Hele klidek clovece konecne tu je. Je to parada a budou krasny vanoce. Decka sou nadseny a mam od nich klid..
Jen si to užívej, do dubna času dost :-)
No, nerada bych se toho přesytila a ráda bych si něco nechala i na další zimy :o)))
Mě stačí k radosti v podstatě málo :o)))
Hele, ale vy to teď asi máte docela hustý...
Zlatá moje kancelářička...
Teda říct něco takovýho o sněhu před takovým Honzou Maříkem, tak Tě prokleje do desátýho kolena. Nekecám :-)
Ale taky si teď hřeju nohy na tý počítačový bedně. Občas tam sice o něco zavadím a vyjede takovej ten šuplík na cédéčka, ale ten už mám zmáknutej, vím, jak ho dát zpátky :-)
To už se bude podepisovat petice proti tomu bílýmu svinstvu? Jako na horách ať to padá ale ať to neleze k nám do nížin :-)
Správně, hlasuji za to, aby sněžení pod 400 m n.m. bylo považováno za trestný čin :o)))
Nechces to snizit? Potreboval bych cerstvych 20 az 50 cm do Nuselskeho udoli. Nejaky nerad nam ty ulice posypal soli a veskera sranda vzala za sve. 8-(
To máš z toho že bydlíš v Nuslích a ne v Hrusicích... :-P
Klimes, ne Mikes, vis! 8-)
Ať tak, nebo tak, ale ladovskou zimu těžko hledat u Botiče...
Vzdyt ja taky nechci 4 ale 40! 8-)
A není to na Prahu nějak málo?
No tak takhle to u nás letos ještě nevypadalo.
U nás naštěstí ještě nikdy a doufám, že ani nebude, ale představ si to v Praze, to by bylo veselo :-)
Mně stačí liptákovská představa. Silniční pluhy to naházej na chodníky, chodníkový pluhy to trochu uvolní a silniční to při další štrece přehoděj zpátky. Takže postupně si chodci ušlapou takový výhybny. Je to děs, protože na chodnících sůl z vozovek udělá takovou kaši.
Já jsem tohle kdysi zažil v Liberci. Na začátku března se to zbláznilo a během tří dnů napadlo asi 40cm. Z chodníků se staly pěšinky pro jedoho chodce oddělené od vozovky více než metrovými bariérami. Jenže Liberečáci to brali tak, že je to holt zima v Liberci tak zůstali většinou zalezlí doma.
To tady taky máme každou zimu. Vysílač vždycky propíchne mraky a pak je boží dopuštění. Jako dneska. A Hubáčkovi dali ještě Perretovu cenu. Skandální!!!
Vám liberečákům je hej, vždyť tam do toho vašeho ďolíku spadne jen zlomek toho, co z té rozpárané oblohy padá (díky převládajícímu severozápadnímu proudění) přímo na Jablonec. Co si tak matně pamatuju, tam byly "mantinely" okolo silnic vždycky tak o půl metru vyšší.....
Kdo ví, zda důvod stavění vysílače na Ještědu nebyl ten, aby sníh padal spíš v Jablonci než v Liberci. Museli bychom najít staré zimní fotky Liberce, kdyby by se nějaká našla, kde je vidět víc sněhu, než je tam dnes.
To že jsem žádné na webu nenašel, je důkazem dřívějších zim v Lbc (Reichenbergu), takových že se ani fotit nedalo!
Takto to vypadá v Hradci? To vám nezávidím.
8-))
Jo, ale jen v tom nejděsivějším snu :-)
Jo jo, tohle bych si tak predstavoval. Konecne by prestaly jezdit auta, mhd a tak. Do prace na bezkach a par nejodolnejsich na kole. 8-)
Já myslím, že by to magistrát vyřešil, najali by si letadla - čmeláky a pěkně by vás v Praze posolili jak topinku :-)
Na chodniky nesmeji! 8-)
Samozřejmě, také by v zadání bylo dodržení vyhlášky a nesolení chodníků, a protože by to pilot porušil, tak by mu uložili přiměřenou pokutu (jeden tisíc)
Opravdu ? Tak mi vysvětli proč mám každý den na uschlých podrážkách bot takové bílé mapy ;-) Že by zrovna od soli ? :-)
Po Praze se vyskytuji pouze po chodnících, málokdy lezu přes silnici, tak bych to viděl opravdu na to solení míst kde by se to nemělo dělat...
Taky si myslím, že dneska ráno už bylo pozdě.
Břečka, sajrajt, bezbřehý jezera uprostřed města, fuj.
Zlatej sníh. Ta břečka, co tam je dneska...to je šílený.
Taky křípu zubama - ale kdyby někteří nechtěli aby napadlo...
Už aby bylo jaro... Teda doufám, že nám ho tu zase jistý nejmenovaný NaKolák ze Světic nebude plašit...
Naštěstí to ale vypadá, že s ním jaro třísklo už teď, tak by mohl být v únoru klid :o)))
Mě zima se sněhem nevadí. Spíš mi právě vadí takovej ten podzimozima. Rano napadne a odpoledne je z toho sračka. Druhej den to same. Teplo, sračka. Pak to zmrzne a sračka je zmrzlá. A fůůůrt dokola.
Takže pro mě buď klasická zima, jako je na horách a nebo fakt nic. V tomhle bylo úžasné Skotsko. Sice pršelo, ale bylo to bez sraček. A hlavně furt nad nulou. Já tam ty dvě zimy prošel v mikině.
Vybírám si nic :o)))
Hele, ráno v šest byly chodníky fakt lahůdkový - zrcadlo nebylo hladší :o)))
Bych ti přála vidět ty piruety, co chodci vytvářeli. Co člověk, to originál :o)))
Zítra ráno bude na chodnících asi taky veselo...
http://www.novinky.cz/domaci/219100-cesko...
Kdyř jsem odcházel okolo 17. hodiny z domu, silně pršelo, po silnicích tekly potoky vody a v dáli houkali hasiči poplach. Teď už naštěstí jen taje. Jesli se ochladí, ráno bude zajímavé.
U vás? To u nás tekly potoky vody a hasiči houkali na poplach!
http://brno.idnes.cz/clanek.asp?c=A101208...
Tak já si přeju, aby napadlo ještě nejmíň 30cm. Takhle to na ty běžky fakt moc nejde. Já chci v zimě sníh tady (to jako v Poříčí) i na horách.
A Radko, opovaž se ten sníh odhánět. :-))))
Je to dobrý, už zase mrzne a sněží. Včerejší několikahodinová obleva je doufám nenávratně pryč.
Teda kdyby to šlo, tak ti tam pošlu všechny sněhový mraky, co se přes nás potáhnou. Ať si to spadne u vás na zahradě :o)))
Včera jsem dorazil do práce na kole a nějak jsem to špatně odhadnul - dvakrát mi to klouzlo, z toho jednou tak rychle, že jsem to poznal až na zemi :-). Tak jsem to nechal v práci, ale dneska to taky nevidím - byl jsem teď venku a na cca 400 m polovina čistý led.
Naši magistgrátní úředníci a údržba komunikací a chodníků náledí na velké části města vyřešili trvale na celou zimu :-(
Tak nějak...
Teda aspoň v Praze,, aby mě tu zase někteří sněhomilci nesežrali :o)))
Nějak na tebe ten nahoře kašle :-)))))
Po dnešní cestě tam k vám do města (a z5) bych řekl, že jí celkem vyslyšel. Nějakejch 5cm novýho sněhu je úplný prd proti tomu, co bylo u nás (cca.30cm a totální kolaps dopravy včetně MHD), Liberec raději ani nezmiňuju.....
Abyyyy..... žiješ?
Jasně. Ráno jsem jel z noční autobusem a tramvají. Pěšky se mi s desetikilovým báglem skoro tři kiláky do kopce tím prašanem nechtělo. Bylo ho minimálně do půl lejtek! Ale jezdilo tou dobou nepatrně osobáků a na trati do Č. Lípy jezdil sněžnej pluh a žádnej vlak. Asi někde kalamita.