Došlo mi dnes poštou ranní
hnedle krátce po šťourání... :)
(no dobrá, došlo mi to navečer)
Člověk nikdy neví. Pozor na zloděje
Kdyby se Vám stalo, že za jízdy v noci, Vám někdo hodí vejce na přední sklo, hlavně nepouštějte stěrače ani nestříkejte vodu!!!
Na skle by se vám vytvořila hustá mléčná neprůhledná hmota a vůbec nic neuvidíte!!!
Byli byste nuceni okamžitě zastavit a s velkou pravděpodobností budete bleskově v nejlepším případě, okradeni!!!
Tedy žádné stěrače, žádná voda, ale odjet co nejdál od místa "zásahu", pokud možno na místo bezpečné a osvětlené.
Jde prý o nejnovější techniku, kterou si vymysleli šikovní cigánští zloději.
Pošlete tuto zprávu dál!!! I když sami neřídíte.
PS.: Tento text je od velmi dobrého policejního zdroje!
Já bych se přikláněl k variantě HOAX
http://www.hoax.cz/hoax/vejce-na-prednim-skle...
Nojo, prej taky bude zase Mars nějak moc blízko k Zemi! Na noční obloze má 11.11.2010 (asi chvíli po jedenáctý) zářit víc, než měsíc - tak bacha!!!
PS. z velmi dobrého astronomického zdroje
Ne tak docela. Není to Mars, ale Jupiter a bude se Saturnem, kterej právě bude zářit v 13. kvadrantu, v opozici. V konjunkci naproti tomu bude Ió s HBC 1528. Všechno se odehraje pátou prosincovou sobotu od 23:56 do 24:00.
Podle Evropského oddělení pro styk s mimozemskými civilizacemi.
Neděl si srandu. Z dobře informovaného zdroje vím, že na ten datum plánují v CERNu použít ten LHC na vytvoření bílého trpaslíka, který sežehne Zemi i s Měsícem a satelitem zajišťujícím přenos Ordinace v Růžové zahradě. Oni i oficiální zprávy:
http://magazin.ceskenoviny.cz/zpravy/vedcum-se...
to naznačují.
Šíříš paniku. Ten bílej trpaslík nesežehne Zemi, ale působením gravitace Kohoutkovy komety, Charóna a rotující singularity z něj během tří hodin vyroste červený veleobr, imploduje a vytvoří kapesní černou díru. Savojský Alpy ovšem lehnou popelem, to je neodvratný.
Hele vy dva agronómové každé malé batole přece ví, že se bude jednat o další galaktický výsmrk Velkého Křečopažouta. A to bude znamenat buď naprostý a totální konec všeho a nebo nám narostou žábra. Ale jedno z toho každopádně. Proto se varujte setkání s mužem s ryšavými fousy.