Termín: 24.06.2011
Místo: Rožnov pod Radhoštěm
Další ročník severomoravského srazu ležáků se uskuteční v Rožnově p.Radhoštěm. Bližší podrobnosti upřesním v diskusi po zajištění ubytování.
Srdečně jsou zváni i přespolní povaleči.
Lehni
Zden42
A mám kalendář cykloakcí téměř hotový,poslední neznámý termín je podzimní sraz NaKole,ale na ten je brzy.Přijedu i kdybych měl v kopcích na Valašsku zdechnout - no jestli pojedeme vleže na Radhošť tak umřu.
Tak to už tedy piš závěť, protože Radhošť bude.
Tak jo,odkážu Ti Maxe.
Tak pánové a dámy, právě jsem zajistil ubytování. Bude to v kempu v Rožnově p.R. Je to na konci Rožnova u hlavní cesty směr Dolní Bečva, Žilina. Ubytování je třeba domluvit individuálně, protože při hromadném ubytování chtějí 50% zálohu. Při individuálním nechtějí nic. Možností ubytování je více - chatky, bungalovy a samozřejmě i vlastní stany. Píšu telefonní číslo a mejl, na kterém se můžete informovat a ubytování objednat.
tel: 571 648 001
mejl: [email protected]
Ahoj. Pokud vim tak so dva kempy na koncu Rožnova směrem na Bečvy. Tak které to je. Možná bysme se přijeli mrknot.
Zdraví PETR z OLMIKA.
.
Tenhle: http://www.camproznov.cz/home.htm
Jo, přesně. Na konci Rožnova, směr Dolní Bečva, po pravé straně. Těsně pod ním je koupaliště a opičí dráha.
Já teda nevím, ale jáho vidím na levý straně pokud jedu na Dolní Bečvu po E442.
Ten napravo má jinej telefon i email. Pozor, aby ty srazy nebyly opravdu dva, jeden vpravo a druhej vlevo.
Ale učitě se večer sejdem v jedný hospodě!
Honzo máš pravdu, je to na levé straně. Popletl jsem to. Na druhé straně je taky kemp a já jsem automaticky myslel, že je to on. Po shlédnutí fotek jsem zjistil pravdu. Ty kempy jsou naproti sobě. Takže VLEVO.
Ogarův dvůr máš zarezervovaný?
Přemýšlel jsem o tom. Jenže je to kuřácká hospoda a to by mohlo některým vadit. Za druhé se tam změnil majitel a tím pádem i pivo a točí tam 11 Pardála a 12 Budvar. Ale mám tip na páteční nebo sobotní večer - jsou u nás nově otevřeny pivní lázně. Součástí je hospoda v pivovaru a na čepu 3 druha vlastního piva.
No ještě to pořeším a uvidíme.
Ještě k tomu ubytování. Bylo by dobré objednat si ho s dostatečným předstihem, protože jsme turistický ráj, začínají prázdniny a tak na poslední chvíli může už být docela plno a nebo omezený výběr.
Tak trochu oživuju téma. Trasy mám zhruba naplánovány a věřte, nečeká Vás nic pěkného. Až to s Papjim projedeme, dáme vědět přesně. Ale budou tam Pustevny, pro drsňáky i Radhošť, Martiňák...škoda že mi do toho nevešla Lysá. Snad příště.
začíná to vypadat, že budu mít v tom termínu asi chřipku nebo tak něco :-)
Ale kdepak, ono to jen tak hrozně vypadá. Nejhorší bude vydrásat se pár kiláků na úbočí Radhoště a pak už je to vrstevnice s mírným stoupáním. A zbytek trasy je v pohodě. Je to zvlněné, ale žádné extrémy.
... vrstevnice s mírným stoupáním? To nebývá! (leda tak Vrstevnice (-; )
Běžnější (a oblíbenější) je klesající vrstevnice (po spádnici ...
Mí čechové mi rozumí.
Vzhledem k tomu, že jsem již měla příležitost jet na Pustevny z třetí strany (tj. ne od Trojanovic ani od Rožnova, ale po cyklotrase z toho oudolí pod Smrkem), tak ti také rozumím :o)))
Mám na tu cestu opravdu nezapomenutelné vzpomínky. SLUŠNĚ, a krátce bych to řekla asi takto: "kurva, to byl kopec..." :o)))
Neboj, ono opravdu tak zle nebude. Rožnov, to je samá rovina, akorát nesmíš vyjet z města.:-))
Až budete mít s Papjim naplánovaný termín na průzkumnou jízdu, tak ho napište. Když mi vyjde volno(nebo si ho naplánuji), tak z Ostravy bych se přidal. Aspoň bychvěděl,co nás čeká.
Jasně, to by byla paráda, Čím víc nás bude, tím můžeme vymyslet více zlepšení. Takže tímto zvu každého, kdo by měl čas a zájem na projetí trasy, aby se přidal. Termín dám vědět. Rád bych, aby už bylo teplo a bílý sajrajt v řiti. Počítám tak během dubna - rád bych ještě před tím něco najel, abych nemusel víc tlačit než jet.
Tož taky bych se přidal.
To začíná vypadat na dva srazy. :-))
Jednodenní ( asi ) a víkendový.
Myslím že to vypadá na dvoudenní a víkendový
No pánové, pokud by jste měli zájem na dvou dnech, byla by možnost přespat u mě na chalupě. Už to tak provedl Václav s Finama a Vladaza s Radkem. Večer bychom něco opekli, vypili, pokecali, možná se i prospali a pak tradá do hor. Byla by i možnost přijet v pátek - buď autem, nebo po ose, přespat, v sobotu projet trasu, přespat a v neděli odjechat k domovu. Nechám to na vás, ale tyhle možnosti nabízím.
hele dej vět, kdy ta najížděcí akce bude. Začíná mě zajímat skoro víc než ten samotnej sraz...
Já myslel že:
" začíná to vypadat, že budu mít v tom termínu asi chřipku nebo tak něco :-)
[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: včera v 10:10
Autor: Jurimír "
no dyk. V termínu toho srazu přece, ale přijel bych na to najíždění. Už tomu rozumíš? :-D
Jasně že jo, akorát mi nějak nejde do hlavy to, že se hlásíš k opékání a pití. Zdenda určitě neměl na mysli zeleninu a vodu. :))
ne? :-O :-O
a co teda???
No, já bych to tipoval na zdraví prospěšný zlatavý mok plný vitamínů a minerálů a minimálně na dietní vepřový bůček. :-))
A dál už nerejpu a hotovo.
Tož takovou dietu můžu v neomezené míře.Už aby na Pustevnách roztál sníh,průzkumné výpravy se rád zůčastním.
Kdy že se chystá ta průzkumná výprava ?Třeba budu mít volno...
To by bylo skvělé. Prodiskutovali bychom naše společné leho.
Dám vědět.
Budu se těšit.
Já bych se spíš hlásil na průzkum obsahu pěkného, nerezového soudku v předsíni. Stával tam jeden, stačilo otočit kohoutkem ... Domácí chléb, ani jsem nemusel kousat, úplně se rozplýval na jazyku. Budiž pochválen!
Tuto trasu http://www.bikemap.net/route/830880 bychom si mohli dát před obědem a na odpoledne ještě něco vymyslíme.
No, podobnou trasu jsem jel ještě na horáku. Ale jen 95 km. Na lehu by to bylo obzvláště zajímavé. A vůbec, nestraš lidi dopředu!
Nestraší, vždyť zatajil Radhošť.
Radhošť je ve srovnání s Lysou procházka.
Navíc ta trasa není ta co plánujeme na sraz. Ta bude kratší a ne tak kopcovitá. Pojedeme do hor, ale nebudeme u toho padat na hubu.