Chtěl bych na výlet po Praze, našel sem si trasu A22 z Bráníka přes Krč,Chodov a na Háje. Nikde jsem nenašel na trase nějakou opravnu, má někdo nějaký odkaz, kde by byli servisy vyznačeny. Nebo neporadil by mi někdo? Třeba využiju i na dalších plánovaných cestách směr Slapy.
Díky za rady a nápady
Tak si vyber jinou trasu, tam třeba opravna bude, nebo si radši kup nový kolo.
Když se podíváš na tuhle mapu, tak většina mně známých cyklokrámů se servisem tu je ;-)
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=50.03581|14.48771|14
díky, ale žádnou sem tam nenašel
Vezmi ten celý řádek přes Ctrl+C. Tomuhle webu se některé znaky v adresách nelíbí a pak to zmrší...
EDIT: A mně to funguje i přes ten špatný ;-) Jenom je potřeba to správné přiblížení aby se objevily ty ikonky servisů... Jenom upozorňuji, že tam nejsou ani jejich jména a ani jejich kontaktní údaje ;-)
Díky, zkusím to ještě jednou s tou mapou a přiblížením. Jestli má někdo jinou mapu, podrobnější, pošlete odkaz. Nejde o jednu cestu a jen o mne, ale o celkovou představu kde a jak pracují cykloservisy v Praze.
Kdybych měl být škodolibý, tak řeknu, že v těsné blízkosti trasy A22 jsou tyto cykloservisy: Kačerov, Roztyly, Chodov, Opatov a Háje ;-)
Ale vážně: Ta Jardou zmíněná mapa na Cykloserveru je vcelku OK. Jinak ale potřebnost servisů v oblasti, kde jezdí metro nebo vlak jsem nikdy nepovažoval za příliš kritickou :-)
Cykloservisy teď chceme nasypat do Zelené mapy, ale nějakou chvíli to potrvá.
Btw. už jsem viděl kluka s nepojízdným kolem (se svolením řidiče) i v linkovém autobusu 135.
Na Jižňáku znám dva servisy: v Hviezdoslavově a Kosmické (oba jsou v té mapě, ten v Hviezdoslavově je namalovaný na špatné straně ulice). Běžná potíž s nimi je ta, že v sezóně mají nabito a málo času na to, aby dělali něco na počkáni. Poradí ti tedy nejspíš totéž, co já: Hoď to do metra a odvez tam, kam s kolem běžně chodíš.
Vetsina lepsich TAXIsluzeb bez problemu pristavi kombika. Zatim testovano AAA, kdysi davno Hrot a posledne HALO. To kdyz se clovek ocitne ve vanici v kratkem rukavu za okrajem Prahy s pichlym kolem ve 3 v noci... 8-)
Šmánkote, plamínku, jak to děláš, když chceš projet Stromovkou napříč ? tam určitě nikde žádný servis není. Takovej risk... :-)))
A ještě mu hrozí, že se uprostřed propadne, tak nevím, jestli by neměl cestou mít i nějaké ty speleologické potřeby :o)))
V případě obvzlášť velké (hluboké) díry by se určo šikl i padák. A na dně může být voda, a hluboká; tak bych ještě navrhoval pro sichr i potápěčskou výstroj...
Ale hlavně - nikdy nevyrážet bez kovadliny!!!
;-)