co teď bude ministrem vnitra - ten je dobrý nebo špatný? Já už to fakt nedokážu rozeznat...
Ale vážně: dívám právě na zprávy na Nově a tam se kníže obrátil k tý bandě, co stála vedle něho, se slovy: krize je zažehnána, my tady nestojíme jenom vedle sebe, my jsme tu prolnutí...
Musí to ze mě ven, mí blízcí přátelé - je mi z nich na blití!
Tak ať nám to aspoň šlape, počasí přeje :-)
Člověče Airline, jako by ti na tváři rašil medvědí chlup nebo co :D
Můj názor je takový, že je to jen jedna z figurek na šachovnici opravdových hráčů.
Klidně můžeš fandit nebo nadávat bílému pěšákovi na B2. Ničemu tím neuškodíš:-D
PLivanců a špíny je na Kubiceho všude dost, tak pro úplnost;-)
http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c/187980...
Jenomže se dost zapomíná, že ministr vnitra není ministrem policie a nenůže přímo ovlivňovat chod a praktickou činnost policie. No a ministr je zase jenom členem vlády, kde je jasná polictická převaha, takže ministr musí stejně "šlapat" jak bude požadováno, jinak ho vymění dřív než si pořídí nové vybavení kanceláře.
Takže žádné velké iluze o nějaké změně k lepšímu bych si rozhodně nedělal.
No, řekla bych, že to pan Matějka velmi pěkně vyjádřil v závěru svoho blogu
"PS: A na rovinu pro kritiky - uznejte to, po Radku Johnovi nemohl přijít do tohoto resortu nikdo ještě horší ;-)"
Tak v tom má nepochybně pravdu
V závěru to vyjádřil dobře, ale možná ještě lépe diskutér pod článkem, cituji:
"K poslední větě: To samé jsem si myslel, když ministerský post opouštěla Džamila Stehlíková, v té době jsem si tam opravdu většího exota nedovedl představit. A pak přišel Kocáb..." :-D
Jasně, svůj názor jsem napsal o příspěvek výše, a odkaz na Matějku dal jen PRO ÚPLNOST.
Musím přiznat, že jeho jmenování mě potěšilo hlavně proto, jak Paroubka a Bublana na$ralo;-)
Jak dobrý to je/byl policajt nebo soukromý detektiv nedokážu posoudit, a už vůbec nemohu posoudit, jak dobrý to bude ministr. Může a nemusí udělat dobrou práci.
Já myslím, že tohle si snad netrouvá odhadnout vůbec nikdo, ale hodně lidí už jen doufá ve zlepšení.
Fakt si myslíš, že po téhle komedii, co předvedli, ještě někdo doufá ve zlepšení?!?
Tomu teda nevěřím...
Já teda zlepšení nečekám. Jediná možná varianta - podle mě - je další revoluce. Ale už ne ta v havlovským stylu.
Hele, dneska je v Hospodářkách velký rozhovor s Nečasem. Takovou "srandu" by nikdo nevymyslel.
Všechny jeho odpovědi jsou ve stylu - nic takového jsem netvrdil, vy jste to špatně pochopili. My jsme celou dobu jednali přesně podle dohod koaliční smlouvy :o)))
Jsou to prostě šašci - jeden jako druhej.
Jediný, komu výjimečně tleskám je Klaus, a to díky tomu, že nepřijal Nečasův návrh hned, ale žádal plán dalšího fungování vlády. Donutil je tím se dohodnout. Podle mého ukázal, že přece jenom těch více jak 20 let v politice není nadarmo. A to teda Klause nežeru...
Nečase jsem nemusela ani před tímhle třeskem, teď ale u mě ztratil i zbytek sympatií. Nevím, na co sázel při svých prvních prohlášení na počátku krize (osobně tipuju, že jeho jediným cílem bylo udržet Vondru) - je ale evidentní, že pokud by mu to Klaus nezatnul, tak by došlo k novým volbám a byli bychom kde... Pokud uvážím, kdo by asi tak byl ponejvíce volen, tak bychom se do té řiti posunuli o hodně dál...
A když Nečas pochopil, že by šel s novými volbami od koryta, tak hóooooooodně rychle otočil.