Někdy mne přepadal až trochu strach, abych si to svý současný klidný štěstí něčím nepokazil. Jenom tak, nenapadalo mne nic, čím by se to mohlo stát. Znáte to, ten závan chladu odněkud od ledvin... Měl jsem být šťastnej. Všechno nám vycházelo, moc o mne stála, byla krásná i rozumná, měli jsme se…
Bože ty to sypeš, že to ani nestíhám číst.
Já jsem zatím pořád u pětky, na ty další jsem zatím neměla ten správný poklidný čas...
U pětky? Tak to seš ještě šťastná a my už jsme zase šťastní. :-)
A sakra... :o)))
Ale řeknu ti, že je velmi zajímavé číst jen ty příspěvky, aniž bych znala přesný obsah :o)))
No ale 6, 7, 8 už mám vytištěno a lousknu to dneska v tramvaji cestou do školy. Aspoň se před matikou trošku odreaguji :o)))
Už jsem si myslela, že snad na tom kole ani nevyjedeš, jasně ruka se nesmí namáhat, ale i před tím to moc o výletech po okolí nebylo. Ale jinak zase hezké počtení a jestli je to všechno pravda, tak jsi to neměl vůbec jednoduché. Komu se to zdá jako telenovela, tak ať to jednoduše nečte, je hezké vědět, že je tu tolik romantických mužských, kteří se nebojí přiznat své city.
No víš kdybych tenkrát na kole nevyjel, udělal bych líp. Ale myslel jsem to dobře.
Zvláštní, jak človek takhle zpětně ví co měl tehdy a tehdy dělat, aby to dopadlo tak, jak by si přál. Myslím, že není žádný kdyby. I kdybys měl na biku natrénováno a tenkrát si mu natrhl žaket, tak by se dřív nebo později objevilo něco jinýho, co by stálo mezi váma a pak i mezi tebou a Annie. Možná by ten příběh měl jenom jinej průběh, ale finále s Bikerem by bylo stejný.
Díky za další jednodechovku :-)
Člověče, útěk do nemoci je poměrně běžná reakce, ale vymyslet si operaci. To budou drsné konce.
Jinak díky za nedělní četbu před spaním.
Jsem moooc zvědavá na další pokračování. Co může být příčinou toho, že příběh směřující jednoznačně ke svatbě vezme směr "down"?
Ať žijí "telenovely". 8-)))
no ta samotná svatba.
Je to první krok k rozvodu...
No to mi vrtá dost hlavou. Jestli kdybych si ji hned potom vzal a měli jsme třeba dítě jestli by to bylo dál jinak, nebo jestli bylo lépe že na svatby a děti nedošlo. To nevím.
to nevíš nikdy a v ničem ne?
CO by se stalo kdyby ti ujelo jedno metro? Uplně celej život by se ti mohl změnit. Natož u něčeho takovýho jako je svatba a děti...
Já to beru vždycky tak, že každá zkušenost mě posiluje.
I negativní.
Dělá ze mě to, čím jsem. Jinak bych prostě byl někým uplně jiným.
Takže nezbývá než být vděčný za všechny sračky, který jsem prožil, byť bych si je asi radši odpustil, ale díky nim jsem jakej jsem. Bez nich bych třeba spoustu věcí nepochopil...
Tím chci říct, že to určitě bylo dobře, že to u tebe dopadlo jak to dopadlo.
Já třeba dneska úplně přesně vím, že kdyby v pátek 17. listopadu 1989 byl slunný den a ne hnusná zima s poletujícím sněhem, bydlel bych na Kladně.
A takových detailů, o který zpětně vím, že ovlivnily můj žívot dneska vidím víc.
Takže což teprve svatba či děti.
Jasně, dobrej názor. Ale tady v tomhle konkrétním bodě toho povídání si člověče nejsem ani zpětně úplně jistej...
jsi snad nespokojený s tím, jak to je teď?
Já myslel že ne.
No a pokud ne, tak je dobře jak to předtím dopadlo, protože jinak bys nebyl tam, kde teď jsi a s kým jsi a nebyl bys spokojený...
Mně se nezdá, že to směřuje ke svatbě, na to je platinová pevně nohama na zemi. Vidím to černě, puboši umí nadělat pěknou paseku ve vztahu. I když... Ne, to ne, platinová musí z kola pryč, má v sobě jako každá stopy opičí matky. Ale když si tipnu A, rozjede básník B.
Tak jsem si dlouho myslela, že jsi se inspiroval telenovelama v TV. Jak vidím (spíš čtu), je to pravda. Tak jen pokračuj. Červenou knihovnu jserm sice nikdy nečetla, ale teď udělám vyjímku.
Spíš rudou, někdy jsem viděl úplně rudě... :-)
Rudě !!!
Taky mám doma puberťáka. Taky vidím občas rudě.
Ale jinak dobrý. S Aiem vychází dobře.
Kdysi, když jsme měli prvního puberťáka, měl jsem doma seznam několika zásad, co má rodič dělat. Už si nepamatuju, co tam bylo. Jen ten poslední bod: Pijte mírně, ale pravidelně, abstinenti to nepřežijí.
A z jen o něco málo jiného soudku. Na Vltavě dávají seriál: "Liturgický rok v české duchovní písni šesti staletí" Bohužel k tomu není archív, takže si nemohu znovu poslechnout "žertovné masopustní litanie", které dávali tuto neděli. Pokud jsem se nepřeslechl tak tam byl tam verš ve smyslu "A před pubertou ochraňuj nás" Takže i naši předkové věděli, zač je toho loket.
ok..to předtím byly fakt "telenovely" (krom těch prvních dílů), ale musím uznat, že touto "osmičkou" jsi mě překvapil a už se to číst "dalo". Snad to předtím byl jen "nutný rozjezd" a teď už to bude jen a jen lepší, jako ze skutečného života;o)
A vono to vychází každou neděli?? kurnik, jsem si toho po té době ani nevšim..tak to si to můžu rovnou předplatit, nebo néé..??:D
Hezké jaro všem!
Tak jsem včera nasála poslední tři díly - řeknu ti, není špatné to mít nastřádané :o)))
Četlo se to jedním dechem...
Jen ta Annie, ta mi někoho připomíná... :o))) Myslím že tuším, kde je chyba, tak jsem zvědavá, jestli jsem se nesekla.
Hele nestraš. Hned na začátku jsem přece napsal, že jsem si to všecko vymyslel a veškerá podobnost je čistě náhodná. Pro jistotu. :-)
Tak v tomto případě jsi se teda spletl...
Smyslem tady toho je, abych já se vypsal z tlaků v duši a vy si početli. Jestli začnete šmejdit, někdo se pozná, končím. To není smysl věci, nechci v žádném případě dělat další trápení.
Chtěl jsem se vás v mezičase ještě na něco zeptat. Pořád mám pocit, že máte raději Neonku než Annii. Je to po tomto díle ještě pořád tak? A proč?
Dík.
V tomhle díle si u mně dost našplhal Bajker, kandiduje u mně na Oidipovu cenu. Ty ženský byly ovládaný démonem sexu a to se neslučuje s Písmem. Proto.
Básníku, to jak píšeš i příběh se mi líbí, to jak to následně pitváš a dovysvětluješ zde, se mi už nelíbí. Kazíš tím i naše vlastní fantazie o tvém příběhu.
Nebylo by lepší nechat to bez komentářů a na fantazii čtenáře ??
O.K., Holfi.
Melo Te varovat to hlasovani. 8-)
Nedavej nam do rukou nastroj, kterym bychom Te ovlivnili. Neni dulezite, aby se to tu nepitvalo, ale abys to TY necetl a pak kvuli tomu nedeformoval svuj pribeh. Byt na Tvem miste, tak diskuse zamknu, nebo dam do skrytych a prectu si je, az bude serial u konce.
S tím pitváním souhlasím. Je zbytečné.
Já bych to udělal tak, že bych to napsal celé a pak bych to dal někam najednou. A včil si mudrujte jak chcete, stejně už je pozdě. Tak bych to udělal. Seriály nemám rád a spisovatel si za tím co napíše musí stát, i kdyby to byla sebevětší blbost. Což u básníka nehrozí(ta blbost).
S tím vybíráním souhlas. Ale jinak mne zajímaj vaše názory. Jsem překvapenej některýma ohlasama, jak jste lidi různý, něco by mne nikdy nenapadlo. Vidím to jen ze svého pohledu a cizí oči který mi tu otevřete jsou prostě dobrý, i když třeba nesouhlasím.