přátelé, kamarádi,.. je fakt jediná věc, co mi tady vadí: proč s prominutím "zasír.te" jednotlivá vlákna, když přispíváte nic neříkajícím příspěvkem? Přeci- jestli mě vlákno nic neříká, nebo nemám co k tomu říct, tak proč takové ty ... jak to nazvat???? nechci z nikoho z přispěvatelů urazit,(na to jsem tu asi krátce)
Jo.
Myslíš, že by místo toho ananasu šel použít meloun? :-)
Nějaká ´spešl´ odrůda, nebo je to jedno?
Mám zkušenosti pouze s vodním. Ale myslím si že cukrový by taky nebyl marný. Zkus to a dej vědět.
Myslím, že by to asi šlo z jakkéhokoliv ovoce, který jde pokrájet - jabka, hrušky..., klidně i takový meruňky nebo mandarinky nebo i švestky... koneckonců, ono tam to ovoce není zas až tak důležitý, spíš bych tak řek pro potěchu oka.
Koneckonců - pro potěchu oka Bůh stvořil ženu... heleďte se, kluci, já bych to viděl na nahou ženu v akorát velký bílý vaně, zalitou značkovým pitím... - z toho hlava bolet rozhodně nebude :-)
Tebe ne, ale ani si neužiješ, protože krasavice bude našrot. Alkohol se totiž kůží vstřebává stejně dobře jako orálně. Zkus tam babu nechat půl hodiny a budeš ji moct použít maximálně jako předložku u vany.
Jo a jde to skoro za všeho. Vzpomínáte na Bowle? To byly draky! Zajímavé je, že ovoce lze měnit, ale zálivka zůstává stejná.
Velká vana zalitá značkovým pitím... Z toho tě teda hlava bolet bude! Hlavně až ti předloží účet. :-)
Vezměte na vánoční besídku každej jednu láhev bohemky, vanu snad v Huse maj... teď jenom kterou ukecáme, aby odhodila šat a vlezla tam...
(i když možná by tam naskákaly všechny, kdo ví, tyhle holky od kol bejvaj šílený dračice :-))) )
Jo, toho se právě bojím. Ony tam všechny naskáčou a my půjdem tak maximálně na pivo... :-/
To by bylo blbý, kdyby to všechno vycákaly. Museli bychom kolem dát hadry a ty si pak ždímat do pusy :-).
Před pár rokama jsem byl náhodně svědkem ve světický hospodě, když se tam pár místních chlapů domlouvalo na jednu holku, co chodila do hospody a měla tak akorát velký ňadra, že ji nejdřív opijou a pak ukecaj, jestli se jí to ňadro vejde akorát do půllitru. Pak se otevřely dveře, vešla ona ... ani ji nemuseli opíjet... já koukal jak puk :-))). Podobný stav jsem pak zažil ještě jednou, když v autobusový zastávce na Vyžlovce se v dešti vysvlíkly tři holky, šaty strčily do batůžku (aby jim nenamokly) a odešly do deště :-)
A jak to dopadlo, jak máte velký ty půllitry? jako bavoráci (tupláky) :-)
Tak mě teda do takový vany nedostaneš ani omylem. Pro mě prosím vanu plnou čaje s čerstvého zázvoru s citrónem :o)))
Hele, Airline, copak nevíš, že omladina, tedy resp. dívky (u chlapců to jaksi nejde) požívají alkohol i tak, že si do toho namočí tampón a zavedou do nitra?!?
Vytvoří si tím hladinku, a to dřív než orálním požitím, protože spodem to jde rovnou do krve, a navíc z nich není cítit alkohol a nikoho není nutno popotahovat za to, že jim nalil...
Jeden čas tohle byla velmi populární metoda...
No co já se tady ještě nedovím, ještě , že někteří nechápou, jinak by mě tohle zústalo utajeno :-)
Nebuď přízemní, koho v té situaci zajímají účty :-)
Je to prachmizerná situace. Baba ani obraz ani zvuk, z vany ji musíš vytáhnout dřív, než jí povolí svěrače, jinak jde šampáňo do septiku, účet jak za plazmovku - no romantika jak kráva.
Jak mi pravil kdysi známý po noci strávené v baru - a teď puristi nečtěte, bude použito žalostných vulgarismů:
"Kešeňa prázdná a čurák piču neviděl"
Pořád ale lepší, než se ráno probrat, s děsnou kocovinou, v cizí posteli a s neznámou ženskou... A jako bonus v neznámém městě. :-) I když, i to je asi lepší, než se probrat sice ve vlastní posteli, ale s neznámým chlapem... :-D
:-))))))))))))))))))
a mám umytý monitor
A prděj taky hadi?
myslim, ze je to predevsim tim, ze se tu lidi hodne mezi sebou znaji a tak to proste pouzivaji castecne i jako pokec, kdyz se proste ve vlakne neco nakousne a nekdo ma potrebu k tomu napsat i ten "kyd" a ostatni na to reagujou - v dobrym slova smyslu - tak proste je to diskuze mezi prateli a spriznenymi dusemi a kdyz to cist nechces, tak si to schovas a mas to... Vzdyt mame svobodu slova, tak proc ji nevyuzivat;)
Že jsme mu to ale shurtymu vysvětlili, co?
Možná, že teď založí nové téma, "Nestačím se divit" :-)
Určitě, a přitom jsme se ani neurazili, jak se strachoval.
Já se teda docela určitě neurazil :-).
Přemejšlím o těch tampónech - jestli je vůbec možný tímhle způsobem inhalovat alkohol. Jako že se to vůbec dostane do těla. Já mám jít na tetanovku a místo injekce bych ji rád na lžičce...:-)
Vyprdni se na tampóny a podívej se na tohle http://www.novinky.cz/zena/styl/218910-svetovy...
Asi to půjde líp svlíkat, co myslíte?
No, to je věc, jenom ještě jestli k tomu dodávají i tu výplň :-)
Já jsem skromnej, mě stačí výplň k těm placatým a třeba k těm s tou chocholkou :-)
No to mě poto! Dávám si to do oblíbených :-)))
Doufám, že si jeden model pořídíš na Povánoční - pak bych prosila předvést... Ostatně, když mi musíme do vany... :o)))
To se nám ta Povánoční ale pěkně zvrhává.
Místo přípravného studia historie kudy že vede královská cesta a co na ní můžete spatřit se tu zabýváte chlastem a cudným prádlem...
Neměli bychom se nad sebou zamyslet?!?
...
To byl blbej nápad... To radši ne-e...
Mně se líběj ty holčičí - s těma bambulkama vepředu. Musí to být takový šimravý... :-)
Helééé - co kdybychom si místo nějakýho zimního Hradčana pronajali vířivku v Lotos klubu?. Holky budou doma na prázdninách, tak to bude naše :-)))
Tý jedný to vypadlo, asi špatnej suchej zip nebo dlouhý/žádný rouno. Měli by si vzít příklad z výrobců vložek Ouvejs. Ty mají funkční stranu z ultrajemnýho bodláčí.
Možná že by pomohla hmoždinka...
Ano, ta s křidýlkama do sádráku spolehlivě. Ale tlačily by asi.:-)
Ono u hmoždinky hodně záleží na předvrtání. A lepší než do sádroše jsou ty do dutých cihel, co udělají takový ten uzel :-)
Jo, slyšel jsem o nich, ty by mohly posloužit ještě líp. :-)
A co takhle?
http://www.youtube.com/watch?v=1IhCWR_OJhA
jo jo tohle skvělý! Tím jksem ukotvoval do zdi žebřiny. udělal jsem si hezky dírky, nacpal do toho ten "tmel", vzal šroub a nebylo ho kam strčit....bylo to už tuhý jako ta zeď.
Takže mám žebřiny o deset centimetrů vedle než jsem chtěl a bez kotev jen na hmoždinky, což tedy vzhledem k tomu, že to nejčastěji slouží jako sušák na hadry po vyjížďce, tak to až tak neva...
člověče,jednak si říkám, proč nejít už rovnou bez, tohle stejně už neplní funkci klasikýho spodního prádla... a druhak si myslím, že to nemůže pořádně držet. Tedy pokud si tu tyčku vzadu dotyčná rovnou nezavede do konečníku :-D
Co víš? Třeba jo. Jinak mi to připadá jako prádlo jehož primární účel je přivést objekt zájmu rychle do říje. Takže jeho pobyt na těle asi nebude mít dlouhého trvání. Pro Kopku na cesty to asi nebude.
Ono to asi nebude ani na to tancování, pokud účelem nebylo aby si partner všiml toho upadnutí :-)
a tebe by tohle přivedlo do říje??? Mě tedy ne. Mě se to fakt nelíbí.
To takový krajkový prádlo...
Souhlas, ale proti gustu, žádný ..., třeba jutový pytel, když to někomu pomůže a udělá radost :-)
Ono to bude držet na těle na stejném principu jako sluchátka. Třeba by se do toho dala pouštět muzička....
Já jsem jednou známému pomáhal do odpadu montovat takovou záklopku proti vniknutí krys. Vypadalo to podobně:-))
A ta pánská verze mi nějak nesedí. Jakmile bych začal topořit, tak to vzadu by asi tak nějak zalejzalo do patřičného otvoru. No..rozkoš jak blázen.
Krajkový prádlo nebrat, je těžce out. Na šatně se mi vtipálci za každou cenu nejapně smáli.
1. ano je to možný a vymaštěnci (spíše vymaštěnky) to dělají, protože je to levnější. Potřebuješ výrazně menší dávku drogy pro stejné opojení než při orální aplikaci.
2. nedá se to dávkovat a odhadnout, kolik ti stačí. Můžeš si uhnat i otravu alkoholem poměrně lehce. Ze sliznic to jde v podstatě rovnou do krve.
3. rozežíráš si sliznice!
4. jestli to chceš fakt rychlý a levný, tak si kup stříkačku a plácni si to rovnou do žíly. To je ještě vymaštěnější nápad, ale teoreticky by to šlo.
No to sis na sebe strhl pěknou lavinu.
Je to prostě KMEN co tady tlachá místo, aby dělal něco užitečného, učil se jazyky, četl a cestoval. Sepsal jsem na základě terénního průzkumu o tomto kmeni několik studií. Tak Ti je k objasnění věci tady předkládám v odkazech:
http://www.nakole.cz/diskuse/7781-lide-a-zvyky...
http://www.nakole.cz/diskuse/8492-vynos...
http://www.nakole.cz/diskuse/12169-pravda-o...
zajímalo by mě, jestli už shurty pochopil nebojestli nám prostě tohle úžasný vykecávací vlákno založil schválně, abychom se míň vykecávali jinde :-)
Náhodou, je tu větší sranda než ve vláknech k tomu určených :o)))
Je jedno jestli pochopil, důležité je, že nám to téma nezamknul :o)))
Docela by mne zajimalo, jestli to zhnusene cte, nebo se sem od zalozeni nedostal a teprve se bude divit. 8-)
Mu písni [email protected] a zeptej se.
A pak nám nezapomeň sdělit odpověď :o)))
Teda dámy a pánové, že se nestydíte, tolik zbytečných příspěvků pod zásadním tématem dneška :D
Mám dojem, že plán závazných ukazatelů zasírání vláken bude nejenom naplněn, ale i překročen !
BSP Nakole.cz nositel řádu práce...
Hele, brzdi, tobě ta rachota leze nějak na mozek...
Za chvíli budeš chtít, abychom začali plánovat, kolik vláken zasírneme, ne?!?
O založení OO NaKole raději pomlčím :o)))
Dokud jsi byl doma, tak jsi nás tu jenom mírně sráčkoval vyjížďkama, ale tohle teda přeháníš :o)))
Pozn. OO nemyslím WC, ale odborovou organizaci :o))) Ikdyž... no, radši nic... :o)))
OO jako WC; obojí je na hovno... ;:-))
To si asi pleteš s open space, ne ? :-)
OpenOffice je tohle ;-) http://www.openoffice.org/