Před najkou chvílí jsem založila téma brašny vs. dětské sedačky. Mohu se Vás ještě zeptat ne Váš názor na umístění brašen na přední kolo a dítěte do zadní sedačky. Nebylo by to lepší kvůli rovnoměrnějšímu rozložení váhy? Přece jen sedačka i dítě něco váží. :-D Mám zkušenost jen se zadní brašnou. Dají se zadní brašny použít i na přední nosič (ten bych dokoupila :-D). Díky moc a omlouvám se za zasypávání diskuze.
Záleží, jaké máš brašny, ale já mám ty přední brašny úplně stejné jako ty zadní (jsou to takové ty zvlášt´ levá strana, zvlášť pravá) a korát z těch zadních mám sundanou redukci na háčkách, protože zadní nosič mám silnějšího průměru než přední.
Ale jsou i různé přední nosiče..
A vyvážení určitě platí, nemám zkušenost teda přímo s cyklosedačkou, ale buď pouze se zadním nákladem na nosiči nebo s nákladem vepředu i v zadu a druhá varianta se mi zdála určitě lepší-bylo to poznat právě v kopcích, kdy mě jinak můj zadní náklad měl snahu převažovat (nadzvedávalo se mi přední kolo)
Manžel dokonce jezdil pouze s předníma nosičema (a brašnama), protože zadní nosič na jeho kolo by byl kumšt sehnat a přidělat (a stejně táhl ještě vozík, kteý toho také hodně pobral)