Tak jako Silvestra: s rýmou (už nejen já), čajem a punčem. A odpoledne jsme se šli na chvíli projít.
Ve fotoatelieru bylo na krátké oblečky chladno .....
Nee, tam bylo teplo. Zřejmě synáček na mě plivnul bacil. Nevděčné dítko!
8-)
Nesprávnej fotoatelier. Fotomajstr s fantazií má v atelieru chladno, když se chystá fotit akty. A ví přesně proč. Dělá to dobrý siluety a i v detailu téměř zázraky :-). Ale vy jste všechno stejně schovaly za ty mapy.
Básníku, teď by sis měl uvědomit, že máš příště jít s náma do sauny :-D
Příjemným povídáním s Jurimírem, který se u nás neplánovaně zastavil na Silvestra.
Pak jsme ho s Bětkou doprovodili do Rumburka úžasným vlakem na trase Mikulášovice-Zahrady-Krásná Lípa. Je to totiž taková cesta do Zababova, i z místních lidí málokdo jel vlakem přes Zahrady.
Dík za zprávu, to jsem ráda, že je v pořádku :o)))
Mě se teda taky hodně ulevilo, že byl na silvestra jinde, než v českým ráji. Dost mě včera rozhodila tato zpráva:
http://jicinsky.denik.cz/nehody/jcsedmihorky...
Jo, tak to mě taky rozhodilo - sice jsem předpokládala, že Jířa chtěl do Českosaska, ale u něj nikdy nevíš :o)))
Když ale do zpráv vložili, kolik dotyčnému horolezci bylo, bylo jasné, že Jířa přece jenom jel o něco severozápadněji :o)))
Postkeynesiánci, neokeynesiánci, chicagská škola, škola veřejné volby, behevioární ekonomie, complexity science a české ekonomické myšlení :-)
Až na ty keynesovy pohrobky docela pěkné čtení :-D
To nám jako teď budeš nadávat celý rok?!?
Víš co se říká - "jak na Nový rok, tak po celý rok" :o)))
Neboj, dělám to potřetí a zatim jsem to použil jen v diskuzi s medvědem! :-D Ale teď to vyjde...
Novoroční pochod k prasátkům do lesní Zoo, ale byla zalezlá a protože to v lese šíleně klouzalo, tak včera na lyžích po polích a kolem letiště a kupodivu jsem potkala asi 3 cyklisty. Bohužel i pár tupců pěšáků, kteří nevím proč zrovna museli šlapat ve stopě po lyžích.