To jste si moc nepokecali....
Bejvávalo to výrazně lepší, co se to s váma děje???
:)))
Nikdy bych se nesnížil k tomu, abych pomlouval kohokolivv nepřítomnosti takže založení tohoto tématu považujiza úlet.
Bohužel tentokrát nebylo dost vědeckých poznatků, aby se dala napsat odborná práce o tom co se na tam vlastně dělo.
Pracuji s verzí, že kmen se shromáždil pro provedení obřadů k oslavě fertility a sraz měl sloužit především k výměně porodních zkužeností mezi staršími příslušnicemi a nadějemi kmene.
Chtělo by to nějakou tajnou nahrávku apod.
jenom těch snědených pekáčů co tam bylo, lahví nejprve plných a brzy prázdných co se všude po stolech i mimo povalovalo....
Podle dosavadních iformací to vypadá, že na tzv. srazu docházelo k obětinám za účasti cizích kmenů (holanďanky). Vypadá to na karbanátkovou a koláčovou oběť. Obětování panen se z fotografií prokázat přímo nedá, patrně pro nedostatek obětiny na srazu vůbec. Možná, ale snědli ty holanďanky. Po hostině se už na fotkách neobjevují.
A byly opravdu propečené dozlatova, jak pěkně křupaly... ještě nebyly tuhý z toho hrozný kola, jako původní účastnice kmene... Ostatní místní nechtěly do té pece vlézt a že prý jsou na facebooku ve skupině: "Děkuji Jeníčku a Mařenko za otevření očí" a "Trouba není sauna" :-) Holanďanky naštěstí neuměly česky, tak ty skupiny neznaly...
Nějak se v těch zahraničních účastnicích nevyznám. Tyhle dvě jsem fotila v sobotu:
http://burisek.rajce.idnes.cz/Jarni_sraz...
Ale netuším, jestli to jsou Holanďanky. Jedna z nich mluvila česky se silným ruským přízvukem. Dokonce znala i slovo "přehazovačka" a její význam. Prý se s ní ten den poprvé seznámila.
8-))
To byla Kazachstánská Sibiřanka od Bartxe, ale teď si nevzpomínám jak se jmenuje, ale česky jakž takž mluvila a druhá byla Češka :-)
Holanďanky byly ty dvě, co se s náma bavily ve čtvrtek :-)
No to potom je jasné, že v tom mám guláš. Přijela jsem až v pátek.
A jestli dobře chápu souvislosti a propojuji si příspěvky, tak Kazachstánská Sibiřanka je z Itálie. Nemá to holka jednoduchý.
8-)
No bydlí v Praze a chodí s Italem :-) To je ten kosmopolitní svět :-D
My jsme nemohly holanďanky poznat, když jsme přijely až v pátek a oni už je ve čtvrtek snědli :o)))
Ale nic moc. Byli poněkud tužší.
Mě to neva, víš že mě maso nerajcuje :o)))
Spíš by mě zajímalo, kde po nich zbylo oblečení :o)))
Mě přijdou k nakousnití i ty nesnězené italkosibiřankokazachstánky jak jsou na těch fotkách. Teď je mi líto, že jsem tam nebyl, byly by to pěkné vnučky,nipotenky.
No a tos neviděl holky, co stály za barem :-) Myslím, že by se ti líbily...
Zbyla po nich čepice a jedna vestička. Tu původně připisovali Martisovi a jeho rodině, on to však vyvrátil a uvedl na pravou míru.
Tak proto se o tu vestičku doposud nikdo nepřihlásil... :o)))
Já se hlásil už na místě, ty jsi odmítla mi to vrátit. Nediv se,podruhé už se hlásit nebudu :-))
Jak víš, na koho jsem myslela, když jsem ten příspěvek psala :o)))
Ale no tak dobře, už ti věřím, máš ji teda u mě.
Ale prosím tě, řekni mi klučičí tajemství - na co jsou dobrý ty kamínky v tapsičce :o)))
Hele, a když ti Monča začne vyšívat monogramy na kapesník, tak už příště žádný pochybnosti nebudou :o)))
Takže kanibalismus byl v kmeni prokázán hned několika svědectvími. To bychom měli.
Po prohlédnutí fotek mám několik dalších průzkumných dotazů:
1) A co bobři ? Byli tam v Kanadě bobři ?
2) Zdá se, že stále větší počet příslušníků kmene vozí náhradní přilby pod trikoty.
např.: http://miral.rajce.idnes.cz/Sraz_Nakole_Ceska...
3) Je to pravda, že šaman burísek začal trpět mnohoženstvím ?
http://wert.rajce.idnes.cz/Jarni_sraz_pod...
4) Kde je airline s ohříváčkem. Poslední zpráva od něj byla, že jsou nízké palandy. Nezůstali tam zapasovaný?
Nezůstali jsme zapasovaný, ale fakt jsem si v těch palandách připadal jako námořník na ponorce, kde mají malinkatý kóje :-)
Hele já v ponorce byl (i ve vojenský námořní lodi), ale to v kempu byl proti tomu luxusní hotel, takže Airline - jsi moc zhýčkanej!!! Od tý doby, co máš ženy... děs...