Takových diskusí tu už bylo nepočitatelně. Ač už mám svůj kousek již takřka vybraný, tak mi to nedá a jdu se zeptat vás tu zeptat. Proč jo a proč ne. Kellys Cool Tool Master Předem dík za reakce.
eF
http://kellysbike.com/index.php?id=cz_product...
Neprobíral se ten Kellys tady náhodou nedávno ? Altus, Acera, cena jak za Cannondale. Jak jsem koukal k nim na web, tak to maj předražený a vojebaný všechno.
Mlok sem hodil tip na Felse po slevě za 16 tisíc, měli ji v HK u Kulhánka. Kolega z práce už ji má doma. Proti tomuhle neporovnatelný.
Ale když chceš...
Mi to připadá, že tam mají nějaký špatný popisek... Protože Altus a Acera na tak drahém kole opravdu nemá co dělat :-/ Přitom to má XT přehazku, to by fakt byla opravdu divná splácanina :-( A může to vůbec spolu fungovat ?
Může, přehazce je to vcelku jedno. Měl jsem na treku původně k XT přehazce Alivio na osmikolo a přehodil jsem řazení na devíti Deore.
A když mrkneš na další jejich kola, tak to takhle levně lepěj skoro na všech. Hlavně že maj "agresívní" a atraktivní barvy a názvy modelů :-))
Pak ale nechápu význam XT přehazky u 8-mi kolečka, které umí obsloužit právě ten Altus...
Asi to ale bude klasická vábnička na neznalé, "ty vole, hydry a XT přehazovačka, to je super stroj !!!" :-) "A ten design..."
Pamatuji doby, kdy Kellys dělal kola odpovídající své ceně, jeden exemplář jsem dokonce měl. Takže koukám jak se pěkně pohoršili :-(
Nene, žádné ASI to ale bude klasická vábnička na neznalé, "ty vole, hydry a XT přehazovačka, to je super stroj !!!" :-) "A ten design..."
Ale to JE vábnička. Všechno ostatní je sračka, ale má to hydry a XT VOLE přehazku!! A dokonce jsou supr ech top kola s XTR přehazovačkou!!! To už jede samo!