V roce 2009 jsem se vydala na vandr do Pobaltí. Na začátku června jsem vyrazila za krásného slunečného počasí doufajíc, že takto budu mít celou dobu. Ó jak hluboce jsem se mýlila. Čím severněji jsem jela tím bylo hůř, zima, déšť, vichr. Prostě maras. Ale díky tomu jsem neměla o zážitky nouzi a měla…
ahoj článek nebo jak to nazvat je bezvadný no my letos jedeme do polska k baltu tak jsem zvědavá já a kamarád Alda protože mám dvojkolo tak nemůžu jed sama no a myslím že bespečnější to bude ve dvou vzhledem k tomu že nevidím úsměv jo a dotaz nechceš jed snámi? jsme s opavy díky Cvrček
Ahojky, to mě potěšilo ta tvá nabídka na cestu do Polska:-))Žel vzhledem mé děravé šrajtofli letos musím vydělávat přes léto nějaké ty korunky, aby bylo další cestovatelské dobrodružství. Již 2 roky jenom vandruji po Evropě a zjistila jsem, že "slánka holt není bezedná" xixixi. Jinak ať se vandr na dvojkole vydaří, hlavně počasí nechť vám přeje. U Baltu je krásně, ikdyž koupando je spíše pro otužilce:-))Pajusha
Skvělé čtení, doufám, že bude pokračování:-) Loni v květnu jsem takhle v dešti a pěti stupních nad nulou cestoval na druhém břehu Baltu na Olandu, takže si ty pocity dovedu představit. Nadával jsem si, jestli mi to za to stojí... až jsem byl zase v suchu a teple, tak jsem věděl, že stojí a letos jedu zase. Balt je prostě nádherný!