Něco málo :-)
a) pokusit se zorganizovat sraz nejen cyklopoutníku
b) vozit při výšlapech náhradní baterky :-))
c) Vyšlápnout GC,který jsem loni nestihl :-(
Jsem zvědav co výjde :-) ...,když bude nejhůř snad alespoň b)
Dát i v roce 2011 nějakou cestu natěžko, která by byla zajímavá nejen pro mne, něco o ní napsat a nějak to dotlačit do knižní podoby (možná dohromady s loňskýma Benátkama). Nějaké plány už mám v hlavě, ještě to zraje.
neznám osobně, ale narazil jsem na tuhle možnost
http://www.publikace24.cz/
třeba to pomůže ;-)
Tak to držím palec. Knihu od tebe si moc rád přečtu. Jo, cykloknihy.cz taky pomáhají začínajícím autorům....
Předloni sem si předsevzal, že přestanu kouřit. Povedlo se. Letos sem si předsevzal, že odstranim tu věc v pase která z toho vznikla. No nevim nevim jak to letos dopadne :-(((
Vydrž. A na zhubnutí je dobrý kolo :-)))
To by se na něj nejdřív musel vyškrábat :o)))
Víš, postupem času jsem zjistil, že vlastně ani moc ne. Ráno vyjedu, makám makám, úplně cejtim jak hubnu, jak spaluju ty tuky, jak se to štěpí, jak se to rozkládá, no paráda. Jedu kolem hospůdky, zavoní gulášek, knedlíček, néééé váňo, nesmíš,fuj je to, pošlu tam "nemüsli" slisovaný zrní s ovocem, mám dobrej pocit jak sem vydržel se nepřežrat, super Váňo, přijedu domu, padám na držku, vidim dvojmo, hlady bych brečel, mrknu do lednice a......a je to v prdeli.
Nemam zajem predsevzteti,ale doufam,že pevny vůl dolu aspon 10-15kilo,uvidim!
To je druhý adept na hlášku roku! Radko, už se nám to schází :o)))
Jinak přeju ať to vyjde!!!
Jj, příspěvky Arabice strašně ráda čtu.
Ty jsou vždy kouzelné :o)))
Pro Arabici
použila jsi "vůl" místo "vůle" a je z toho nádherná věta :o)))
Ale jinak opatrně s tím množstvím - taková porce kilogramů s člověkem zamává.
Vychází ti to kilo na měsíc a to je tak na hranici.
Asi záleží na konkrétné osobě, já je dal dolů za necelých roku a jedinou potíž jsem měl se šatníkem :-)
No mě se to právě stalo během 3 měsíců, kdy mi odpadlo 14 kilo tělesné váhy a do dneška (skoro 3 roky po tom velkém třesku) se s tím tělo ještě úplně nesrovnalo...
Loni mi konečně začal fungovat zase metabolismus, tak jsem 2 kila zase přibrala a tahle váha mi vyhovuje, tak se snažím ji držet.
10 kg zhubnu za dva tejdny, když se rozhodnu a tělo s tím nikdy nemělo žádnej problém. Nemělo ani když jsem za tři měsíce zhubnul přes 40kg. Ani když jsem za měsíc a kousek zhubnul skoro třicet.
Záleží na tom, jak to děláš Radu!
Pche, to není žádný umění chroustat mrkev a zelí a bejt hubenej.
Zkus se někdy pořádně nadlábnout krkovičkou, tataráčkem, žebírkama, kuřetem nebo obyčejným stejkem, a pak si udržet váhu:-P
Mrkev ano, ale zelí a to ostatní to teda fakt ne-e... To mi nějak bříško nebere.
Fuj tajbl, zvracím jen při představě, že by mi to přišlo na jazyk...
Tohle mě teda ta Medúzova dieta fakt odnaučila důsledně.
Jo, nevyplácí se kousnout Medůzovi do kuřátka, jen co je pravda :o)))
Diky,uvidim až červen 2011 kolik kilo dolu,jsem zvidava. Dnes poprve dlouha prochazka s psikem,ale blbe malo 1den,uvidim prište dalši dni vydržim dlouha prochazka nebo ne.
Drzim palce.
Mě se vždycky nejvice osvědčí počítat kalorie a nevečeřet.
Nebojím večer jen jogurt (acidofilní mléko).
Já se zase bojím večer jen jogurt - v noci bych určitě hlady nespal. :)
No právě. Když se nenajím večer, tak pak to dorazím v noci. Tudy cesta nevede.
U mě vede. Když usnu, tak už mě hlad netrápí, i když jsem předtím nejedl. Dokonce čím hladovější jdu spát, tím menší hlad mám ráno - vypozorováno. Takže vypadá to úplně jednoduše, že jo. Ale není! Stokrát si můžu říct, dneska už nebudu večer jíst, ale vždycky to je silnější než já. Holt atraktivní lednička a slabý vůl, blbá kombinace...
Když usnu, tak jo. Ale pokud mám hlad, tak neusnu, to je oč tu běží... :-)
Žaludek už vypozoroval, co jsem zač. Jdu-li si o hladu lehnout, naváže cosi jako ´interdisciplinární´ vztah se zuby a ty začnou trnout (až bolet), takže se vzbudím. S vodou ani s pár piškoty není ochoten se spokojit.
PACHOLEK!!!
Koukám, že pár z nás má něco společnýho s Krejčíkem ze Slavností sněženek (dali mu vyudit ty salámy).:-))
No tak u mne by teda salámy byly naprosto v bezpečí :o)))
Však taky čočkovou polévku už děláme jen: "Podle Ifči" :)
Vida... já tenhle recept, co mi poradil na čundry kamarád, zatím nezopakovala... (tj. hrachovka či čočkovka z pytlíku a do toho nakrájet kus lovečáku)
Já zas nejsem nějak extrémně zaměřená na salámy, přede mnou není v bezpečí nic. Kdysi jsem měla nějaký recept na pročišťovací týden, kdy se měla jíst vařená nemastná neslaná pšenice... Tak jsem si tu dávku na týden uvařila - a snědla ještě týž večer u televize :-(((
A takový salám v 10 večer, jen tak, bez pečiva...
Nejhorší na tom je, že si třeba i umím říct ne, ale to už moje drahá polovička večer vytahuje slaninu, krájí na plátky, smaží ... ta vůně ... a pak to jí a já slintám a nasávám tu vůni - a překonám se a vydržím. A ráno jsem z té vůně o dvě kila těžší a moje žena nepřibere ani deko, protože má tu šťastnou tělesnou konstituci, že víc jak 54 kila mít nebude, ať jí nebo nejí, ať se hýbe nebo nehýbe... Má pak něco cenu dělat?
Ale zase - průměrná hmotnost nás dvou zatím ujde.
Hmmm... choť teda odmítá vlézt v mé přítomnosti na váhu, ale můj skromný odhad je, že naše průměrná hmotnost se pohybuje těsně kolem metráku... :-(
Tak to my jsme na tom o něco lépěji, my máme průměr cca 82 kg :o)))
Jsme na tom lépe (hůře?) o 0,5 kg - průměr 82,5 kg.
8-)))
Hele vy dvě, neprovokujte, jo? :-))))
Buď v klidu. Za ten průměr může Burísek, ne já.
8-)))
No, víceméně v klidu jsem. Na váš průměr bych k svému manželovi já musela mít pětačtyřicet kilo, a to opravdu není mojí metou... :-)
Tak zkus přibrat děti případně i širší rodinu a určitě se s průměrem dostaneš na vysněnou váhu :-)
No, nejmladší mé dítě má osmnáct...
Ale nápad to byl dobrej - když přiberu děti, tak průměrná výška nám zůstává (okolo 185 cm), ale průměrná váha se fakt snížila na cca 83 kg. (Dva synové o 190 cm a něco přes 70 kg s takovým průměrem sakra zahýbají.)
Tak jsem taky zkusil započítat "děti" (uvozovky, protože mají 19 a 22 let) a neudělalo to skoro nic s váhou ani výškou. Teda váha klesla ze 77 na 74, výška zůstala na 170 - je to možné, jací jsme toma prďolové? Takže pokud chci s průměrnou váhou něco udělat, je to jen a jen na mně.
Jo - a včera večer zase neúspěch, i když to dlouho vypadalo, že bude jen lehké jídlo. Ale v osm večer začala moje žena smažit bramboráky se zelím a bylo to v háji.
Místo pevný vůl zase plný stůl.
Mohu-li to tak napsat (že "my"), tak my máme průměr cca 72 kg...
Hele, děti se nepočítají :o)))
To bych se mohla vážit s kocourem :o)))
Tím "my" nemyslím dítě, ale mou ženskou. Ano, stále tu stejnou jako "posledně"... ;-))
Zas aby ta moje rodina nevypadala nějak extra těžkotonážně... průměrnou výšku máme 184 cm.
Já nevím co furt máte, až tlustý budou hubený, hubený budou studený. Já bych potřeboval přibrat a nejde mi to. To bych se musel úplně přestat hýbat. Jak začnu na jaře bláznit na kole, v tu ránu vypadám jak koncentráčník, jenže být hubený je v módě, tak mi každej závidí, jenže teď jsou tuhý zimy, by mě zajímalo, kdy ty lidi pitomý konečně pochopěj že takový chrastítka jako já jsou dávnou out.
Já na váhu taky nelezu, vidím na dírkách na opasku, jak to asi se mnou momentálně je. Náš průměr je hezkých 77 kg. Ale už se na tom pracuje a cílový stav je 72 do léta, ovšem s tím, že má žena si zachová svých 54 kg. Ideální by bylo 67, a že to jde, mám vyzkoušeno. Několikrát. Jojo...
Jsem si dnes konečně dodal dostatek odvahy a vlezl na váhu... Ta sviňa jedna si mne vůbec neváží!! :-))
Ale držím se své zásady a žádné předsevzetí si nedávám. Jen se trošku nad "něčím" zamyslím... :-p
Radši se zatím nevážím, sleduju pásek. Dírky 3 cm od sebe, zatím to jde, i když po těch svátkách se musím při zapínání víc nadechnout. Zamejšlím se furt.
Ja si predsevzeti nedavam, jsem hrozny pesimista a tak me vymluvy, proc to nejde, napadaji jeste driv nez si nejake stacim dat...
Takze spis se vzdycky tak nejak zamyslim, co by bylo super, kdyby se povedlo zmenit a ze je skoda, ze na to nedojde.. ;)
Oproti vetsine populace mam ale vyhodu - svou vahu resit nemusim, naopak kdybych vyrazne zhubnul, zbyly by jen kosti... :D
Pekne dolu 4kg. Zatim nemyslim radost,ptž malo 3 dni,až červen 11' vysledky,pak radost nebo štve,jsem zvidava.
Jen jestli se náhodou jen neodvodňuješ.
Piješ dost vody?
Aha, takže mých 85kg není nadváha, ale projev dodržování pitného režimu:-)))
To záleží na tom, kolik toho vypiješ.
Hele, když jela moje dcerunka v bulímii a měla jít na kontrolu k doktorce, tak hravě vypila 6 - 9 litrů vody a měla hned o 3 - 4 kila více.
Neptej se mě, kam to dala, ale dokázala to fakt do sebe nalejt...