Máte někdo fígl,jak upevnit přední světlo při použití přední brašny?
Nějaký tip je v téhle rubrice na str. 4 - "Světlo a přední brašna".
že by gumou nebo suchým zipem na tu brašnu???
To jo ,ale jen aby nespadlo.Na svícení moc ne
já myslím, že když by se ty sucháče šikovně přišily...... no když to udrží nacpanou brašnu na nosiči, co by to neudrželo světýlko....
Podívej se, Dais, na všechno s jehlou a nití nemůžeš...
náááhodou by ses divil, co za zázraky se s tím dá dělat...... třeba moje máti... víš kolikrát zašívala na naší staré škodovce prasklý klínový řemen?!?!?!?!? a dycky pak dojela do práce i domů :o)))
Chudák máti - potěš jí Dais a kup jí k Ježíšku nový klíňák, určitě Ti bude vděčná !!
hele Helčo, když ono to bylo v době, kdy mi bylo deset a máti jezdila ve staré škodovce tisícovce.......teď už je deset mojí dceři :O))))))
No proto, už jsem myslela, že i v dnešní době je domácí kutilství tohto typu potřeba. Ale i já znám ty staré časy, kdy jsem po nocích šila na děti, jednotila mrkev (fuj, to byly galeje!), natírala na balkoně paneláku starou ložnici a blatníky u prorezlé škodovky lepila leukoplastí a stříkala pak autolakem. Děkuji všemu, co mě z tohoto blázince dostalo, i když dnes lítám v blázinci jiného typu - a nevím vlastně, co je horší. Ahojky a pozdravuj šikovnou maminku.
Skoda ze uz neni potreba Jestli je lepsi mackat cudliky a sedet u kompu nebo mobilu... Nic se neopravuje, vse vyhazuje a kupuje nove (mobily, fotaky, elektronika jakokoliv, auta taky- ty uz nechodej do opravny ale na *diagnostiku*. a kdyz se ti tam zblazni elektronika, tak te to zabije. akorat je dovoleno lit tam benzin a vodu do ostrikovacu
Takze uz se nikdo nicemu nerozumi a neni potreba se v nicem radne vyznat. melo to svy plus a ne maly , a stalo to nakonec i o dost mene nez hodina v znackovem authorizovanem servisu....
a, pardon, trochu mimo tema :-))
este ze kolo se moc v tomhle nemeni. nebo uz se taky jezdi s celoodpruzenejma na diagnostiku??
Na těch spodních fotkách to máš. Líp už to popsat nejde :
http://www.bike-forum.cz/forum/fotky/nase_biky...
Ty sáňky jsou na normální velký xenonový světlo.