Tož co dnes není vyrobeno v Číně, že? Cokoli jsem si v poslední době koupil (krom rámu lehokola) na všem bylo většinou Made in China.
Jo jo, dneska už málo značek i těch nejkvalitnějších, vyrábí své výrobky ve své domovině. Bohužel se to projeví na ceně jen mimo naše území, u nás za toho Crafta zaplatíš jako by to šil Švéd s platem o kterém se nám ani nezdá.
Kde si doteď žil, že jsi až nyní prozřel?!?
Můžeš mi říct, co není vyrobeno v Číně?!?
Já bych teda doma dala ruce do ohně jen za svoje dcery...
Ale testy DNA si radši dělat nenechám :o)))
Co se ale dresů a oblečení Craft týká - je mi jedno, kde jsou vyrobený, patří k mé oblíbené značce. Věci pod touhle značkou šijou ty žluťásci fakt dost dobře :o)))
Žil jsem a žiju v čechách:-D Made in China už je skoro všude. Jen mě dokáže vytočit,když všude píšou kvalitní dresy od švédské firmy,ceny ne jedny z nejlevnějších,pak to rozbalíš a na tom nápis Made in China..:-DD Tam to vyroběj za pár šupů a člověk ani neví,jestli to má tu kvalitu,jakou to mám mít.
Tohle tě fakt ještě dokáže vytočit?!? :o)))
Náááhodou, já ještě moc dobře pamatuji, jak jsem před revolucí lítala po obchodech a sháněla trička Made in China, protože ta jediná byla z bavlny a ne z toho divného cosi, z čeho to dělal Jitex apod.
Je teda fakt, že po prvním vyprání se délka přesunula do šířky, ale pořád to bylo bavlněné tričko.
Hele a víš co by takové tričko Craft stálo, kdyby Švédové museli žluťásky vozit do Švédska a platit jim ještě ubytování a stravu?!?
Takhle je to přece jenom ještě únosné :o)))
To je úplně normální. Mám pár věcí od americkýho Polosportu a taky jsou z Číny. Když si firma ohlídá kvalitu, jak píše Jarda, nevidím v tom háček.
Jako pozornost mi přivezli zápalky (filumenie) z Číny. A, považte, bylo na nich droboučkým písmem (latinkou):Made in Czech
A pak, že je všechno vyrobeno v Číně ...
8-)
Sirky nepřipomínej, moh by ses dotknout sympatizanta Jana Husa z Českýho nebe.
Myslíš jako že tu jeho hraničku podpálili českou sirkou?!?
Čím se vlastně podpalovala taková hranice?!?
Jen tak to blaflo nebo k tomu byl nějaký rituál?!?
No, radši se půjdu kouknout, co mi dělají ptáčci v troubě, aby nedopadly jako Hus :o)))