3 lehokola (bez demontaze kol a dilu) a misto jeste na par klasickych.
4 kajaky (uvnitr) + 2 na strese a 4 lidi.
6 MTB ( bez demontaze, z toho 2 nebo 3 19" ramy) a sest lidi vyfoceno nemam.
To je mazec. Hele a to se nebojíš, že kdybys měl nějakou nehodu, že ten kajak vevnitř poletí dopředu jako raketa? Nebo to máš nějak zašprajcnutý?
Zasprajcnuty je to konickym tvarem lodi. Proste to vic dopredu nejde.
http://mur.rajce.idnes.cz/2008-05-01_Cenkarna...
Porad lepsi, nez kdyz nas kdysi vezla dlouha dodavka, ze ktere Vydry castecne koukaly, my na nich sedeli s kamaradem obkrocmo a drzeli je, aby nevypadly. 8-) Ale to bylo jen z Kamenaku do Davle a ridic jel jak s vajicky. 8-D
To jo. Na tý fotce to vypadalo že to poletí ve vejšce hlavy dopředu, fujtajbl.
Zajimave je, ze si spousta lidi tohle uvedomi u kajaku a podobne, ale ne kdyz si seda na zadni sedadlo a odmita se pripoutat. (To neni na Tebe.) Kdyz mam plne auto lidi, byva to obcas boj. A zajimave je, ze cim jsou starsi, tim spis se vztekaji. 8-(
Absolutně souhlasim. U mě je to jednoduché, kdo se nepřipoutá, se mnou autem nejede. Velitel vozu sem já. Pravidelnej boj svádím s naší mámou, která se mi vzadu odmítá poutat nejvehementněji:-) Nebo když někoho vezeš vepředu, tak se sice připoutá, ale za každou cenu musí něco nacpat do cesty airbagu. Kabelku, tašku, atd.
Přesně jak píšeš, čim starší, tim horší.
Prvni fotka- 2x MTB, v kufru je dal 2x predni kolo, 2-mistny cyklovozik, bedna s naradim pro udrzbu a cisteni kola, kocarek, bedna se psem, detska skladaci postylka, komplet veci pro 2 dospele a 1 dite na 4 tydny :o)
Druha a treti fotka- ziletka v kufru bez nutnosti sklapeni sedacek, staci jen sundat predni kolo a muzu i zatahnout roletku :o) Tohle pry nejde ani v noem Superb kombi. Jinak jde o Hondu Accord Tourer.
Netusil jsem tehdy, ze bych to mel az tak dokumentovat. Fabia combi, v kufru MTB Kellys Madman 21,5", sundama obe kola, sedlo a prehazka. K tomu veci na kolo a na bydleni na tyden a notebook. Na zadni sedacce kolobka. Dvakrat jsem v tom cestou do Svycarska spal, pres den jsem jezdil po pamatkach ve mestech na kolobezce.
Mercedes Vito:
4 dospělá kola (3x MTB, 1x cross), 1x dětské 16 kolo, plastová motorka, 1x jednomístný, 1x 2 místný vozík, k tomu věci 2dospělí+dítko (na plínách) na týden v kempu v horách, k tomu cajky na ferratu (pro 2), cajky na ledovec (pro 1), 3x helma, krosnička na dítko, rezerva+bedna s cajkem.
Jo, a jsem srab takže nepovoluji věci "za přepážkou"