Pro cestu k Baltu v roce 2010 jsem měl připravený seznam kempů. K.VL. mě inspiroval k tomu, abych se s vámi o něj podělil. Nejsou zde souřadnice, většinu kempů jsem jen dohledal na mapách či na webu. Pro orientaci používám kilometráž odečtenou z mapy Oder-Neiße-Radweg nakladatelství Esterbauer, rok…
Ahoj, absolvovali jsme předloni od Jablonce až k Baltu celá rodina natěžko, tj. 2 dospělí, 2 kola, 2 děti (2+4), nákladní+dětský přívěs.Fantastická měsíční dovolená, škoda jen, že jsme tehdy nenarazili na podobný ověřený zdroj informací, nicméně na netu i přímo od regionálních a místních IC lze získat "tuny" informací.Pro rodinu s dětmi nedoporučuji část trasy na území ČR, často po značně frekventovaných komunikacích a některé pasáže se značným převýšením, kde i tlačení je problém ! Nicméně-to je věc názoru. Všem kdo chtějí něco podobného absolvovat přeji šťastnou cestu a mnoho hezkých zážitků.
Dodatky na zaklade letosniho vyletu:
Sagar - bezelo postrikovani tak jsme ani nezkouseli
Bad Muskau - zavreno s tim, ze netece voda
Bresinchen - kemp u piskovny, suverenne nejdrazsi (6 osoba, 5 stan), socialka i koupani dobre, kempar sympaticky, pozval nas na pivo a dovezl chleba, ktery nam dosel
Kienitz - kemp je i primo u stezky (u hospody Zum Hafen, patnik 39.5), E4.5 na osobu, v cene sprcha a zachody; dalsi kempy jsou na patnicich 39.9 a 42.9
Bellin - kempar nebyl, nejaci Nemci telefonovali, pry dorazi rano, do odjezdu nedorazil, takze zadarmo ;)
Uckeritz - pred sezonou byl jeste klid, jen vsechny restauracky byly zavrene, takze jsme museli do mesta