Básníkovo příspěvky na blogu pohladí na duši. Určitě nám všem nastartují i vzpomínání. Vzpomínání na to co bylo, co bylo krásný i nepříjemný, veselý i smutný, co by si každý rád zopakoval a nebo i na to, co by rád jako vzpomínku zasunul někam hluboko. Ale zase ne tolik, aby si už nikdy nevzpomněl.
…
No tak pořád jenom nechtěj a už to udělej!
Moje řeč, voš....: Muž má touhu rozsévače, žena zas úrodný klín.
Nerouhej se. To je fakt Šrámek, předkomunistickej. Možná Fráňa kdyby žil dneska, hrál by kytaru s Katapultama. Vojín XY hlásí příchod by byl jeho part (pokud by ho Olda k tomu pustil).
I když Šrámek byl spíše bard šťastný lásky, utrpení moc nežral. A měl pravdu. Mu závidím.
No von taky F.Š. psal básničkÿ, který začínaly ouplně stejně jako básničky tady literáta macíka, náhodou.
Ale čím by byl dnes, no asi anarchistou - na levém křídle..............
http://www.arara.cz/product/133092
ha
asi jsem se měl na gymplu víc učit
o tomhle fakt nevím
čestný pyjonýrský :-))
teda jo, ňák se to tu zvrhává od picyglismu do literatúry každopádně pěkný
Já myslím, že se ten macík už za svůj příšerný výtvor stydí a že už je to třeba říct a Ty brzdi a drž se svýho nebo to tady bude kouzat po sentimentálním slizu.
Ani náhodou. Třeba s dámskýma kalhotkama pracujou i motorkáři (přes značku), a ti sentimentální zrovna nejsou. Proč pořád předstírat, jací jsme plechoví chlapáci?
protože spousta lidí potřebuje nosit před světem masku jako svého druhu brnění
http://www.youtube.com/watch?v=GaFAdzaeicw
Nic proti tomu co píšeš, je to svatá pravda, ale uvědomuješ si doufám, že přibližně stejně častá je opačná situace, kdy lidé nosí masku citlivého člověka a uvnitř je to úplně jinak? Hlavně ženské to umí výborně, bacha na to.
samozřejmě uvědomuju. Nerozebíral jsem nijak to jakou masku. Spousta lidí má poměrně krásný masky...
Chlapečci ale nosej nejčastěji masku tvrďáka a borce, kterýho nic nerozhodí.
Z mejch zkušeností ale vylývá, že ten kdo to nejvíc přehání s tou maskou tvrďáka je uvnitř nejvíc citlivej a rozháranej.
Hmmm, začínám moc filosofovat a rozebírat psychologii. To sem už ale nepatří...
Pozor, proti práci s dámskýma kalhotkama nic nenamítám, naopak to je téma do diskuse ! o)))
měl jsem kamaráda, kterej je sbíral. Přitloukal je připínáčkama na zeď vedle postele.
Prostě trofeje... :-)
A neodrazovalo to tak trosku nasledujici kusy "lovne zvere"?
některý. Kupodivu mu většina ty kalhotky dobrovolně ráno věnovala...
Tak mi prijde, ze si asi vybiral nemocne, nebo jinak handicapovane kusy. Zdrava zver by takhle snadno svou kuzi snad neprodavala, ne?
No, na tohle asi nejsem ten spravne otrly lovec. 8-)