To je ta 4milionová whiska. A pak že je to neškodné pití jen pro chuť :o)))
Na tu whisky se jen dívá, ta se snad ani nemůže pít. To by bylo doslova "prolévat zlato hrdlem".
No právě prolévá si hrdlo zlatem a pak z něj vypadne tohle.
Já mám spíš obavy, že se to nemile projeví v ekonomickém růstu republiky Sierra Leone.
O Pobřeží Slonoviny nemluvě!!!
No ty asi taky nepiješ vodu.
Roiboss Orange & Spice.
Výborná značka
Co to je za nadávku to ještě neznám.
Naopak, liberijská měna oslabí díky situaci v Cote di Ivore, na PX50 se zeptej Kakao Krause...
Jdu vykouřit svou poslední cigaretu. Akcie tabákových firmy padají, všechno prodej.
Jenom dnešní poslední, žejo? Lidi ve středním věku už by neměli experimentovat.
Jasně, když kulminovaly, jsem za vodou.
Až zase začnu kouřit, dám ti vědět, zase půjdou nahoru.
Já už si jednu buchnul. Přestat nemůžu, to bych zničil motor. Když jezdíš na neaditivovanej olej, tak tam taky z ničeho nic nemůžeš nalejt aditivovanej; rozpustíš všechen karbon a nemáš tlaky ve válcích.;-)
Nech toho, nebo si jednu buchnu taky, měl jsem to tak profesionálně rozvržený, dva dny jsem kouřil jen ty lehký, to pak není taková rána do toho karbonu, jdu radši spát, nebo mě ukecáš, s tebou jsem tady na samotce nepočítal ;-)
Byl jsem ve špitále se seřizovačem cigareťáků. Lehký jsou obrovskej podvod, protože obsahujou jenom nepatrný množství tabákovýho pletiva, většina jsou listový žebra. Ale, I'm sorry - I'm a little deaf and yes I'd love a beer! Ale až ráno, škoda.