Firma HP Velotechnik pořádá dne 6. srpna 2011 od 11:00 do 18:00 ve své lehodílně Den otevřených dveří.
Adresa:
Elisabethenstrasse 1-3
65830 Kriftel
(u Frankfurtu nad Mohanem)
Pokud byste se chtěli zúčastnit, ohlašte se na:
[email protected]
http://maps.google.cz/maps?client=firefox-a&...
Trochu zruky na to, aby se člověk jel podívat na pár Taiwanských kol :-).
Co všechno dělají na Taiwanu? Jenom rámy nebo tam montují celá kola?
Celkem mě to překvapuje, že se jim to vyplatí. Musí mít velké série a být kvůli tomu naprosto neflexibilní.
To si děláš srandu, ne ??
V čem bych si měl dělat srandu? Jako jestli se jim to vyplatí? To jsem napsal trošku nešikovně.
Jestliže mají taiwanské rámy, tak jich musí před sezónou objednat poměrně velké množství a pak doufat, že to prodají. Myslel jsem, že žádnej výrobce lehokol nemůže takhle fungovat, protože to hrozně snižuje flexibilitu a je potřeba velký kapitál.
Někdy jsem někde četl, že vždycky jak jim přijdou rámy z Taiwanu, tak na nich dělají důkladnou kontrolu kvality. Takže hádám, že berou z Taiwanu rámy, ale nevím, jestli finálně nalakované.
Greenspeed rámy jsou taky svařované na Taiwanu. Kdo všechno ještě, to nevím.
Jestlipak k podobnému kroku sáhne třeba jednou i Azub. Ono vidět výrobu kola či tříkolky i následnou montáž nemusí být zrovna nezajímavé...;-)
Tak si tam zajeď, dílnu mají vedle prodejny. Já se tam stavoval vloni při pobytu v lázních v Luhačovicích a bavil se tam normálně s klukama při jejich práci. Bylo to zrovna v období před spezi, takže jsem je dlouho nezdržoval.
Jo, ještě něco...já tam byl - myslím v AZUBU - ale mě nezajímá jen montáž a dílna nebo sklad, ale třeba i svařování, lakování, ohýbání, kon trola atd. A to, pokud vím dělají externí firmy pro AZUB. A to bych právě chtěl vidět. Stavbu lehokola od píky. Ani nevím, jestli by to v takovém rozsahu bylo reálné, ale každopádně, kdyby se to podařilo zorganizovat, tak by to byla bomba.;-)
To asi jedině nějak rozfázovat, protože to je na víc místech republiky. Ale kdo ví, třeba by jednou šlo ve spolupráci s Azubem uspořádat Tour D'Azub, nějakou etapovou jízdu na kolech po všech výrobních závodech Azubu. Já bych se tedy určitě hlásil. Moc si nedovedu představit lepší dovolenou.
V tom případě se taky hlásím :))
a video jsi viděl?
jestli se chceš kouknout aspoň na obrazovce, tak tady:
http://www.youtube.com/watch?v=_7pIxHpT6q8&...