tý Václave,
nemůžeš dávat můj mail každý mařence, kterou potkáš. Já to pak už nestíhám... ;-)
Ahoj drahá,
Mé jméno je Maria am mladá dívka, je dát to mi velkým potešením, že ti napíšu, když jsem narazil na váš profil na www.nakole.cz jsem se zacala zajímat o vás, Pokud budete mít touhu se mnou tak, že se mužeme dostat do vzájemne poznávat a videt, co se stalo Budu velmi rád, pokud mi mužete napsat ([email protected]) pro me to ríct více o mé vlastní a dát muj obrázek pro dobrý start. Prosím pošlete mi e-mail budu rád ti napíšu zpet, ceká slyším od vás brzy,
Polibek Maria.
Ale Ty se tak tváříš jenom naoko. Tolik štěstí může lehce změnit úsudek. Láska prý je krásná a zde její zárodek máme na talíři. Tolik štěstí...
Asi Ti budou všichni závidět.
kdyby u toho aspoň byla příloha s fotkou v plavkách nebo bez, tak bych se možná ani za ten spam nezlobil :-D
Ale zajímavý je, že s eodkazuje na nakole.cz, ale píše mi na mail, kterej tady nemám a nikdy jsem ho tady nepoužil....
Taky jsem tento spam dostal a mám podobnou zkušenost jako Ty - je zajímavé, že to přišlo na e-mail, který jsem tu měl dříve a který jsem si tu už před časem změnil. Takže má holka přinejmenším značné zpoždění, ale daleko spíš má tu adresu odjinud - stejně jako tu Tvoji.
Možná Ti přijdu divnej, ale mně by vadil spam i tou s přílohou v plavkách či bez... :o))
To je přece úplně jedno, zda ten mejl používáš nebo ne.
Prostě jsi dal mejlovku k dispozici virtuálnímu světu počítačů, tak se nemůžeš divit :o)))
Proti spamovýmu útoku je jediná ochrana - nedávat nic na internet, protože nejlépe je ochráněná jedině ta informace, která není v počítači :o)))
A ani si nepřej vidět, kolik spamů dostávám v práci. Sice máme silnou antispam ochranu, ale i přesto mi přijde denně několik desítek neodchycených spamů...
ale jo, přišlo to na mail, kteej jsem založil asi před patnácti lety nebo kdy. No prostě asi tři dny potom, co seznam rozjel freemail.
Jen enchápu, jak si tenhle mail, kterej dneska v podsttě nepoužívám dal někdo do souvislosti s nakole.
Stačí se mrknout na hoodně stará vlákna. V době, kdy ještě nebyla registrace a každý vypisoval nick, tak mohl doplnit e-mail. A tys to udělal. Ten e-mail byl tehdy před boty schovaný, ale co redakce spustila novou verzi nakole.cz, tak je už dostupný. Všimnul jsem si toho už před delší dobou.
Teď jsem se podíval do mailu, a co myslíš ? Taky tam od ní mám stejný text :-)))
Holka by se asi měla rozmyslet koho vlastně chce, takhle to vypadá, že v tom má trochu bordel ;-)
Mě zatím nedošlo nic. I když...kdosi mi nabízí jakési prodloužení. Možná, že zatím nejsem dost atraktivní :-)
Tak to jsme na tom stejně. Mě navíc slíbili prodloužení až o 5cm za měsíc. Jsem si říkal, jak bych dopadl po takové několikaměsíční zimní "léčebné" kůře...:-)
Nechal by sis prodloužit nohavici :o)))
No já bych se za určitých podmínek bál spíše rozbitého čela:-)))
Jenom jestli si moc nefandíš. -)))
No já ne, ale oni to slibují:-)))
Copak Maria...
Ale mě v poslední době chodí čím dál víc mejlů s rozsypaným čajem.
Nejdřív s tím začal nějakej "koky", teď už je čaj i v odesílateli...
Jen doufám, že mi tam nějaký bohatý japonský důchodce nenabízí sňatek - kvůli neznalosti řečí přijít o štěstí... :o)))
a už je to i tady :-(
právě jsem dostal žádost o přátelství od uživatelky tar1
Cituju:
Ahoj
Mužeme být prátelé? Pokud souhlasíte, napiš mi v anglictine nebo v ceských na [email protected] , tak jsem vám říct o mém podnikání mám pro vás. Tar .
a v popise má hafo anglickýho textu...
Tak já asi čtyři:
dnes v 14:44 tar1
Ahoj
Mužeme být prátelé? Pokud souhlasíte, napiš mi v anglictine nebo v ceských na [email protected] , tak jsem vám říct o mém podnikání mám pro vás. Tar .
Co s tím, mám odpovědět, že nemůžeme?
No přece tě v tom nenechám samotného. Mne kontaktovala její kámoška.
Dobrý den, přítel, jsem volal jménem Miss Victoria, jsem 24yrs věku jednoho však není vhodné. Měl jsem příležitost vidět vaše kontaktní email (www.nakole.cz), tak jsem myslel, že to moudré, aby vás kontaktovat pro přátelství. Nemyslím tím ublížit, prosím, nenechte se uražen v pořádku, pokud máte zájem dozvědět se více o mně a rozšíření tohoto přátelství, reagovat na ně mi v mé e-mailovou adresu a já ti řeknu vám o mě a také poslat své fotografie na vás. Doufejme, že naše přátelství by mohlo vést ke vztahu a manželství. Budu se těšit na vaše reaguje.
S pozdravem přítel,
Victoria
sláva ,hurá nezapoměli na mě!
a jsem dokonce nejdražší jedno!
Dobrý den, můj nejdražší jedno,
Mé jméno je Nora Agurma, přišel jsem acrose váš profil, cítil jsem to a rozhodnout, aby vám poslal masáže, Vás požádat o přátelství. víte, s proroctvím z lásky než tam někdo bude nejvíce kurzy kolem, můžete mě kontaktovat s můj soukromý mail na ([email protected]), věřím, že s dobrou myslí si musím přiznat, můj request.Yours Love.
Nora
A mně nic. Mažu z profilu moje otřesné datum narození a měním fotku za aktuální.
hele co se to děje ?
Nakoleleaks ?
Popravdě řečeno jsem z toho volaký zmetěný protože evidetní spam mě chodí přes zprávičky ...
uživatel tar1
vám poslal(a) zprávu:
"Ahoj
Mužeme být prátelé? Pokud souhlasíte, napiš mi v anglictine nebo v ceských na [email protected] , tak jsem vám říct o mém podnikání mám pro vás. Tar ."
Na zprávu můžete odpovědět po přihlášení na www.NaKole.cz
Nešlo by to nějak centrálně odmáznout ?
Tak jsem se podíval do pošty do Spamu a ještě dvě nádhery které se tu neobjevili jsem našel a dokonce v jednom mailu mi nabízely Rolexky s 70% slevou, kdo má zájem pošlu mu adresu :))
tak se taky přidávám :-)
ve spamové složce jsem našel milej mejl od Marie ([email protected])
a taky s odkazem na nakole.cz
už od 19.12
ale kdo by tam koukal, že ? :-))
Breclavaci, kdyby nekdo mel zajem... 8-)
i am interested in having a relationship with you,my name is rebecca i will appreciate it if you write bac to my email([email protected]) so that we can communicate and move here.hope to hear you.
rebecca. -
mám zájem o vztah s vámi, jmenuji se rebecca i oceníte, pokud píšete bac na můj email ([email protected]), abychom mohli komunikovat a pohybovat se od here.hope to slyším od vás.
rebecca.
To mě zrovna včera přišel takový krátký, ale pěkný:
Předmět: opchodni zdeleny
nevachetje a gupte sy neco
To je z nějakýho vietnamskýho e-stánku ?
To je možne:-)))
Mě spíš překvapilo, že tohle nemohl přeložit žádný automatický překladač. Ono je to tak blbě napsané až je to hezké. Jako kdyby to psal Čech. Ale přišlo to z takového "klasické" spam mailu.