Pouhé dva týdny zbývají do spuštění veletrhu For Bikes. Úspěch prvního ročníku, který proběhl vloni, překvapil nejen pořádatele, ale i nejednoho vystavovatele. V pořadí druhý ročník startuje v pátek 25. března na výstavišti v Praze-Letňanech. Oproti loňsku se veletrh rozrostl, k vidění tu budou expozice od 120 vystavovatelů. Nahlédli jsme do zákulisí příprav, co For Bikes chystá rp návštěvníky letos....
jdete někdo kromě redakce?
Loni to nebylo až tak špatný....
Já, ju v nedělu. Jedu s dětmi i s manželkou se podívat na kolíčka. Jednu volnou vstupenku mám z Cyklosturistiky a druhou koupím ženě k MDŽ .;-) Děti jsou zdarma. Škoda,že musím autem, přijel-li bych do 11 hod v sobotu ráno na kole, mám vstup zdarma.;-)
jj taky jsem našel volňasa v Cykloturistice...obávám se, že je jen pro předplatitele..
ps. vstupenka je prej bez razítka neplatná...su zvědav jak to dopadne...
Si mě nasadil do hlavy brouka.Já myslel že to razítko dostanu u pokladny.Takže teď nevím.
Tak jsem zjistil, jak je to s razítky - Na vstupence je pole a v něm "Velo" - tedy logo Časopisu, pokud to tam je, tak je to OK. Pokud ne, tak si to tam má prý dotyčný bud´ ručně dopsat nebo napsat od časopisu Velo. Jinak je nutné to na druhé straně vyplnit. Nevíte náhodou,jak je to s tou možností vyhrát na veletrhu kolo Trek??? Na stránkách For bikesu jem to nenašel - jen blikající reklamu.
Každý návštěvník, který si zakoupí platnou vstupenku na jarní veletrh cyklistiky FOR BIKES dostane ke vstupence anketní lístek. Tento lístek řádně vyplní a vhodí do losovacího osudí, které najde u expozice č. 2A7 firmy Bretton s.r.o. - TREK / Eurobike. V neděli v odpoledních hodinách proběhne na této expozici losování o nádherné celoodpružené kolo TREK HIFI PLUS modelová řada roku 2011 s 29“ koly v hodnotě 54 929 Kč. (11.3.2011)
Já už vstupenku mám z cykloturistiky
Ale je tam prý akce, že kdo přijede dopoledne MEZI 10-11 na kole tak by měl mít vstupný grátis :D
http://www.forbikes.cz/2011/cz/intercept.asp
To bude tlačenice
Tak to se tam budu asi v neděli dopoledne mačkat:-) a překážet s trojkolkou. Stejně se v tu dobu jezdím projet a když to mám kousek za barákem, byla by škoda nevyužít příležitosti. Minule jsem se tam projel na "AZUBÁCKÉ" trojkolce, třeba tam letos budou mít ten skládací model.
Myslíš, že mi projde koloběžka???
Pokud by to záleželo na mně, prošla by určitě, je to ještě "okrajovější" dopravní prostředek, než kolo. Loni tam na place před vstupem do haly vystavoval výrobce docela pěkné koloběžky, alespoň ta "jeho" silniční, se mně moc líbila a jezdila skvěle.
Tak jste mi s tou cykloturistickou připomněli, že mi nechodí a nevim, jestli jsem ji předplatil :-D
Tak jsem se rozhodl vyrazit, možná se tam potkáme, prý má být hnusně, tak si koloběžku rozmyslim :-) Jen těch peněz. Doufám, že uvidím milé tváře..
Má být hnusně? A to jsem se tak těšil na rodinný vozíkový přejezd Prahy přes tři příčná údolí... ;-)
kdy jdeš?
Jdu určitě v sobotu.
To budu vědět zítra :-)
Hele, když nás tam teda bude jako povícero, nedáme si scuka?!?
Třebas tak v jednu (tj. ve 13:00) třebas u stánku NaKole - teda u stánku 6A17, kde bude mj. i NaKole :o)))
Já tam také budu v sobotu. Jen nevím zda ve tam již budu ve 13hod. Do Prahy přijedu tak ve 12hod.
Aještě musím najít 6A.
6A bývávala hned vedle kabinetu soudružky učitelky na děják v prvním patře. To najdeš...:-))
Vono to je nějak spojené s výstavou karavanů nééé? Bohužel ta mě loni zklamala. Stejně jako kola. Takže jdu asi na jinej veletrh...:-)))