Ve čtvrtek 21.4.2011 se vydávám vlakem z Krnova do Děčína, kde po 7 hodinách cesty začíná moje putování Česko-saským Švýcarskem. Po krátké zastávce na zámku v Mělníku již mířím podél Labe do Hřenska a poté do kempu Mosquito ve Vysoké Lípě. A protože mám ještě čas, vydávám se ještě do Dolského mlýna…
Nóó, pěkný, vyšlo ti to náramně a já mám co dohánět - třeba Drážďany, nebo Toskánu :o)))
Skoro vyšlo všechno co jsem chtěl, škoda, že se jen od pondělí zkazilo počasí. A ještě jednou díky za ten plášť a doprovod
Mě to připadá, že jsi musel jezdit a běhat jako šus, tolik věcí zvládnout za pár dní, já bych si na to musel vzít čtrnáct dní dovolené.
Hele, on musí být fotnovej, to jinak fakt není možný.
Když se podíváš na jeho stránky, co všechno stíhá objezdit, podrobně to popsat a mezi tím si ještě jen tak v sobotu hópne na Praděd a zpátky, tak vůbec netuším, kdy stíhá pracovat a spát :o)))
Já kdybych měl v jednom dni navštívit Königstein i Brant, tak chcípnu.
Mě na to stačí si to jen přečíst :o)))
Ale no tak, vždyť tady v polabí je to samá rovinka. Nejvyšší místo, kam Petr vyjel mělo sotva 500metrů n.m. :o)))
Ovšem je fakt, že i lehce stoupavý "singlík" u Ludvíkovic, kde nalehko řadim kašpárka, vydupal na krosu s pevnou vidlí a brašnami...