reklama

Vybírám nové kolo pomozte mi

Vybírám si nové kolo ale nemužu se rozhodnout jaké prsím vás poradtě mi cena do 12 tisíc MTB kolo bez kotoučových brz chci véškový na značce nezýleží

[ Zpět ]
Datum: 04.05.2011
Autor: tomi
  • Re: Vybírám nové kolo pomozte mi

Co takhle se nejdřív podívat co se tady v poslední době v téhle kategorii mnohokrát probíralo a nabízelo.
    Určitě si z těch možností vybereš.

[ Zpět ]
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Co tohle?
    http://www.kola-pells.cz/horske_kolo-pells...

[ Zpět ]
    Autor: Joe-CUBE
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jo tak ysme přemejšlel ale nikdo psal že tejty levný modely od pells tak prej vaří rámy v číně

[ Zpět ]
      Autor: tomi
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Stejně jako všechny běžné ostatní, v Číně a okolí

[ Zpět ]

Klííd, z Číny není u nás prakticky nic. ČR (nebo EU?) uplatňuje na kola z Číny relativně vysoké dovozní clo. Takže rámy jsou nejčastěji Tchaiwanu.

Hodně ale záleží na tom co Ty konkrétně považuješ za "pravou" Čínu, ale tento problém bych sem raději netahal :)

[ Zpět ]
        Autor: Hrabosh

Sorry, tomu už nerozumím. Sorry, I can't understand.
        Whether you are not czech, you can use english.

[ Zpět ]
        Datum: 05.05.2011
        Autor: Joe-CUBE
        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Letošní model merida matts 60 - V, cena 12490,-. Ten pells 2009 je ale zřejmě trochu lépe osazen.

[ Zpět ]
    Datum: 05.05.2011
    Autor: Airline
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: parťačku

Hledám: parťačku
31.03.2025
na ježdění na kole v Česku i ve světě

Hledám: Horolezecká túra v Maroku, v pohoří Atlas

30.03.2025
Ahoj cyklisté! Horolezecká túra v Maroku, pohoří Atlas z Marrákeše. Zpáteční cesta cca 1600-2100 km pronajatým…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v Maroku

30.03.2025
Horsky prusmyk lezení na kole v Maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1800-2100 km autem.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

490 cyklistů (7 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025