Termín: 04.12.2010
Místo: Praha
Již páté mezinárodní setkání příznivců cyklistiky a cyklocestování Cyklofest 2010 se koná již tuto sobotu 4. prosince od 10:00 do 22:00 v Bio Oko (Praha 7).
Celodenní maraton besed, prezentací a filmů s cyklistickou a cyklocestovatelskou tematikou zahrnuje letos promítání z cest po Mexiku, po…
v rámci sleziny proběhne kurz pletení ponožek. Lektor = já. Cena kurzu je zahrnuta ve vstupném..
Pořídils ovečky nebo yaky? :-))
...mám zásoby origoš vlny ještě ze svého 10 letého působení ve Vysokých Tatrách. Kupovali jsme ju v Polsku. Byl to dobrý artikl k pašování do ČSSR :-))
Za co jste tu vlnu měnili ? Za zvonky ? Ty se prý v Polsku plotily zlotem !
..za kondenzované mlíko Jesenka a Piknik v tubě, dětskou krupici, lyžařský brýle...podrobně to probírám v "Tenkrát na východě"...někdy to bylo hodně dobrodružné..kromě vlny jsme měli zájem o větrovky - tenkrát z celtoviny...lyže běžky -- všechno artikl u nás v krámě nesehnatelný...slavná to doba..:-)) to už není pravda...
Dodatečně zdravím všechny Nakoláky, kteří dorazili na setkání do kina Oko. Pár jsme vás zahlédla a bohužel ne se všemi jsem měla čas prohodit pár slov. Bohužel jsem musela velmi rychle odejít. I z té chvíle, kterou jsem na Cyklofestu strávila mám dojem, že festival se povedl.
...cesta od Brna nebyla bez zádrhelů, ale dospět k cíli se povedlo. Na Cyklofestu se mně taky líbilo. Kvůli spoustě kamarádů, s kterými jsem musel probrat co novýho a kam směřuje lidstvo, jsem viděl jen film Šimona Cabana o Alpách , a vystoupení supr borkyně Hanky Ebertové -- obojí naprosto perfektní.
Žel před 18. jsem musel valit na vlak dom kvůli psíkům, abych je mohl vzít na noc do chajdy...
dík patří Lucii a Michalovi za zorganizování té sleziny...
Pár fotek.. http://karel-ch.rajce.idnes.cz/Cyklofest_Praha...
Mrzí mě to, ale letos jsem byl nucen vynechat... škola semnou moc nekamarádí :-D