, byl by lepší?
Tak to už asi raději toho Grünsteina... ;)
Copak, chinin ti nedělá dobře? :-)
Se slachami bych si moc nehral. Taky mi preskakovala slacha a jednou preskakovat prestala. Akorat ji museli sesivat, sest tejdnu jsem nemohl nic, a dalsich pul roku skoro nic. A to byla ruka-prava. Na noze bys mel tak na rok po kole.
Mazat to muzes, zkusil bych to otejpovat - pokud s tim mas zkusenosti - to pouzivam dodnes na tu zmrzacenou tlapu a pomaha to vyborne, ale stejne bych navstivil doktora. Nenechal bych si zrovna pichnout kortiky, to ti akorat ochabnou ty namozeny svaly, ale aspon ti vylouci neco horsiho a rekne ti na jakej pohyb si mas dat pozor. Me to napriklad prasklo pri slejvani brambor do drezu - takze jako zadny mega zaber mi to neprislo.