Termín: 29.09.2011
Místo: Mikulov
Sekce určená pro sraz Nákolaku s dětmi.Jelikož si dítka jarního srazu plně užili kamarádů a celkové pohody,proč prvně nezorganizovat i tuto sekci ..
Lokalita stvořená pro cyklotoulky s dětmi :-)
Okruh Lednicko-valtickým areálem je pro děti absolutně ideální. Minimálně po silnicích, každé cca 2 km stojí v lese nějaká zajímavá stavba. Mám už nahozenou optimální trasu, ale zatím jen v hlavě. Chystám ale k tomu "itinerář", takže ho sem pak hodím.
No počkej, managerem pro dětskou sekci jmenoval heky malýho Jardu?!?
Jest tak! Právě jsem chtěl vznést oficielní protest. :)
Jsem si dovolil ,,fušovat" Jardovy do osnov :-)).
Jistě hlavním managerem zůstává :-)),já jsem jen sektretář )))
No něco zajímavého snad poskládám.
Třeba přes kopce do Mikulova. -))
A úplně nejlepší by byla červená hřebenovka přes Děvín, ale tam nás ochranáři s vozíkama nepustí. -)))))))))
A pak nějaká klasika - Lednice, Janohrad apod.
http://malejjarda2.rajce.idnes.cz/Podzimni...
a následující.
Pšt! Ty jsi plánuj dětské trasy a přeskopce nechej laskavě mne! ;-))
Nějakej ten kopeček by i vozíku neuškodil :-),když už ať víme,že něco táhnem :-)))
Kurňa, tož se teda konečně domluvte, co vlastně chcete!! ;-))
Podívej, pokud budu patřit do týhle sekce, tak rozhodně nebude záležet na tom, co si přeju JÁ...
Viz http://www.nakole.cz/blogy/k-vl/42-cyklocesta-s...
Původně jsem me představu, že dorazíme rovněž, ale ted´ musím zkonstatovat, že se mohu uvést - bohužel - jen do sekce "možná dorazí". Konala se totiž schůze bytáku a nejenže v tomto termínu máme jet k moři s klukem (což už je od února zaplacený a říkal jsem to malýmu jardovi ted´ na srazu) ale ještě nám budou měnit okna.;-ú. Takže fakt zatím nevím...;-(
Dej na radu zkušených - když se mění okna, je lepší vyfičet :o)))
Mimochodem, co ta tvoje návštěva pražské ZOO?!?
Tak to musíme posunout. Mně se do toho plete nějak moc neplánovaných věcí ted´ v květnu. Leda bych to viděl tak na konec června - předběžně...do půlky června toho je trochu na mě moc...:-ú
No tak doufám, že se pak ozveš a že nebudu zrovna někde na cestách :o)))