Všimli jste si?!?
http://www.facebook.com/pages/NaKolecz...
Všemocný fenomén Fuckbook pohltil již i NaKole :o)))
Tak to se dozajista můžeme těšit na příval nových "cyklodušiček" :o)))
No dneska to vypadá, že už tu plno novejch dušiček je, alespoň podle témat, co se tu objevují. Když jsem to otevřel, s hrůzou zjišťuji, že jsou to dušičky staré.
Ono se z "Nakole.cz" stalo nějaké zdravotní fórum ??
Jako že jsme v rukách samozvaných pánů doktorů Jurimíra a kostkovanýho?!?
No nazdar, jdu si rychle koupit pytlík vápna.
Dneska ráno mi přeběhla černá kočka přes cestu, tak bych to asi neměla podceňovat :o)))
Anebo se jdu radši konečně učit...
Tak opatrně. Víš, co se ti stane, když se ti pálené vápno kontaminuje větším množstvím DHMO?
Radce a Chuckovi Norrisovi se nestane nic :o))
Radce došla zubní pasta? Chuck vápno totiž používá místo zubní pasty, přesněji na bělení zubů...
Neříkejte, že nevíte, na co to vápno je?!?
Co vás mladý v tý škole učí?!?
No, je vidět, že jste neměli brannou výchovu.
Zkrátka když jde do tuhého, tak si člověk najde místečko a pěkně se posype... Aby pak moc dlouho nesmrděl...
Při jaderném útoku je pytlík vápna užitečnější než nějaká maska :o)))
Něco na tom bude - malá šíleně kašle (a my vlastně taky) a doktorka poradila zábal. Tak jsem teď při gůůglování opakovaně narazila na doporučení použít "psí sádlo";o). Ale už i tady je moderna - dá se sehnat v lékárně, a prý už ani není ze psů;o(
na facebooku je nakole.cz už sakra dlouho. Není to žádná novinka, tak buď v klidu ;-)
No jo no, to víš, my co ve Fucknize nejsme máme holt trošku zpožděné informace :o)))
Někde jsem slyšela či četla, že "kdo není na facebooku, jakoby nežil".
Hmm, kdo je tu taky chodící, pardon, na kole jezdící mrtvola?
8-)
Já jsem spíš taková zombie. Účet jsem zřídil, protože tam kámoš pověsil nějaký přepsaný filmeček (8mm) z našeho mládí, tak abych na něj mohl mrknout. A od té doby mi furt chodí maily, že by se se mnou chtěl někdo kamarádit. A já přitom nevím, jak tam znova vlízt, abych to zrušil...