nic proti těm co jezdí na kole ,jen sem si to tady prohlížela v roce 2006 byla diskuze na téma jednoho pána co jezdí na kole jaké brýle na kolo když nevidí, chtěl poradit, v roce 2011 všichni vidí a když někdo něco napíše o brýlích na kolo s dioptrickou vsadkou je to asi pitomost..a odpověd zní všichni to víme.....jdi někam.takže kdo by náhodou nevěděl kde koupit levně brýle na kolo s dioptrickou vsadkou za 650,- tak vám poradim ....
Já je mám z Dealextreme za 17 USD. Mají pevný futrál a 5 barevných skel. 650 Kč, tssss...
Pošli mi prosím odkaz na dealextreme na ty brýle. Dík
Bohužel je tam už nemají, byly to SKU 35577, Resin Lens Sunglasses with Extra Lens and Carrying Pouch
Rychlým kouknutím jsem našel nyní tyto:
http://www.dealextreme.com/p/uv400-protection...
Kde se dají vyzkoušet?
Já tam vidím akorát modely od 159,- éček:-(
Tak jsem se rady nedočkal. Ale nevadí.
Už mám za litr Odeon, 4 výměnné zorníky (čirá, žlutá, šedá, zrcadlovky), balistická odolnost (nevím jaká, ale na odrazy pláště nebo borků od plechu by to mělo stačit), a čočky už mám v nich B)
odrazy pláště
To jako z plášťové střely?
Nevěřím ...
Záleží z jaké vzdálenosti. Běžně dostávám do tváře pláště od PP ale z min. 5, spíše 10m metrů. Není to nic příjemného, asi jako štípnutí ováda, ale viděl jsem zatím jedinou krev od odraženého pláště...
Ony střelnice mají balistické posudky, a vždy musí být určenou odkud kam a jakou ráží se smí střílet. Takže by se nemělo stávat, že to pereš z kosy do betonu na 5m.
Já koupil v Benešově za 450,- zn. Longus...
olomouc, březen 2011-450Kč Axon 6092 +pruž.pásek místo nožiček