Zdravím, dnes jsem po dlouhé době zavítal na ČVUT FEL a myslel jsem že mi vypadnou oči. V suterénu je parking pro kola a někdo tam měl brutálně upraveného Bika - na rámu nálepky DT SWISS, na předním i zadním kole dynamo. na rámu různě připevněné akumulátory, na předním nosiči měl něco a na tom něčem měl cca 4x Luxeon - domácí výroba. Všechno možné i nemožné na tom kole je přidělané zdrhovacíma páskama. Pokusím se zítra vzít foťák a vyfotit to, stojí to za vidění. Dle šatnářek na tom jezdí do školy "za každého počasí". Vůbec bych se nedivil, kdyby dotyčný chodil sem na forum. Pokud ano, budu rád když se mi ozve, měl bych pár dotazů.
S pozdravem T.
Cos čekal ty bláhový? Vždyď je to fakulta elektro :-)
Jasně. Na jaderce tam je to horší. Určitě je tam někde zaparkované kolo, co mu z cykloflašky vedou dva dráty k motoru, v obalu od flašky je ukryt malý reaktor. :)
nějak takhle ? :-)
http://www.nakole.cz/diskuse/12293-zdrava-lahev...
Nechci vám do toho kecat, ale na takovém kole k nám do školy nikdo nejezdí. Ale je možné, že kluci co jezdí na jednokolkách, mají reaktor v batohu.
Ale on ten reaktor ani není moc potřeba, naše budova má pro studenty takový zvláštní druh přitažlivosti.
Na ČVUT FEL?!?
A to jako na Karláku nebo v Dejvicích?!?
Prosím tě, kde jsou na FELu suterény?!?
A hlavně - kde jsou tam jaké šatny a šatnářky?!?
Nemyslíš ty nakonec Technickou knihovnu v Dejvicích?!? Pokud ano, tak ta není FEL, ale FIT, což je poněkud rozdíl...