Pálky, míček, dvě brány. A šest osob na kolech. To je bikepolo, neboli počesku kolopolo. Turnaj v této hře se uskuteční 21. a 22. května 2011 (v sobotu se začne v 10 hodin) v Pardubicích na hokejbalovém hřišti v Družstevní ulici v Polabinách. Pořádá ho občanské sdružení Město na kole a prostory pro…
člověče, že jsme se nedočetl nic o mlíku mě tolik neštve, ale ten sex mě zajímá mnohem víc než vzpřímený kolo a mlíko, nebohl bys mi víc upřesnit jak je to s ním na téhle akci? Je nějak zajištěnej pořadatelsky? To bych asi měl mnohem větší motivaci se přijet kouknout:-)
Na něco musí upoutat pozornost, a zřejmě se mu to povedlo :-))
No, na upoutání pozornosti ten název moc směřovanej není, dalo by se to bývalo udělat ještě expresivnější. Jsou to prostě věci, které máme u nás ve sdružení v oblibě :)
Pořadatelsky sex nezajišťujeme, ale na místě by měl být dostatek osob něžného pohlaví, takže pak už záleží jen na tvém štramáctví a schopnosti zaujmout. Nebo se stačí obrátit s prosbou o radu na pardubické nornictvo: http://www.nornik.net/debata/viewforum.php?f=16...
Hodně štěstí :)
Jenda
Jurimíre, tak to vidíš, oni o tom ve sdružení jenom kecaj :-))
ty se hodláš rozejít?
a no tak nikdy nevíš, co bude. Tohle je až za dva tejdny. CO já vím, co se do tý doby stane?
Mám bejt v tý době s Kačkou uplně někde jinde, ale jasnovidec nejsem a nějak zjišťuju, že se může stát uplně všechno ať je to jakkoli nečekaný...
No a kdyby to bylo jak slibuje v nadpise, tak by to byla docela fajn akce ne? Teda až na to mlíko, mě dělá těžko na žaludku.