Termín: 19.02.2011
Místo: Frýdek-Místek
Tradiční specializovaná přehlídka cestopisných besed a promítání o „cyklocestování“ a cykloturistice. Tato nevšední akce je určena nejen pro všechny „cyklocestovatele“, kteří vyrážejí na své cesty po světě s kolem, ale i pro všechny příznivce nenáročné cykloturistiky, cestování a pohybu v přírodě.…
Už se těším na jednu z mála akcí z Severomoravského kraje
ahoj, tak to jsem rad, ze se tesis. Uz jsem byl mnohdy dotazovan, proc to nedelam v Praze nebo nekde vice v centru Ceska. Odpoved je jednoducha. Nechci. ve F-M jsme zacali a tam take zustaneme. Beskydsko si to zaslouzi! Na videnou.Martas
Ahoj,opravdu se vetšina cyklofestivalů a srazů koná v Čechách (okolí Prahy),popřípadě v Brně. Je to škoda,Beskydy a Severomoravský kraj mají spoustu krás a cílů pro cykloturisty všech kategorijí.Držím palce pro vaše další akce a všem vaším fandům. Ahoj na festivalu. Dušan
Ahoj Dusane. No uplne pravdu nemas. Praha ma jeden jediny festival a doposavad byly myslim dva. Frydek uz ma ted paty festak! Ve Frydku byl vubec prvni cyklocestovatelsky a cykoturisticky festival v Cesku a pravdepodobne i cele Evrope. Takze zase tam spatne na tom Morava neni ne? :-) Diky za podporu a kdybys mohl nejak pomoci s propagaci, budeme moc radi. Martas a spol.
Jezdil jsem každý rok,bylo to vždycky super, letos to moc dobře nevidím...možná do HK...začátek roku je nějakej divnej
ahoj.tak to je skoda, ze to letos vidis hure. ale je treba myslet optimisticteji.odkud vlastne jsi? program je nacpany samymi premierami, tak by bylo skoda si je nechat ujit.mej se a at se ti vede.M
Tož byl jsem loni,bylo to super,takže jedu i letos.
dořítím se až kol poledne, páč v sobotu musím na scuka Kudrny...
(Do Hr.Kr. bych měl dospět taky až v neděli (mám na starost dva psíky..v zimě je nechcu nechávat přes noc na mrazu..) ale ňák během dopoledne..)