Ale no tak, pane kolego.
Kdybyste věděl, pane řediteli, co provedli, tak byste se za ně nepřimlouval.
Ale jděte, copak?
No, pane řediteli.
Copak provedli?
No, pane řediteli.
Ne!
Ano!
Skoro mi naháníte. Tak povídejte.
Mám? Mám to tady panu řediteli říct?
Hmmm, tak koukám, že už se to profláklo...
Kdepak, jsi vedle jak ta jedle :o)))
Před chvílí jsem viděl vedle tý jedle ještě borovici a trpaslíka.
Gala Peter
A teď se podívejte, jak se to lano za chvíli začne napínat a jak to cukne, až se napne.
Vilém Tell
Tak to cukne, až se napne?
Gala Peter
Ne, tak se napne, až to cukne.
Vilém Tell
Aha, a proč cukne?
Gala Peter
Protože se napne.
Vilém Tell
A lano-li nenapne-li se?
Gala Peter
Lano-li nenapne-li se! To je argument! A pročpak by se nenapnelilo?
Vilém Tell
No dobře, ale má-li se napnelit, tak musí někdo cuknout.
Gala Peter
No právě, ale nejdřív musí přijít napnelismus, aby mohla
nastat cukatura.
Vilém Tell
Ale cuknulatura bez napnelismu je kravinium! Podívejte se, příteli. Moje řeč bude se vám zdáti na první pohled zbytečnou, respektive na této lodi, za těchto okolností a v tuto hodinu ukvapenou. Avšak jedná se mi o to, abych vás vyvedl z omylu, ve kterém trváte.
Galase chtějí za ty cyklojízdy oběsit nebo se bude učit lukostřelbě?
Tento text byl zkopírován ze serveru: http://www.cesky-jazyk.cz/ctenarsky-denik/jan...
Mám rád tajemná témata. Člověk musí zapojit veškerou svou představivost a inteligenci aby zjistil, o co autorovi jde. Zdali bádá nad hlubinami lidské duše, podstatou bytí, tajemnem všehomíra nebo to přehnal s destiláty, či v nejhorším případě zda je to blb. Pavku za blba nepovažuju ale přesto marně hledám odpověď. Napadá mě jediná: chrudošiví jsou borolové...
Rád si hraju. Se slovy, s jazykem. Mám rád inteligentní dialogy. A taky lidi, kteří mají ´smysl pro nesmysl´.
Bezduché a bezdeché dialogy taky nemám ráda. Zvláště při jízdě do kopce na kole se mi ovšem daří spojit obé dohromady.
8-))
Jojo, taky když šlapu do kopce, tak po 150 m převýšení ze mě začnou padat úžasný moudra :-)
Nechápu, jak někdo může mluvit při šlapání do kopce...
http://burisek.rajce.idnes.cz/Cyklosraz_pod...
Mluvením bych to moc nenazýval :-)