Termín: 26.12.2010
Místo: Břeclav
Trasa podle počasí: BV-Pohansko-po levém břehu Moravy do Hohenau-Valtice-BV; případně kratší (vynechá se Slovensko).
Závěr v Garáži, bude tam 12 kg uzeného z prasete a Plzně či Grogu, kdo co snese a co si zaplatí :-)
SSebou něco na zahřátí v termosce ;-)
uzenou Plzeň a uzený grog jsem ještě neměl. Jak to vypadá? :-)
Přijeď a uvidíš;-)
Aby na nás vůbec ještě zbylo -)))
Mi to dává 370 km tam
Vezmi to po dálnici, to bude kratší. Určitě se dostaneš pod 300. -)
Zrovna na Stepana odjizdim, jinak bych urcite jel. Pokud by jste frceli i kolem Silvestra dejte vedet. Dik
Tak zrovna na silvestra a Nový rok budu pryč. Mám cukání si vzít s sebou kolo a vyjet aspoň na chvilku na Nový rok.
Dnes jsem si byl projet kousek trasy z Pohanska na most přes Moravu a zpátky. V oboře silnice prohrnutá, místy úplně bez sněhu, někde koleje vyjeté až na asfalt nebo ujetý sníh. Jelo se parádně, jen ten asi kilometr po hlavní silnici po vyjezdu z obory byl hnusný - mokrý slaný asfalt.
Ale co s tím udělá počasí se uvidí - v pátek bude pršet,v sobotu sněžit a v neděli mrznout.
Celkem mi to dalo 48 km.
Díky za účast, vyjížďka byla dle mého fajn, počasí vyšlo. Statistiku dodám později, cyklokomputer ke konci už nefungoval (baterka).
PS Vím, že mi to stejně nikdo neuvěří, ale to brodění přes Moravu jsem opravdu neplánoval! :-)
Jsem to dnes vzal na Soutok. Cca 5 km před soutokem to je jedna ledová "hladina". Po asfaltu to celkem šlo (po ledu jsem jel jen asi tak 3 km), ale odbočka na polňačku k soutoku je sjízdná jen na bruslích. Škoda té dnešní mlhy, mohla to být suprovní vyjížďka, takhle to bylo, ač jsem přijel mokrý, jenom fajn:-). Ale nic, co by "fridex" nespravil ;-))
To jsi dobrej.
Mě se do toho mokra a mlhy dnes vůbec nechtělo.
No, uznávám, že dnes to bylo docela dost o morálce. Ale ve finále to bylo fajne. Ta mlha má také své kouzlo (jak píše i Jurimir v tématu o zimě). Faktem je, že vlhko Vlastičko bylo. Ke konci už to studilo...