Termín: 27.03.2011
Místo: Praha
Jedeme s Murphym okouknout něco terénu. Trasa je přes Točnou do Davle, posázavská, Třebsín, Štěchovice,- Bojanovice, Jíloviště a domů.
Přidá se někdo?
Pozor na změnu času.
Já nevím k čemu je potřeba v okolí Prahy hledat terény.
Přítel Rath jich vytvořil na silnicích svého knížectví nespočetně.
Dneska jsme se ometli severně od Labe a vzhledem k tomu, že jsem dvakrát cvaknul o výtluky vím, že nemusím jezdit do terénu.
Bohatě stačí silnice I, II a formanské třídy..
Rathovi terény postrádají singlíky, sjezdíky, výjezdy, vůni lesa...
No tak se chlubte!!! Jak bylo!!!
Já udělala stručný průzkum do Klecánek k přívozu a zpět a musím říct, že se nám kolem Vltavy množí rozličná občerstvení.
Docela by mě zajímalo jak daleko by se dojelo, kdyby se u každého stánku dalo jedno zrzavý :o)))
no jestli jeli do Davle, tak zkončili ve Vraném :) jak se tam sype skála a maníci to tam uklízejí a dávají do kupy. Tak mě nasměrovali pěkně zpátky.. a protijedoucí cyklisté jako by neslyšeli když jsem řval, že tam je nepustí :)
Nejeli do Davle :-), Murphy si pořádně nepřečet na které straně Vltavy má být a než jsme se dohledali, tak jsme se přidali k B-F.
Vyjížďka naprosto super. Od Baraňdáku samé singlíky a nahoru, dolů. Z terénu jsme vypadli až v Řevnicích. Obídek v Halounech a potom již zpět. Nyní ležím na gauči a když jsem se měl před chvílí zvendout, tak to nějak nešlo. Holt B-F se s tím nemazlí :-).
Ještě, že se o mně doma starají :-)
tak to byla paráda, Řevnice, Dobřichovice, Karlštejn a okolí to je super krajina.. kolik jste najeli?
93 km a 1 160 m up.
Hlavně hromada nových singliků, z toho mám radost. Levou stranu Berounky nemám tolik prozkoumánu, což se povedlo dne napravit.
jsem mimo mísu, co to jsou singliky? :) singl noví cyklisti? :D 93km to je super výšlap.. já jezdím okolo 100km Praha, Neveklov, Prčice, k Táboru.. A taky sotva chodím v cíli :) ale fajn pocit .. jezdíš na horákovi?
singlík, jako singltrek, neboli lesní pěšinka, čím více točená, tím lépe.
Toto bylo na horském, jezdím i silničku, ale tam jsou km trochu výše, i když teď z počátku sezóny ne o moc. Na silnici je parádní Křivoklátsko.
tak díky za vysvětelení už jsem zase chytřejší o něco :)a díky za tip toho Křivoklátska.. :) budu trénovat, v létě mě čeká 170km do Kraslic na Sokolovsku. jezdím jen na 1 den pač chci spát v posteli buď doma nebo u příbuzných :)
170 na silničce se dá celkem v pohodě, ale chce to mít něco najeto, zvlášť, když jedeš sám a nemáš se kam schovat.
já jezdím na crossu takovej střední do lehčího terénu. a když se naložím tak nemá kolo 12kg ale tak 17kg + metrák já :) takže to není uplně nalehko do kopečků za Varama :) do Varů to je naprostá pohodička 100km..
V neděli jsem se přiblížila na Dobříš a prozkoumávala místní lesní cesty. Špatnou navigací jsem sjela do Jinců a po obědě teprve výšlap na Plešivec. Bylo tam nádherně, ale cyklistů jen pár a to ještě byli všichni v hospodě.