E?
Ano. Když jsem hledal Tvoji cestu do Benátek.
Mimochodem, hledal jsem ji proto, že mi kamrád poslal odkaz na web jakéhosi europoslance Kožušníka, který jel na kole do Bruselu. Tak jsem mu odpověděl, že je sralbotka, ten Kožušník, ne ten kamarád, že pořádní chlapi jezdí po Evropě natěžko, bez doprovodného vozidla. Svůj mail jsem pak doplnil odkazy na Tvoji cestu do Benátek a Václavovu+Jurimírovu cestu na Jadran.
Náhodou jestli tam dojel tak dobrý, plnej vozejk zátěže není rozhodující. To bylo asi jak jel s panem Šestákem, někde jsem o tom něco četl.
A panu Šestákovi v Bruselu u parlamentu ukradli zasloužilý kolo.
Tak básníků stručnou osnovu o čem psát by jsi měl, tak už se těším na nedělní čtení :o)))
Mně se ta soutěž líbí a četl jsem tady jak jste po něčem takovým volali a chtěli to. Je to paráda.
Ale já do ní nepůjdu. Protože bych rád abyste psali a zkoušeli to všichni kteří budete chtít, i vy co běžně nepíšete. Tak je to asi od redakce myšlený. Já do toho nebudu svýma výtvorama zasahovat. Snad to není ode mne moc namyšlený, to bych zas nerad. Prostě aby se našli další autoři, zkusili to a vyhráli ty ceny. Já si našel své ambice trochu jinde, a nebojte, myslím že o nic tady nakole nepřijdete :-))
Já bych do toho teda šel. Ale ty ceny?
Bojím se, že vyhraju "3 páry velkoobjemové expediční vodotěsné brašny Sport Arsenal, art. 312." Co bych s tím asi dělal???
I když na trávu pro králíky by to možná bylo dobrý. Jen, aby se v tom nezapařila, králíci se pak nafouknou a celá sláva je mi na nic.
Nebo mě pak vodsunou do Leogangu (není to ta díra co se tam Havlíčkovi splašili koně?) a já tam budu muset kroužit "stovky kilometrů nenáročných cyklostezek protínajících Leogang a blízké okolí".
Jo a v těch apartmánech mají vysoušeče na boty:
http://www.apart-leo.com/wildbach/
a o vířivce ani slovo.
Tak já nevím.
Kdbych měl vyhrát pobyt v Alpách, taky by mě to otrávilo. Musel bych řešit s kým a za co ho vyměním. Brašny by nevadily.
Tak piš, holoubku, piš, já Ti pak jedny ty brašny za ten pobyt teda vyměním a když to teď mám takhle pojištěný, tak vyhlašuji soutěž o doprovod do toho Leogangu.
Hlavně nezapomeň včas uvést věkovou hranici, abych se zase nesnažila nadarmo :o)))
No, spodní je jasná - 15 let. Tu v pohodě splňuješ.
8-)))
Nejde o to, jestli splňuju, ale abych bikerovi vyhovovala :o)))
Brzdi!!! Ještě není 22 hodin.
No na co ty kolem deváté nemyslíš :o)))
V tom pádě by mě zajímalo, cos měla na mysli tím "abych bikerovi vyhovovala". Dělat servis kola?
8-)))
Já snesu od ženskejch všechno, jediný co mě může vytočit, když se chtěj podívat do mapy.
Co to je mapa?!? :o)))
To je dobrá otázka. Tak já Tě do toho Leogangu beru.
Super a krásné ceny!!! Už dlouho jsem se těšil, Ty, víš!!!;-))))) A rozhodně se zúčastním.;-)
Podle mne jsou slabinou tý soutěže ceny představ si to jak pojedeš na kole se třema párama nepromokavých brašen Arsen do Leogangu.
Jó kdyby dali novýho deutříka, to by byla jiná.
3x expediční voděodolné brašny Sport Arsenal
= pro tři výherce umístující se na tom konkretním výherním místě. Každý dostane jen jeden pár a to se mu na kolo rozhodně vejde. ;-) Tak jsem to pochopil já.;-)
Necetl jsem pravidla, ale jestli vyhrava clanek a ne osoba, tak je dobre, ze se Basnik nechce ucastnit. Protoze by do Leogangu jel nejen se tremi pary novych brasen, ale i na novem kole AGang Ritual a mel by s sebou i nahradni prilby a minimalne jeden z paru brasen plny knih. 8-)
všimnul. Měl jsme to na zdi na facebooku:-)
Určitě ne. Nic z toho, co je jako cena, pro mě není motivace k jakýkoli činnosti.
Nihilisto.
Když něco dělám tak pro prachy, tedy pro ceny.
Od kdy do kdy a co za to.
Jinak to vypadá dobře, básník odstupuje, jurimír by to za ty prachy nedělal. Martis, ten než vyloží pravidla, tak bude po soutěži.
Ještě mi není jasný jak a kdo to bude hodnotit, abych věděl jak se trefit do vkusu.
nejsem soutěžní typ. Nerad zvu kvanta lidí tam, kde se mi líbilo proto, že jich tam bylo málo. Je to jako řezat si pod sebou samým větev na který sedím.
Tedy abych to udělal potřeboval bych fakt silnou motivaci a tím pro mě ty ceny nejsou. Nic z toho nepoužiju...
CO se zábradlím? CO s brašnama na zábradlí, když mám lehokolový Ortlieb atd.
Takj koukej něco napsat, já to rád čtu a v brašnách můžeš klidně nosit tu trávu. Když si do nich uděláš dírky, ani se ti nezapaří ;-)
Všiml a třeba zúročím ty články, co mám rozepsaný, pokud jsem tedy neodrovnal disk v notebooku :-D
Ale poslal bych je asi stejně :-) Mám nějaký emrický fotky a ještě něco mě určitě napadlo...
Jen připomínám, že soutěž bude 15. července končit. Vaše cyklistické příběhy můžete do blogu psát samozřejmě i po tomto datu, akorát už to nebude o ceny.
Hlasováním pod každým článkem v blogu můžete ovlivnit jejich pořadí a tím pomoci vašemu oblíbenému autorovi k hlavní výhře!
Více o soutěži na http://www.nakole.cz/soutez/