Ještě jedna věc mi proti starší verzi webu chybí - a to soukromé recenze na dílce či kola nebo cyklovozíky atd. Prostě člověk se přihlásil a mohl zhodnotit nějaký svůj produkt, s nímž měl či má zkušenosti nebo před ním naopak varovat další uživatele či návstěvníky webu. Nemohu si nevšimnout, že každé třetí, čtvrté téma zní: "Nemáte někdo zkušenosti s tím či oním...?" Myslím, že tímto by se ušetřilo spoustu zbytečného tlachání o tom, který vozík je v čem lepší a co která vidlice obnáší a hledání někoho, kdo s tím má osobní zkušenost. Prostě člověk by si tam najel a kontaktoval přímo tam nějakého majitele produktu či se tam zeptal....Přeci nemusím napsat článek s kompletním rozborem všech pro a proti nějakého cyklokomponentu či kola,abych se o to mohl podělit čistě subjektivně s ostatními, ne?...
http://www.mtbr.com/reviewscrx.aspx
Nezbývá, než chopit se pera, teda spíš klávesnice a svojí zkušenost s nějakým cyklistickým produktem napsat. Prostor tu je větší než v předchozí verzi: http://www.nakole.cz/blogy/tema/technika/ Souhlasím, že to může leckomu z návštěvníků pomoct. Tak s chutí do toho.
Hele, chlape, ty se dneska nějak nudíš, ne?!?
Takhle tady norovat nemám čas ani o víkendu :o)))
Nenoruji - Rýpu!;-)))))
To rýpeš ale dost hluboko :o)))
Hele, když ti to tak hezky jde, nechceš si přijít rýpnout k nám na zahrádku?!?
Potřebuji zrestaurovat trávník :o)))
To by se ale muselo rýpat rukama, že jo? A co moje záda????;-))) I to já nadále radši jen tím slovem.;-)
To je předčasný, ještě dvakrát napadne.
Jak vidíš, ruce se na to shánějí blbě...
Tak se začni poptávat po budhových potomcích, možná nějakýho šestirukýho najdeš.
To už je ale pak kolečkový rypadlo a pro to se chodí k Bédovi Trávníčkovi, ne?!?
To rypadlo by mělo být koRečkový.
Bacha ale abyste nenarazili na bohyni Kálí, ta spolupracovat asi moc nebude :-)
Kdo?!? Co?!? Kdo to je?!?
Taková divná ženská se čtyřma rukama :-)
http://cs.wikipedia.org/wiki/K%C3%A1l%C3%AD
Tak to by mohla vařit a žehlit najednou né?
Čtyřruká bohyně smrti a zmaru by se dala zaměstnat vedle toho trávníku na cestičkách, místo Travexu.
Ty jo Travex, to byla moje zamilovaná chemikálie... S tím byl trávník vyčištěný jedna radost :o)))
Teď už je k sehnání jen Dominátor a to jsou tak velké krystalky, že se to na listech nemůže prostě udržet.
Ono se s ním daly dělat i další zajímavé věci ;-) Viď, Jurimíre ? :-)
ano prosím :-D
DOst mě mrzí, že už se neprodává :-(
:-)
Asi nás úřady chtěly opět ochránit před námi samotnými :-/
Ve vasem pripade mi to prijde celkem rozumne. A zaroven ochranily i cca 5 km2 kolem vas. 8-)
Tak daleko mi to nikdy nelítalo :-)))
Stejně je mi líto dnešních mladých... Zatím se mi nepodařilo přijít na jedinou podobnou částečně nebezpečnou věc, na kterou moc pyšní asi být moc nemohou, a přesto na ni v pozdějším věku budou s nostalgií vzpomínat.
Co mají dneska ? Počítačové hry ? Diskuze na FB, Twitteru ? Nebo snad experimenty s drogami nebo alkoholem ? Vandalství, nepovolené graffiti, kdy se už opravdu ničí cizí majetek ? Nic moc teda...
proč? Oni si to koupí celý hotvý. Nebezpečný je to taky. Ale bez práce a bez toho kouzla objevování a zkoušení...
A jinak počítačový hry jsme měli taky (Atari, ZX Spectrum) drogy a alkohol taky, čmárání sprejema taky, vandalství taky....
Jen jsme neměli ten net a FB atd. a byli jsme víc venku.
prd...
Nikdy nebyl žádnej problém. Je fakt, že možná náhodou, ale nebyl :-)
Tedy ne že by se všechno povedlo, to ne, ale nikomu se nic nestalo a žádnej dospělej na to nepřišel, takže v pořádku:-)