Chci se zeptat hlavně konstruktérů, ale i ostatních. Neválí se vám doma náhodou nepotřebná 20´´ odpružená vidlice, které by jste se mohli za úplatu zbavit? Ideální by bylo, kdyby měla uchycení pro kotoučovky. Na netu jsem na nic nenarazil - možná blbě hledám, všechno jsou jen s návarkama na Véčka. Odkazy z minulých diskusí jsem prošel a nic. Popřípadě jestli víte nějaký funkční odkaz, tak mi ho sem prosím hoďte. V nejhorším tam hodím tu na Véčka, ale mám na kole náboj na kotouč a je mi to líto nechat ho zahálet. Díky.
AZUB stránky,sekce lehokola, asi v polovině stránky nabízí 2 hladané vidlice
Tak to je ovšem za super ceny...když jsem to sháněl já, tak za tyhle ceny byla tak pevný.
Tak vidla už je objednaná a zítra by měla dorazit. Vzal jsem nakonec tu Spiner(dražší), protože podle vyšší pořizovací ceny si myslím, že by mohla být o chlup lepší. Navíc má odnímatelný bazmek na táhlo řízení, který i když ho momentálně nevyužiju, by se mohl třeba hodit.
a není dražší jenom o to táhlo ? :-)
Na starém kole jsem si táhlo dělal sám. Dva kloubky za 50,- jeden a závitová tyč 20,-? už nevím. Takže celková cena do 130ti korun. Jo a ještě elektrikářská tepelně stahovací bužírka asi za 30,-. Bazmek jsem si vyráběl taky sám, takže z odpadu 10cm dlouhé pásoviny. Největší problém byl navařit to na vidlici. To mi musel udělat kámoš.